iOS 6

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: iOS version 6

και θα με βοηθησουν οι γκουρου??? -bye-

Μια ψυχη που'ναι να βγει...

Γιατί να το κάνεις ? Για το Cydia ? The prince (Installus) is down...............permanently !!

Υ.Γ. Εγώ θα το βγάλω!!!

Όταν λες 5 ώρες χρήση του τηλεφώνου; 5 ώρες ομιλίας; Αν ναι καλά είσαι...

Με το 4άρι προ του 6.1 σε χρήση αναμονής (απλά αναμένο χωρίς 3G στην τσάντα μου, δε μιλάω πολύ και για internet, games, ταινιες, μουσική κλπ χρησιμοποιώ το tablet), κρατούσε 3 μέρες γεμάτες. Μετά το 6.1 για την ίδια χρήση με το πολύ ζόρι μιαμιση μέρα. Ή κάτι έχουν κάνει σκ@τά στο 6.1, ή απλά έτυχε και "αστόχησε" η μπαταρία μου την ίδια μέρα που έκανα αναβάθμιση.

Οταν λεω χρηση, μιλαω για τα στατιστικα που δινει το usage στα settings
5 ωρες ομιλια σιγουρα δεν ειναι.

Το LTE απενεργοποιειτε στο μενού;
Μετά την αναβάθμιση στο 6 η μπαταρία τελειώνει πολυ γρήγορα.

Την ταχυτητα LTE που ειναι "τούμπανο" αλλα λογω αραιών κεραιών σκιζει την μπαταρια γιατι το κινητο ψαχνει διαρκως για σημα..

Ναι, General-Cellular-Enable LTE.

Το έβαλα και στα αγγλικά, αλλα και πάλι δεν το βρήκα. Εχει μόνο
CELLULAR DATA on
ENABLE 3G on
DATA ROAMING off
CELLULAR DATA NETWORK
και κάποια αλλα άσχετα..
Έχω την 6.1.1

Εχεις cosmote δίκτυο; Γιατί μονο ετσι έχεις LTE οποτε εμφανιζεται το Enable LTE στην θεση του Enable 3G..

Δεν εχω Cosmote οποτε σταματω να ψαχνω και να αγχωνομαι.

Το θεμα της μπαταριας παντως ειναι σοβαρο... Φορτιζει το βραδυ που πεφτω για υπνο και σε χρηση απο τις 07:00 με το ζορι κραταει μεχρι να ξαναπεσω για υπνο...

Μπας και πρεπει να κοιμαμαι και το μεσημερι? :idea:

Είναι j/b; Απενεργοποιήσε το 3G την καταπίνει σαν νερό! Αλλιώς αν ειναι j/b μπορει να φταίνε πολλα.

Δεν εχω Cosmote οποτε σταματω να ψαχνω και να αγχωνομαι.

Το θεμα της μπαταριας παντως ειναι σοβαρο... Φορτιζει το βραδυ που πεφτω για υπνο και σε χρηση απο τις 07:00 με το ζορι κραταει μεχρι να ξαναπεσω για υπνο...

Μπας και πρεπει να κοιμαμαι και το μεσημερι? :idea:

Εξαρταται την χρηση που του κανεις. Γενικα, εαν με αρκετη χρηση σου βγαζει με την βια την ημερα ειναι φυσιολογικό. Όλα τα smartphones δυστυχως δεν εχουν μεγαλη διαρκεια μπαταριας. Φαντασου πως το iphone ειναι απο τα καλυτερα σε αυτο το θεμα..
ΥΓ. Δες μηπως τρεχει κανενα navigator στο background και σου σκιζει την μπαταρια (με διπλό κλικ στο home button βλέπεις τι εφαρμογες ειναι ενεργές).

Εξαρταται την χρηση που του κανεις. Γενικα, εαν με αρκετη χρηση σου βγαζει με την βια την ημερα ειναι φυσιολογικό. Όλα τα smartphones δυστυχως δεν εχουν μεγαλη διαρκεια μπαταριας. Φαντασου πως το iphone ειναι απο τα καλυτερα σε αυτο το θεμα..
ΥΓ. Δες μηπως τρεχει κανενα navigator στο background και σου σκιζει την μπαταρια (με διπλό κλικ στο home button βλέπεις τι εφαρμογες ειναι ενεργές).

Σορρυ για τις πολλες ερωτησεις... Πως κλεινεις οτι ειναι ανοικτο? Για παραδειγμα τους χαρτες ή τα settings που τα βλεπω τωρα ανοικτα.

Re: Απάντηση: iOS version 6

Λοιπόν, δεν ξέρω τι έφταιγε ίσως το LTE ίσως κάτι που μου ξέφυγε αλλά ξεπέρασα καμια 600άρα mb τα δεδομένα του προγράμματός μου χωρίς να καταλάβω πως πότε και γιατί έγινε αυτό..αποτέλεσμα είχε απλά να με τρομάξει και να κλείσω παντού ότι επιλογή υπάρχει για χρήση δεδομένων δικτύου, νοιώθω λειψός αλλά τι να κάνω; Το έψαξα το θέμα και είδα ειδικά στην Αμερική να λένε διάφορες αντίστοιχες περιπτώσεις, προσωπικά έχω wifi για τα πάντα και 3g έβαζα μόνο όταν έβγαινα εκτός γνώριμων δικτύων wifi και για χρήση whatsapp, viber, maps (το χω χρησιμοποιήσει αρκετές φορές και δεν είδα κάτι περίεργο ποτέ στον όγκο δεδομένων που κατέβαζε).

Πλέον το παρακολουθώ ακόμα πιο στενά και δεν παρατηρώ κάτι αντίστοιχο...άρα κλίνω προς το LTE και κάποια ρύθμιση ή αστοχία software που προκάλεσε αυτό το bug με τα δεδομένα ή δεν ξέρω πως αλλιώς να το πω.

Κατά τα άλλα εμένα η μπαταρία με νορμάλ χρήση (χωρίς παιχνίδια) κρατάει 1μιση μέρα άνετα και το βάζω να φορτίσει το βράδυ που έχει ακόμα 5-10%. Σε πιο έντονη χρήση (χωρίς παιχνίδια, αλλά με χρήση και άνοιξε κλείσε apps/wifi/gps/3g) κρατάει μια γεμάτη μέρα και το βάζω το ίδιο βράδυ. Δεν θεωρώ ότι αυτό είναι λίγο, μια χαρά είναι για τέτοια συσκευή. Έχω και φορτιστή αυτοκινήτου, δεν ξεμένω ποτέ πρακτικά.

Σορρυ για τις πολλες ερωτησεις... Πως κλεινεις οτι ειναι ανοικτο? Για παραδειγμα τους χαρτες ή τα settings που τα βλεπω τωρα ανοικτα.

Mε διπλό κλικ στο home button βλέπεις τι εφαρμογες ειναι ενεργές και πατας παρατεταμενα την εφαρμογη που θες να κλεισει (σου βγαζει ένα κοκκινο συμβολο - )

Απάντηση: Re: iOS version 6

στο εγραψε ηδη ο Τακης ...

???
Παει αποβλακωθηκα!! Δεν το βλεπω. Μου εγραψε πως βλεπω τι ειναι ανοικτο αλλα για να τα κλεισω κανω κατι αλλο εκτος του κεντρικου κουμπιου?

Mε διπλό κλικ στο home button βλέπεις τι εφαρμογες ειναι ενεργές και πατας παρατεταμενα την εφαρμογη που θες να κλεισει (σου βγαζει ένα κοκκινο συμβολο - )

Μαζι γραφαμε. ΤΗΧ!!