iOS 7

"μαλακια της αυτο !" … ΟΚ ?

Το εχει κανει πολλες φορες (σου εβαλα παραδειγμα, υπαρχουν κι αλλα) , απλα εσυ δε θυμασαι… τι να κανουμε , γεραματα !:ernaehrung004:
Και μη λες ανακριβειες… ποιος ειπε οτι δεν παιρνει ios 7 to ipad 3?
Καποια features δεν θα εχει…

Αλλο ειναι να μη δινει καθολου μια αναβαθμιση σε ενα προιον 1 χρονου (βλ. android) και αλλο ειναι να μην δινει 1-2 features απο τα 100 .
Εχει μεγαλη διαφορα.

Απο εδω… http://www.apple.com/ios/ios7/features/

iOS 7 will be compatible with:

compatibilityfooter_ipad.jpg

iPad 2 iPad with Retina display iPad mini

Last edited:
Αλλο ειναι να μη δινει καθολου μια αναβαθμιση σε ενα προιον 1 χρονου (βλ. android) και αλλο ειναι να μην δινει 1-2 features απο τα 100 .
Εχει μεγαλη διαφορα.

Γιάννη, περιορίσου στις δηλώσεις για τα apple που τα ξέρεις καλύτερα και εμείς θα μείνουμε στα android. Δεν υπάρχει ένα τηλέφωνο android 1 χρόνου που να μην έχει πάρει αναβάθμιση.
Οι μοναδικές φορές που κάποιο android δηλώθηκε ότι δεν θα αναβαθμιστεί σε καινούργια έκδοση, ήταν γιατί όντως δεν γινόταν. Βλέπεις οι περισσότερες αναβαθμίσεις λογισμικού android είναι αναβαθμίσεις με ουσιαστικές αλλαγές ακόμα και στον πυρήνα. Δεν αλλάζουν μόνο τα εικονίδια.
Παρεμπίπτοντος, καταπληκτική αυτή η αλλαγή με το night mode στο maps. Καινοτομία πραγματική. Can't innovate any more, my ass που είπε και μια ψυχή.

mode on Διαχειριστής
Εγώ λέω να χαλαρώσετε λιγάκι !!
mode off Διαχειριστής

mode on Χρήστης Apple
Όποιος στέκεται μόνο στα εικονίδια, τότε πολύ απλά δεν έχει καταλάβει τις αλλαγές του νέου λειτουργικού!
mode off Χρήστης Apple

Re: Απάντηση: Apple iOS 7

mode on Διαχειριστής
Εγώ λέω να χαλαρώσετε λιγάκι !!
mode off Διαχειριστής

mode on Χρήστης Apple
Όποιος στέκεται μόνο στα εικονίδια, τότε πολύ απλά δεν έχει καταλάβει τις αλλαγές του νέου λειτουργικού!
mode off Χρήστης Apple

Χαλαροί είμαστε Μιχάλη, σιγά μην μαλώσουμε για ποια πολυεθνική τον έχει μεγαλύτερο (τον προιπολογισμό, οκ?).

Δεν είπα ότι στο 7 άλλαξε μόνο τα εικονίδια, ούτε ότι αυτό μόνο κάνει. Υπήρχαν όμως αναβαθμίσεις ios που δεν είχανε τίποτα ουσιαστικό. Το 7 αντιθέτως είναι μια τεράστια αλλαγή που το φέρνει στην σημερινή εποχή.
Πόσο καλό είναι όμως αυτό? Η apple υποτίθεται είναι μπροστά από τους άλλους. Μάλλον αυτό ήταν πριν 6 χρόνια.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Apple iOS 7

Χαλαροί είμαστε Μιχάλη, σιγά μην μαλώσουμε για ποια πολυεθνική τον έχει μεγαλύτερο (τον προιπολογισμό, οκ?).

Δεν είπα ότι στο 7 άλλαξε μόνο τα εικονίδια, ούτε ότι αυτό μόνο κάνει. Υπήρχαν όμως αναβαθμίσεις ios που δεν είχανε τίποτα ουσιαστικό. Το 7 αντιθέτως είναι μια τεράστια αλλαγή που το φέρνει στην σημερινή εποχή.
Πόσο καλό είναι όμως αυτό? Η apple υποτίθεται είναι μπροστά από τους άλλους. Μάλλον αυτό ήταν πριν 6 χρόνια.

Το αν είναι μπροστά ή όχι, το δείχνουν οι πωλήσεις, το δείχνει το μέγεθος των site, των εφημερίδων κτλ. μέσων που ασχολούνται μόλις η Apple βγάλει κάτι νέο, το δείχνει η δυναμική του κόσμου που της αρέσει αυτή η εταιρεία.
Προφανώς εσύ εκφράζεις την προσωπική σου άποψη, δείχνεις τις προτιμήσεις σου. Έτσι κ εγώ κάνω το ίδιο. Δεν μου αρέσει καθόλου το Android, σε όποιο κινητο κ αν έχω ασχοληθεί. Το βρίσκω φθηνή αντιγραφή του ios, με ίδιες δυνατότητες, χωρίς να είναι κάτι το ιδιαίτερο που θα με κάνει να αλλάξω "στρατόπεδό".

Το αν είναι μπροστά ή όχι, το δείχνουν οι πωλήσεις, το δείχνει το μέγεθος των site, των εφημερίδων κτλ. μέσων που ασχολούνται μόλις η Apple βγάλει κάτι νέο, το δείχνει η δυναμική του κόσμου που της αρέσει αυτή η εταιρεία.
Προφανώς εσύ εκφράζεις την προσωπική σου άποψη, δείχνεις τις προτιμήσεις σου. Έτσι κ εγώ κάνω το ίδιο. Δεν μου αρέσει καθόλου το Android, σε όποιο κινητο κ αν έχω ασχοληθεί. Το βρίσκω φθηνή αντιγραφή του ios, με ίδιες δυνατότητες, χωρίς να είναι κάτι το ιδιαίτερο που θα με κάνει να αλλάξω "στρατόπεδό".

Καλα αυτο το hype γυρω απο τα Iphonia έχει πέσει πάρα πολύ, κι όσες φορές πήγα σε πολυκατάστημα, πάνε και οι ουρές πίσω από iphone/ipad κλπ.
Αν δε το προμοταραν τόσο πολύ οι εταιρίες κινητής τηλεφωνίας -επιταγές μόδας, (λες κι έχει ο κοσμάκης τόσο χρήμα για κινητό, η μήπως τελικά έχει?) τα πράγματα θα ήταν πολύ χειρότερα.

PS εξακολουθώ να πιστεύω οτι το νέο φωτεινό σκιν, οσο για αν εχει autobrightness, το βράδυ θα ειναι κουραστικό για τα μάτια... πολύ!

Καλα αυτο το hype γυρω απο τα Iphonia έχει πέσει πάρα πολύ, κι όσες φορές πήγα σε πολυκατάστημα, πάνε και οι ουρές πίσω από iphone/ipad κλπ.
Αν δε το προμοταραν τόσο πολύ οι εταιρίες κινητής τηλεφωνίας -επιταγές μόδας, (λες κι έχει ο κοσμάκης τόσο χρήμα για κινητό, η μήπως τελικά έχει?) τα πράγματα θα ήταν πολύ χειρότερα.

PS εξακολουθώ να πιστεύω οτι το νέο φωτεινό σκιν, οσο για αν εχει autobrightness, το βράδυ θα ειναι κουραστικό για τα μάτια... πολύ!
Εγώ βλέπω πάντως μόλις η Apple βγάζει κάτι νέο, να "σκάει" ως 1η είδηση σε όλα τα site, εφημερίδες, κ.α....κάτι αντίστοιχο γίνεται λίγο μόνο με τα κινητά της Samsung, αλλά σε μικρότερο βαθμό πολύ.

Από εκεί κ πέρα πάντως και επί του θέματος, όποια αλλαγή στο ios είναι φυσικά καλοδεχούμενη. Θα την δούμε κ στην πράξη κ θα δούμε τι εστί. Κ φυσικά υποστηρίζει το ios 7 κ τις παλιότερες ταμπλέτες, αλλά με λιγότερα χαρακτηριστικά.

υγ: Ωραία φωτό Φρα.Πε. με τις συσκευές και τα χαρακτηριστικά του ios 7 !

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Apple iOS 7

Μπροστά στο μάρκετινγκ Μιχάλη, είναι έτη φωτός. Στα άλλα άστο καλύτερα. Εννοείται ότι μιλάμε για προσωπικές απόψεις. Και εμένα το IOS μου προκαλεί εμετό τόσο άθλιο που είναι, αλλά εμένα. Σε άλλους το κάνει το android. Κοίτα όμως που το android είναι το 67% παγκοσμίως.
Τέλωσπάντων, ο ανταγωνισμός είναι καλό. Και μιας και η Apple αναγκάστηκε να αναθεωρήσει κάποια πράγματα και να κάνει μια ριζική αλλαγή, μόνο σε καλό θα μας βγει στο μέλλον.

Ξεχνας μαλλον οτι ημουν με android (ΗTC ONE X - το καλυτερο android κινητο στην εποχη του) kai δεν ειχα αναβαθμιση για τα 2 τελευταια version του λειτουργικου .
Ηταν ενας απο τους λογους (που κανετε γαργαρα φυσικα) που αφησα το android!

Δεν δεχομαι λοιπον αυτο που λες γιατι το δοκιμασα και ειδα τα χαϊρια του…. εχει πολλες ελλειψεις , που τις εχω αναφερει , για μενα πολυ σημαντικες.

Τελος δεν ειπα ποτε ανακριβειες… ο Συριος ειπε κατι που δεν ισχυει , το εκανε κατα λαθος, προφανως ….:ernaehrung004:

ΥΓ… Kαι τα windows εχουν το 85% της αγορας…. αυτο τα κανει καλυτερο λειτουργικο ?

Last edited:
Και κατι ακομη… στο WWDC προφανως δεν ειχαν το χρονο ν αναλυσουν ολες τις καινοτομιες στο λειτουργικο (ios 7 - mac osx) ,αυτο δε σημαινει οτι δεν υπαρχουν παμπολλες νεες ιδεες και τεχνολογιες.
Μερικες απ αυτες προσπαθω να αναδειξω (ριξτε μια ματια σε προηγουμενα - επομενα) ποστ, αλλα η συζητηση περιστρεφεται μονο στα εικονιδια!!!

Αν αυτο θελετε , μεγεια σας με χαρα σας…..:damnyou:

Η "εξηγηση" για οσους τελος δεν αρεσκονται στα νεα εικονιδια, μαλλον κρυβεται στο ποιος τα σχεδιασε (ή καλυτερα ποιος εδωσε τις "οδηγιες" )!

Συμφωνα με αυτο http://www.macrumors.com/2013/06/12...arketing-team-in-charge-of-ios-7-icon-design/
υπεθυνο τμημα ειναι το marketing και οχι το Apple design team.
Απ οτι λενε ολο το project ειναι σε εξελιξη… ισως υπαρξουν πολλες αλλαγες μεχρι την επισημη εμφανιση το φθινοπωρο.

Last edited:
Ξεχνας μαλλον οτι ημουν με android (ΗTC ONE X - το καλυτερο android κινητο στην εποχη του) kai δεν ειχα αναβαθμιση για τα 2 τελευταια version του λειτουργικου .
Ηταν ενας απο τους λογους (που κανετε γαργαρα φυσικα) που αφησα το android!

Δεν δεχομαι λοιπον αυτο που λες γιατι το δοκιμασα και ειδα τα χαϊρια του…. εχει πολλες ελλειψεις , που τις εχω αναφερει , για μενα πολυ σημαντικες.

Τελος δεν ειπα ποτε ανακριβειες… ο Συριος ειπε κατι που δεν ισχυει , το εκανε κατα λαθος, προφανως ….:ernaehrung004:

ΥΓ… Kαι τα windows εχουν το 85% της αγορας…. αυτο τα κανει καλυτερο λειτουργικο ?

Γιάννη, στο ξαναλέω μήπως δεν το κατάλαβες. Όπως εγώ δεν το παίζω ειδήμων στο IOS γιατί δεν ασχολούμαι όσο κάποιοι άλλοι, μην το κάνεις για το Android.

http://stateschronicle.com/htc-sens...lable-for-all-variants-of-htc-one-x-1399.html

Δεν υπάρχει Android συσκευή που δεν παίρνει την καινούργια version εάν δεν υπάρχουν λόγοι hardware. Μπορεί να αργεί ο εκάστωτε πάροχος, αλλά πάντα γίνεται.

Όσο για το μερίδιο, δεν το είπα για ένδειξη το πιο είναι καλύτερο, αλλά το πιο πουλάει περισσότερο. Και όσο και να χτυπιέται με νούμερα σε λεφτά η Apple, ομόνος λόγος που βγάζει τόσα είναι γιατί πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλες (από άποψη κόστους, όχι αξίας ή ποιότητας).

Επειδή η κουβέντα για το "ποιός την έχει μεγαλύτερη" είναι ατέρμονη, κ πρόσθεσα κ εγώ προτάσεις σε αυτήν, προτείνω σε όλους μας, κ εμένα μέσα, να ασχοληθούμε μόνο επί του θέματος, δηλαδή το ios 7 !!

Δεν με νοιαζει (οπως δεν με ενοιαζε ποτε) τι μεριδιο εχει , χρησιμοποιω προιοντα της apple πανω απο 15 χρονια, οταν το μεριδιο ηταν πολυ μικροτερο.

Και τα Τουρκικα σηριαλ "πουλανε" …. αμα σ αρεσει να τα βλεπεις δικαιωμα σου!

Οσο για το ποτε βγαινει μια αναβαθμιση σ ενα κινητο στα Android, δε χρειαζεται να εισαι ειδημονας… τα στατιστικα μιλανε απο μονα τους.
Οταν το μεγαλυτερο ποσοστο χρηστων Android βρισκεται ακομη με τουλαχιστον 3 χρονων λειτουργικο, αυτο λεει πολλα.

Εγω τα περασα… δε μιλαω απο φημες.
Εξι μηνες ημουν με 2 εκδοσεις παλιοτερο λειτουργικο, με αρκετα θεματα και η HTC εκανε τη παπια.

Τουλαχιστον η Apple οταν βγαζει κατι, το κανει για ολα και αμμεσα…. οχι με 6 μηνες καθυστερηση.

Και κατι ακομη… στο WWDC προφανως δεν ειχαν το χρονο ν αναλυσουν ολες τις καινοτομιες στο λειτουργικο (ios 7 - mac osx) ,αυτο δε σημαινει οτι δεν υπαρχουν παμπολλες νεες ιδεες και τεχνολογιες.
Μερικες απ αυτες προσπαθω να αναδειξω (ριξτε μια ματια σε προηγουμενα - επομενα) ποστ, αλλα η συζητηση περιστρεφεται μονο στα εικονιδια!!!

Αν αυτο θελετε , μεγεια σας με χαρα σας…..:damnyou:

Δεν είπαμε ποτέ ότι το IOS 7 είναι μόνο εικονίδια. Ότι τώρα ενσωματώνει τεχνολογίες και δυνατότητες που τρέχουν εδώ και χρόνια, το είπαμε. Δεν αμφισβητεί κανείς ότι το 7 είναι μια ριζική ανανέωση. Πως λέμε ρε παιδί μου από Vista στα 7. :ADFADF1:
Σοβαρά όμως, εγώ θεωρώ φοβερή την αναβάθμιση, που επιτέλους αξιοποιεί το hardware.

Ok… ας συνεχισουμε λοιπον.

Μια δυνατοτητα , που υπηρχε αλλα με μειωμενη εφαρμογη μεχρι τωρα, ειναι η δυνατοτητα για lock avtivation.

Υπαρχει τωρα η δυνατοτητα για το οριστικο κλειδωμα (μεσω remote) του κινητου, χωρις να υπαρχει ακομη και με restore η δνατοτητα επαναφορας,
παρα μονο με εισαγωγη του Apple id του κατοχου.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Last edited:
Δεν με νοιαζει (οπως δεν με ενοιαζε ποτε) τι μεριδιο εχει , χρησιμοποιω προιοντα της apple πανω απο 15 χρονια, οταν το μεριδιο ηταν πολυ μικροτερο.

Και τα Τουρκικα σηριαλ "πουλανε" …. αμα σ αρεσει να τα βλεπεις δικαιωμα σου!

Οσο για το ποτε βγαινει μια αναβαθμιση σ ενα κινητο στα Android, δε χρειαζεται να εισαι ειδημονας… τα στατιστικα μιλανε απο μονα τους.
Οταν το μεγαλυτερο ποσοστο χρηστων Android βρισκεται ακομη με τουλαχιστον 3 χρονων λειτουργικο, αυτο λεει πολλα.

Εγω τα περασα… δε μιλαω απο φημες.
Εξι μηνες ημουν με 2 εκδοσεις παλιοτερο λειτουργικο, με αρκετα θεματα και η HTC εκανε τη παπια.

Τουλαχιστον η Apple οταν βγαζει κατι, το κανει για ολα και αμμεσα…. οχι με 6 μηνες καθυστερηση.

Θύμισε μου πότε θα βγει το 7? Και η google άμεσα το δίνει. Πάρε ένα google android λοιπόν για να έχεις άμεσα τις αναβαθμίσεις.

Ποιά όλα? Ένα τηλέφωνο έχει και αυτό high-end. Δεν μπορούμε να το συγκρίνουμε με τις άλλες εταιρείες που έχουν να καλύψουν με υποστήριξη ένα κάρο διαφορετικά τηλέφωνα διαφορετικών επιπέδων και τιμών κάθε φορά που βγαίνει μια αναβάθμιση android. Και όλα και φτηνά δε γίνεται...

Δεν μου αρέσει καθόλου το Android, σε όποιο κινητο κ αν έχω ασχοληθεί. Το βρίσκω φθηνή αντιγραφή του ios, με ίδιες δυνατότητες, χωρίς να είναι κάτι το ιδιαίτερο που θα με κάνει να αλλάξω "στρατόπεδό".

Μάλλον το αντίθετο...
Tα σημαντικότερα features εδώ (control center, notification center και multitasking) υπήρχαν ήδη εδώ και καιρό στο android...

Ok… ας συνεχισουμε λοιπον.

Μια δυνατοτητα , που υπηρχε αλλα με μειωμενη εφαρμογη μεχρι τωρα, ειναι η δυνατοτητα για lock avtivation.

Υπαρχει τωρα η δυνατοτητα για το οριστικο κλειδωμα (μεσω remote) του κινητου, χωρις να υπαρχει ακομη και με restore η δνατοτητα επαναφορας,
παρα μονο με εισαγωγη του Apple id του κατοχου.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Δεν είναι μόνο μέσω remote. Και εάν κλείσει το "find my iphone" ή κάνει wipe την συσκευή, εάν έχεις ενεργοποιήσει το activation lock, δεν θα δουλεύει το κινητό.