iOS 7

καλο ειναι να πας στο appstore απ αυριο και να δεις τι γινεται μ αυτες τις εφαρμογες.
Το dropbox που εχω κι εγω δουλευει κανονικα, για τ αλλα δε ξερω.

οποτε δεν κανω update και αφου δω την συμβατοτητα,προχωραω σε update ή περιμενω μεχρι να γινουν συμβατες ολες.
thx..

Καταλαβα οτι ο Τακης γυρισε από το 7 στο 6 (γιατι το εγραψε απατώντας σε καποιον παραπανω που ρωτησε αν μπορει να γυρισει από το 7 στο 6 αν κατι δεν παει καλά).

Αλλα τωρα υποθετω οτι απλως εννοει restore τα data του, σωστα;

Απάντηση: Re: Apple iOS 7

Καταλαβα οτι ο Τακης γυρισε από το 7 στο 6 (γιατι το εγραψε απατώντας σε καποιον παραπανω που ρωτησε αν μπορει να γυρισει από το 7 στο 6 αν κατι δεν παει καλά).

Αλλα τωρα υποθετω οτι απλως εννοει restore τα data του, σωστα;
Όχι μιλαω για την μεταβαση στο 7 και τις παλιες εφαγμογες του 6.
Αυτο καταλαβα οτι ρωτούσε, γιατι ετσι και αλλιώς , εαν πας σε 7, ξεχνας το 6...

Re: Απάντηση: Re: Apple iOS 7

Όχι μιλαω για την μεταβαση στο 7 και τις παλιες εφαγμογες του 6.
Αυτο καταλαβα οτι ρωτούσε, γιατι ετσι και αλλιώς , εαν πας σε 7, ξεχνας το 6...

κακο αυτο...
αρα ο λογος backup του 6,ποιος ειναι?να τσιμπησει απλα οτι-συμβατες-εφαρμογες ειχα απο το 6?

Μισο, γιατι να μην μπορεις να πας στο 6;

Με ''χειροκινητο'' (αλλα επισημο) τροπο υποθετω οτι γινεται.

Οποτε γυρνας και κανεις restore μετα.

Να επανέλθει το τηλέφωνο σου ακριβως οπως ηταν πριν. Αυτο ομως δεν ειναι νέο, με καθε αναβαθμιση του IOS, μικρη ή μεγάλη, η apple σταματα να "υπογραφει ψηφιακά" την παλια έκδοση..

Μισο, γιατι να μην μπορεις να πας στο 6;

Με ''χειροκινητο'' (αλλα επισημο) τροπο υποθετω οτι γινεται.

Οποτε γυρνας και κανεις restore μετα.

Μετα απο λιγο δεν γινεται πλεον η παλια εκδοση "signed" απο την apple οποτε δεν σε αφηνει να την περάσεις..

Μετα απο λιγο δεν γινεται πλεον η παλια εκδοση "signed" απο την apple οποτε δεν σε αφηνει να την περάσεις..
Μετα απο ποσο καιρο δλδ;

Εννοεις το αρχειο που κατεβαζεις;

Υποθετω ότι αν ειναι αυτό, ευκολα βρισκεις παλιότερη / signed εκδοση του στο δικτυο.

Να επανέλθει το τηλέφωνο σου ακριβως οπως ηταν πριν. Αυτο ομως δεν ειναι νέο, με καθε αναβαθμιση του IOS, μικρη ή μεγάλη, η apple σταματα να "υπογραφει ψηφιακά" την παλια έκδοση..

Τελος, όταν λες ''να επανέλθει το τηλ στην κατασταη που ηταν πριν'' εννοεις με τις παλιες εφαμοργές κλπ αλλά με το νεο OS, σωστα; (γιατι ετσι ειναι σαν να εννοεις με το παλιο OS).

κι αν εγω που εχω το 4αρι,βαλω το νεο λειτουργικο και σερνεται το τηλεφωνο,δεν μπορω να επιστρεψω στο παλιο;

Περίμενε να διαβάσεις σχόλια στο διαδίκτυο για το 4άρι κ μετά αποφασίζεις αν θα το βάλεις. Τουλάχιστον έτσι θα κάνω εγώ στο δικό μου 4άρι.

Θα είναι (προσωπικά για μένα) το ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΞΕΝΕΡΩΜΑ να μην δουλεύει σωστά στο 4ρι.
Θα είναι και η τελευταία σταγόνα επίσης.

Re: Απάντηση: Apple iOS 7

Περίμενε να διαβάσεις σχόλια στο διαδίκτυο για το 4άρι κ μετά αποφασίζεις αν θα το βάλεις.
Sorry αλλα αυτο ειναι Κινεζικό βασανιστήριο :p

Τουλάχιστον έτσι θα κάνω εγώ στο δικό μου 4άρι.
Ολοκληρος mod στην πιο shiny κατηγορια του forum και εισαι με συσκευη 3 ετων;

Ζητώ δημόσια την καθαίρεσή σου!

:p

Μετα απο ποσο καιρο δλδ;

Εννοεις το αρχειο που κατεβαζεις;

Υποθετω ότι αν ειναι αυτό, ευκολα βρισκεις παλιότερη / signed εκδοση του στο δικτυο.

Τελος, όταν λες ''να επανέλθει το τηλ στην κατασταη που ηταν πριν'' εννοεις με τις παλιες εφαμοργές κλπ αλλά με το νεο OS, σωστα; (γιατι ετσι ειναι σαν να εννοεις με το παλιο OS).

To digital signing γινεται απευθειας απο τους servers της apple, ειτε κατεβασεις το IOS 7 απο το itunes ειτε απο αλλο site και γινεται ενα authentication μολις προσπαθησεις να το περάσεις. Συνηθως σταματα να υπογραφει την παλια εκδοση πολυ συντομα με την κυκλοφορια της νέας (μπορει και αυθημερόν). Παλιά, υπήρχε τροπος να το κανεις bypass βαζοντας εναν fake apple server αλλα εκλεισαν την τρυπα.
Για το δευτερο που ρωτάς,ναι, αυτο εννοώ..

ε ενταξει,δεν θα πεθανω κι ολας αν δεν βαλω το νεο λειτουργικο.
Θα περιμενω οπως λεει κι ο Μιχαλης κι αν δεν,δεν τρεχει και τιποτα.

Θα είναι (προσωπικά για μένα) το ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΞΕΝΕΡΩΜΑ να μην δουλεύει σωστά στο 4ρι.
Θα είναι και η τελευταία σταγόνα επίσης.

Το 4αρι εχει hardware 3ετιας και το IOS 7 με τα animations ειναι αρκετα απαιτητικο σε resources.. Διαβαζω πως απο 4s και πάνω εχει νοημα να το περάσεις.
Στην θεση σου θα εμενα με το 6+.