iOS 7

η διαφορα του restore με του update,ειναι οτι στην περιπτωση restore,ξηλωνεται το παλιο 6 και γινεται καθαρη εγκατασταση,
ενω στην περιπτωση του update,παταει απο πανω..?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Apple iOS 7

btw πως σου φαίνεται, αισθητικά πάντα, το 7; (η ιδια ερωτηση πάει και σε όσους το έβαλαν)

Το έβαλα χθες το βράδυ αργά και μετά κοιμήθηκα σαν μωρό*

*(ξύπναγα κάθε μισή ώρα και έκλαιγα) :silly:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Apple iOS 7

Το έβαλα χθες το βράδυ αργά και μετά κοιμήθηκα σαν μωρό*

*(ξύπναγα κάθε μισή ώρα και έκλαιγα) :silly:

Εμ, τον θες τον Τακη σου.....(Apple + Babies expert) :p

το updates παραθυρο στο app store γιατι δε καθαριζει και εμφανιζει ποιες εφαρμογες εγιναν update ?

το νεο look στο 4 αρι που εχω 3+ χρονια , απλα του εδωσε μια μικρη παραταση ζωης
γιατι ειχα σκυλοβαρεθει τοσα χρονια την ιδια εμφανιση

στο post που ειχα γραψει για το 30-40 CPU idle , εστρωσε μετα απο κανα 2 reboot
και λιγο πειραγμα στα location services και background apps

Last edited:
οταν πρωτομπαινεις στο app store , σου δειχνει ποιες ειναι οι νεες εφαρμογες και μετα κανει update ... στο δειχνει για να ξερεις ποιες ακριβως εφαρμογες εγιναν update, πολυ βολικο.
πχ σημερα ειδα οτι εγιναν update 20 εφαρμογες , ειδικα για το ios 7 και μετα τις ειδα μια-μια για να δω τι αλλαγες υπηρξαν.

Ειδα το νεο Facebook, twitter , evernote κλπ....

To idio συμβαινει και στο notification center , αν θες βεβαια.

το updates παραθυρο στο app store γιατι δε καθαριζει και εμφανιζει ποιες εφαρμογες εγιναν update ?

το νεο look στο 4 αρι που εχω 3+ χρονια , απλα του εδωσε μια μικρη παραταση ζωης
γιατι ειχα σκυλοβαρεθει τοσα χρονια την ιδια εμφανιση

στο post που ειχα γραψει για το 30-40 CPU idle , εστρωσε μετα απο κανα 2 reboot
και λιγο πειραγμα στα location services και background apps

Απάντηση: Re: Apple iOS 7

οι διαφανειες γενικα φευγουν απο settings-general-accessibility- increase contrast
To paralax effects φευγει απο το ιδιο μενου - reduce motion

τα γραμματα γινονται πιο bold απο το ιδιο μενου - Bold Text

H ενδειξη θερμοκρασιας , απο την ιδια την εφαρμογη weather , κατω-κατω πατας το μενου και μετα οταν βλεπεις ολες τις πολεις μαζι , πατας πανω στην ενδειξη C/F ….:ADFADF1:

tnx, αλλα δε φευγει το translucent απο τα γκρουπακια κ τη μπαρα (θα προτιμούσα στο σκουρο η εντελως διαφανο με border, αλλα δεν..)
Η θερμοκρασια στο world clock, την αλλάζω, αλλα στο dropdown notification area, δεν εχει options, εκτος αν παω στο region format k apo US se Greek, αλλα μου αλλάζει γλώσσα κ τα πάντα ετσι... π δε θέλω.

δεν ξέρω τι λέτε για ταχύτητα στο iphone 4 με ios 7 αλλά για τα δικά μου γούστα είναι μια χαρά ούτε σέρνετε και σε άνοιγμα εφαρμογών είναι αξιοπρεπέστατο
αν μπορώ να είμαι αντικειμενικός είναι όπως το ios 6 στο 3GS

Re: Απάντηση: Re: Apple iOS 7

η διαφανεια φευγει… δες στο δικο μου.

για τα υπολοιπα δε καταλαβα….

photo.PNG

tnx, αλλα δε φευγει το translucent απο τα γκρουπακια κ τη μπαρα (θα προτιμούσα στο σκουρο η εντελως διαφανο με border, αλλα δεν..)
Η θερμοκρασια στο world clock, την αλλάζω, αλλα στο dropdown notification area, δεν εχει options, εκτος αν παω στο region format k apo US se Greek, αλλα μου αλλάζει γλώσσα κ τα πάντα ετσι... π δε θέλω.

μερικες πολυ ωραιες προσθηκες και στο mail app.
Εχουμε ευκολο delete-more me swipe left και undo με shake αν σβησουμε κατι κατα λαθος.
Εχουμε μεγαλυτερη παραμετροποιηση του τι θελουμε να βλεπουμε (flaged, unread, κλπ).
Καλυτερο search se ολα τα mailboxes taytoxrona και αλλες προσθηκες.

http://www.macworld.com/article/2048962/get-to-know-ios-7-mail.html

Και λίγο χιούμορ!

32 year-old office worker Simon Williams is walking around the office showing off IOS 7 on his iPhone 5 like he Goddamn owns the place, according to reports this morning.

http://newsthump.com/2013/09/19/man-with-ios7-walking-around-office-like-he-owns-the-place/

Επίσης σημαντικό νέο είναι ότι το ξεκλείδωμα του 5S/5C με το δακτυλικό αποτύπωμα δεν περιορίζεται για χρήση μόνο από ανθρώπους!

http://www.youtube.com/watch?v=muLWtGkKgKI

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Apple iOS 7

η διαφανεια φευγει… δες στο δικο μου.

για τα υπολοιπα δε καταλαβα….

View attachment 95896

απο το ip2
me increase contrast on k off...

παλι τα κανει γαλακτερά τα φόντα, δε γλιτώνεται...

[img=http://s23.postimg.org/av12eppg7/image.jpg]
[img=http://s23.postimg.org/tbvh5j5ef/image.jpg]

η θερμοκρασια σωστη C με αγγλικα > αλλαξα region σε UK

Δοκιμασα το Airdrop μεταξύ iphone 5 - Ipad 4 και δουλευει άψογα, χωρις να χρειαζεται καν να ειναι σε συνδεδεμένες στο ιδιο δικτυο οι συσκευές. Αρκει να εχεις το wifi ανοικτό και σου εμφανιζει ποιοι ειναι γυρω σου με IOS 7 και iphone 5/ ipad 4 ή ipad mini οποτε με ενα κλικ στελνεις φωτό/βιντεο κλπ Αν θες το περιοριζεις μονο σε οσους εχεις στο contact list (και ειναι συμβατοί).

ios7-airdrop.jpg

το δοκιμασα κι εγω… δουλευει πολυ καλα και κυριως γρηγορα.
Το handshake γινεται μεσω bluetooth (το ανοιγει απο μονο του) και η μεταφορα αρχειων γινεται μεσω wifi direct , για λογους ταχυτητας.