Αγαπητοί φίλοι και φίλες,
Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.
Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.
Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.
btw πως σου φαίνεται, αισθητικά πάντα, το 7; (η ιδια ερωτηση πάει και σε όσους το έβαλαν)
Το έβαλα χθες το βράδυ αργά και μετά κοιμήθηκα σαν μωρό*
*(ξύπναγα κάθε μισή ώρα και έκλαιγα) :silly:

Εμ, τον θες τον Τακη σου.....(Apple + Babies expert)![]()
το updates παραθυρο στο app store γιατι δε καθαριζει και εμφανιζει ποιες εφαρμογες εγιναν update ?
το νεο look στο 4 αρι που εχω 3+ χρονια , απλα του εδωσε μια μικρη παραταση ζωης
γιατι ειχα σκυλοβαρεθει τοσα χρονια την ιδια εμφανιση
στο post που ειχα γραψει για το 30-40 CPU idle , εστρωσε μετα απο κανα 2 reboot
και λιγο πειραγμα στα location services και background apps
![]()
οι διαφανειες γενικα φευγουν απο settings-general-accessibility- increase contrast
To paralax effects φευγει απο το ιδιο μενου - reduce motion
τα γραμματα γινονται πιο bold απο το ιδιο μενου - Bold Text
H ενδειξη θερμοκρασιας , απο την ιδια την εφαρμογη weather , κατω-κατω πατας το μενου και μετα οταν βλεπεις ολες τις πολεις μαζι , πατας πανω στην ενδειξη C/F ….:ADFADF1:

tnx, αλλα δε φευγει το translucent απο τα γκρουπακια κ τη μπαρα (θα προτιμούσα στο σκουρο η εντελως διαφανο με border, αλλα δεν..)
Η θερμοκρασια στο world clock, την αλλάζω, αλλα στο dropdown notification area, δεν εχει options, εκτος αν παω στο region format k apo US se Greek, αλλα μου αλλάζει γλώσσα κ τα πάντα ετσι... π δε θέλω.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.