iOS 6

Στο ipad2 ενω κατεβαζει την αναβαθμιση μετα στο τελος μου γραφει οτι δεν μπορει να γινει αναβαθμιση (οταν το ξανακανω θα γραψω τι ακριβως μου γραφει)

Σχετικα με τους χαρτες:
Επειδη τους χρησιμοποιω αρκετο καιρο πλέον, μπορω να πω πως ειναι τοσο καλοι εντος Αττικης ωστε να μην χρειαζεται να ανοίξω καν το navigator μου. Ναι, η φωνη ειναι εκνευριστικα ρομποτική, αλλα σε πάει απο τον σωστο δρομο και φαινονται επαρκως ενημερωμένοι (εντος Αττικής) ενώ τα γραφικα ειναι καθαρα και με τις απαραιτητες πληροφορίες.

ΥΓ. Θεωρώ πολυ υποκριτικο το οτι κάποιοι φανατικοί του android κραζουν τους χαρτες οταν στην Ελλαδα τα google maps δεν εχουν ακομα turn by turn navigation! Να ειμασταν στην Αμερική, να πω, εχετε δικιο, αλλα εδώ ο χρηστης του IOS εχει πλεον δωρεαν turn by turn, αρα και δωρεαν πλοηγό (σε περιοχες με σωστους χαρτες).

IMG_0217.jpgIMG_0219.jpg

Έχετε υπόψιν σας κάποιο app το οποίο να μπορεί να αποθηκεύει τοπικά σε iphone μικρά αρχεία στυλ torrent ?
Ευχαριστώ

Καλή χρόνια.
Θέλω να κατεβάζω τοπικά το αρχείο στο κινητό και μεσω wifi να το στέλνω στο ΝΑS μου, που του έχω βάλει transmission

βάλε ένα file manager (με dropbox θα κάνεις αυτό που θες δια της πλάγιας)
το transmission έχει web-interface γιατί δεν το κάνεις από εκεί που είναι και πιο εύκολο...

βάλε ένα file manager (με dropbox θα κάνεις αυτό που θες δια της πλάγιας)
το transmission έχει web-interface γιατί δεν το κάνεις από εκεί που είναι και πιο εύκολο...
Ακριβώς! Ενεργοποιωντας το web interface του transmission θα κανείς αυτο που θέλεις.

Πάντως όλα τα καλα nas έχουν download manager που γίνονται ολα πιο εύκολα..nzb, direct downloads, torrents, ακόμα και emule..

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, ας το πάμε λίγο πιο αναλυτικά για να καταλάβετε τι θέλω να κάνω.
Το nas είναι ένα ταπεινό dlink 323 στο οποίο έχει γίνει εγκατάσταση του transmission μέσω ffp, οποτε ο download manager της dlink είναι off.
Από το web interface του transmission,το οποίο έτσι κ αλλιώς δουλεύω, όταν θέλεις να του προσθέσεις ένα torrent πρέπει να το έχεις τοπικά σαν αρχείο, δεν δέχεται link αλλά μόνο το αρχείο.
Πάνω σε αυτό θα ήθελα μια βοήθεια αν γνωρίζει κάποιος βέβαια.
Ευχαριστώ

P.S. Jailbreak δεν πρόκειται να ξανακάνω, ότι εφαρμογές μου κάνουν τη δουλειά μου τις αγοράζω.

Εγώ χρησιμοποιώ τον file browser για να δώ τα samba shares του server μου...
https://www.google.gr/url?sa=t&rct=...x03cVbjk1_5avT9zU28Gg&bvm=bv.1355534169,d.bGE

Στον safari λοιπόν, βρίσκεις το λινκ που θέλεις να κανείς download, και το ανοίγεις με τον file browser...
Απο κει paste στο φάκελο που θέλεις στο server soy.

Μήπως έχεις παλιά έκδοση του transmission? απο ότι γνωρίζω οι νέες υποστηρίζουν magnet links οπότε δεν υπάρχει ανάγκη για τοπική αποθήκευση του torrent

Transmission 2.60 (13387) και δεν μπορώ να πάω παραπάνω γιατί δεν επιτρέπει το hdbits.
Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις.

Transmission 2.60 (13387) και δεν μπορώ να πάω παραπάνω γιατί δεν επιτρέπει το hdbits.
Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις.
Αν μπορείς βάλτο στις αγγελίες και κάνε παραγγελία ένα synology 212j το οποίο θα σε διευκολύνει και σε πολλα αλλα.

πως θα τον βοηθήσει το synology στο hdbits :hmmmm:
Το υποστηρίζει, όπως και όλους τους private trackers.. Με synoDS, synoload, κ DS download (app store) έχεις διαχείριση nzb, direct download, emule, torrent, on the go.

Last edited: