iOS 6

Χωρίς πλάκα τώρα, αυτές είναι παρενέργειες του "πολέμου" μεταξύ των δύο εταιρειών. Δυστυχώς.

πάει τώρα να βγάλει η apple χάρτες για να κοντράρει ποιόν;;; την google που όχι μόνο έχει εμπειρία μια ζωή με το θέμα, αλλά μέχρι και δορυφόρο(ους) έχει που έχουν χαρτογραφίσει μέχρι και το βάθος στους ωκεανούς.

Πλέον αρχίζει και χάνεται κάθε έννοια υγιούς ανταγωνισμού , και οι μόνοι χαμένοι είναι οι καταναλωτές τελικά.

Το οτι βαζει χαρτες αλλης εταιριας και οχι της Google που ειναι σχεδον μονοπωλιο παντως, μαλλον καλο ειναι για τον ανταγωνισμό (κακό για εμάς βέβαια :p)

Αυτο ειναι αληθεια.. Η google ειναι πολυ μπροστα στο θεμα χαρτες. Ομως και αυτη δεν παιζει fair διοτι στο ios εδινε παλαιοτερους χαρτες και κραταει τους νεους για τα δικα της προιοντα. Πάντως, πιστευω πως σε κανα 2χρονο η apple θα την φτάσει, δεδομενων των πορων της. Τεχνικα απο οτι εχω διαβάσει, ειναι ανώτερο σαν συστημα το νέο της apple, αλλα τι να το κανεις εαν δεν παραγει ακριβη αποτελεσματα;

o44nv.jpg

ειστε ανυπομονοι βρε... ο ενας θελει google maps ΤΩΡΑ , ο αλλος θελει youtube app TVRA... σε λιγες μερες θα κυκλοφορησεουντα app απο την Google... υπομονη ειπαμε!
Εμενα παντως μ αρεσει περσισοτερο η εφαρμογη maps της Αππλε , ειναι πιο ευαναγνωστη και γρηγορη, με διανυσματικα γραφικα και ωραιο 3D.
Οταν φτιαξουν και οι χαρτες θα ειναι μια χαρα...ετσι κι αλλιως για navigation προτιμω μια εφαρμογη κανονικη, λογω μη χρησης data internet.

Το 3D τελικά που ειναι;

Εγω οταν το δοκιμασα, απλως μου ''πλαγιασε'' λιγο την εικόνα...

Ελπιζω να μην εννοουν αυτό ως 3D....

Mε συγχωρειτε αλλα το ovimaps ειναι κατι χρονια μπροστα απ ολουςαλλα και σαφως βελτιωμενοι οι νεοι χαρτες του 6.Εχω και το Nokia N8 και δεν τιθεται θεμα συγκρισης μεταξυ ovimaps και 4s και υπολοιπων.Μονο μια φορα με εστειλε σε γκρεμο,αλλα εκει που ημουν το θεωρησα φυσικο

καμια εφαρμογη navigation δεν θελει internet... εγω εχω αγορασμενο το copilot .
http://www.copilotlive.com/uk/

Συριε , πηγαινει λιγο New york και θα δεις!!!

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Last edited:
Αν δεν ειναι ετοιμοι οι χαρτες και θα γινουν σε 2-3 χρονια, τοτε γιατι τους βαζει η apple;
Εσεις δεν λετε ότι αν δεν παιζει κατι σωστα, τότε η apple δεν το βγαζει σε παραγωγη; :p

Συνήθως ναι, εδω ομως υπάρχει "πόλεμος" και η apple θελει να απεξαρτηθει τελειως απο την google..

Re: Απάντηση: iOS version 6

Γιατι εληξε η συμβαση-συμφωνια της apple με την google...και θελει ν απεξαρτηθει.
Δεν γινονται ολα απο τη μια μερα στην αλλη.

Αν δεν ειναι ετοιμοι οι χαρτες και θα γινουν σε 2-3 χρονια, τοτε γιατι τους βαζει η apple;
Εσεις δεν λετε ότι αν δεν παιζει κατι σωστα, τότε η apple δεν το βγαζει σε παραγωγη; :p

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: iOS version 6

Γιατι εληξε η συμβαση-συμφωνια της apple με την google...και θελει ν απεξαρτηθει.
Δεν γινονται ολα απο τη μια μερα στην αλλη.

Ας μην τους εβγαζε καθολου τοτε.
Λετε να εχανε πελάτες;
Δεν νομιζω