iOS 6

α οκ, να αλλάξει client εννοείς
Ναι ο "μαμα" synology (δεν έχω ιδέα ποιος είναι, αλλα για λόγους ban στους pt, τον εμφανίζει ως transmission.. Ειναι πολυ σταθερός, γενικά δεν υπάρχει λόγος να τον αλλάξεις, το μόνο που δεν έχει είναι labels στα torrents, μικρό το κακο.

Last edited:
κατανοητό, δεν τα γνωρίζω αν και έχω μια επιφύλαξη γιατί αν δηλώνει transmission θα πρέπει να δηλώσει και version
αν δηλώνει εντός επιτρεπτών version οκ

κατανοητό, δεν τα γνωρίζω αν και έχω μια επιφύλαξη γιατί αν δηλώνει transmission θα πρέπει να δηλώσει και version
αν δηλώνει εντός επιτρεπτών version οκ
Ναι είναι οκ..

Αν μπορείς βάλτο στις αγγελίες και κάνε παραγγελία ένα synology 212j το οποίο θα σε διευκολύνει και σε πολλα αλλα.

To synology το έχω βάλει καιρό στο μάτι, αλλά τώρα δεν είναι καιρός για αλλαγές nas αφού ήδη έχω, παρόλα αυτά η πληροφορία σου ότι δουλεύει όπως πρέπει είναι χρήσιμη, τνχ

Ενα feature του iOS 6 δεν ήταν στα free apps να μη ζητάει password ?
Αν ισχύει το παραπάνω, το δικό μου δεν το κάνει πάντα. Υπάρχει κάποια ρύθμιση που πρέπει να κάνω ?

Σιγή ιχθύος σε iPhone, iPad και iPod touch από το bug της Πρωτοχρονιάς

Η Apple παραδέχτηκε ότι μετά την 1η Ιανουαρίου 2013 η λειτουργία Do Not Disturb σε iPhone, iPad και iPod touch παραμένει ενεργή μετά την προγραμματισμένη ώρα λήξης. Η δυνατότητα «Μην ενοχλείτε» θα ανακάμψει μετά τις 7 Ιανουαρίου και στο μεσοδιάστημα οι χρήστες θα πρέπει να την ενεργοποιούν και να την απενεργοποιούν χειροκίνητα.

Συγκεκριμένα, οι χρήστες καλούνται να μεταβούν στα Settings και στην συνέχεια στα Notifications και να επιλέξουν Scheduled Off στο Do Not Disturb.

Η λειτουργία αποτελεί χαρακτηριστικό της έκδοσης 6 του iOS και επιτρέπει στις συσκευές που τη φέρουν να σιγήσουν όλες οι εισερχόμενες κλήσεις, οι ειδοποιήσεις (alert) και οι ενημερώσεις (notifications). Στις επιλογές των ρυθμίσεων είναι και ο προγραμματισμός της συσκευής iOS ώστε να «σωπαίνει» σε προκαθορισμένες ώρες, να μην το κάνει για επιλεγμένες κλήσεις (επαφές, ή ομάδες επαφών, τα αγαπημένα ή όλους) ή όταν μια κλήση επαναλαμβάνεται.

«Το bug της Πρωτοχρονιάς» αφορούσε στον προγραμματισμό σε προκαθορισμένες ώρες και έτσι χρήστες ανέφεραν πως το τηλέφωνό τους έμενε σιωπηλό χωρίς να το έχουν προγραμματίσει ή αρνιόταν να σιγήσει, ακολουθώντας το πρόγραμμα.

Το έπαθα και εγώ γιατί είχα ξεχάσει ανοικτό το do not disturb τις βραδυνές ώρες λόγω πρόσφατου ταξιδιού στη Ιαπωνία και έτσι ξαφνικά όλες οι εισερχόμενες κλήσεις γίνονταν αναπάντητες. Εφαγα δύο ημέρες για να ανακαλύψω τι φταίει !!!

Εγώ πάλι, θυμάστε που έγραφα ότι το 4άρι μου σε χρήση απλά κινητού (για τα υπόλοιπα παίζω με το tablet) χτύπαγε κάτι τριήμερες αυτονομίες;

Ε λοιπόν, μετά το 6.1 έχουμε γυρίσει πάλι στη μιαμιση μέρα...:D

Αυτή η εταιρία να βγάλει κάτι χωρίς προβλήματα μια φορά...

Απάντηση: Re: iOS version 6

Δε νομιζω... Την εχω βαλει απο τη πρωτη μερα (δε βγηκε σημερα) και εχω την ιδια αυτονομια , οπως παντα.
Μια μερα , με μεση χρηση....σε iphone 5.

Το ξέρω Γιάννη, την έχω περάσει απο την Παρασκευή.. όμως την μπαταρία του 4s που έχω την τρώει άσχημα.. για να μην σου πω οτι έχω την εντύπωση οτι το τηλέφωνο δούλευε καλύτερα στην προηγούμενη έκδοση.

το εχω σε 3 συσκευες, iphone 5, ipad 3 kai ipad mini και δεν ειδα καμια διαφορα... ισα-ισα που νομιζω οτι ειναι και λιγο καλυτερα απο αποψη αυτονομιας.

Στο ipad 4 και στο ipad mini δεν εχω δει διαφορα. Στο 5αρι έχω δει, αλλα μαλλον οφειλεται στο LTE...