iOS 7

Δεν μπορω να πω οτι ενθουσιαστηκα απο το 7 ,ουτε φυσικα απογοητευθηκα ,κατα τη γνωμη μου πολυ φασαρια εγινε χωρις ιδιαιτερο λογο. Στο 4s που εχω εκεινο που ενοχλει ειναι το εντονο λευκο της οθονης που παρ ολο που κατεβασα τη φωτεινοτητα ιδιως στα email ειναι ενοχλητικο,διαπιστωσα ομως καλλιτερη αποκριση στις λειτουργιες
Εξακολουθει να υπαρχει το προβλημα με τις αποσυνδεσεις με το wi fi που ειχα και πριν

Όσο το χρησιμοποιώ, τόσο μου αρέσει παιδιά.
Το control center ειδικά είναι πολύ καλή και εύχρηστη προσθήκη.

me to wifi δεν υπαρχει κανενα προβλημα… μαλλον το router σου φταιει.

Διαβαστε και τα λινκ με τα tips που βαλαμε πριν, υπαρχουν πολλες μικρες και ωραιες λεπτομερειες στο ios 7.
Παρατηρησα οτι ολοι οι συναδελφοι που το βαλανε, ειδανε μονο τα πλου επιφανειακα και "πιασαρικα" features….υπαρχουν ομως πολλες μικρες λεπτομερειες ν ανακαλυψετε!

Απάντηση: Re: Apple iOS 7

me to wifi δεν υπαρχει κανενα προβλημα… μαλλον το router σου φταιει.

Διαβαστε και τα λινκ με τα tips που βαλαμε πριν, υπαρχουν πολλες μικρες και ωραιες λεπτομερειες στο ios 7.
Παρατηρησα οτι ολοι οι συναδελφοι που το βαλανε, ειδανε μονο τα πλου επιφανειακα και "πιασαρικα" features….υπαρχουν ομως πολλες μικρες λεπτομερειες ν ανακαλυψετε!

Γιαννη σε καμμια περιπτωση δεν φταιει το ρουτερ ,γιατι τωρα σου γραφω απο ασυρματη συνδεση απο το λαπτοπ.Επειδη ξεφευγουμε απο το θεμα ,ας μην το συνεχισουμε ...

τωρα που το εχω βαλει επανω στο laptop και περιμενω να κατεβει το 7,
βλεπω οτι απο την ωρα που το εβαλα εχει φορτιση η μπαταρια ενα 10%
αλλα το ipadmini λεει πανω απο την μπαταρια "δεν φορτιζεται.."
γιατι?

Να κάνω μια (κακεντρεχή) ερώτηση....:devil-smiley-029::devil-smiley-029::devil-smiley-029:

Είπαμε το iPhone 4 δεν πολυυποστηρίζεται γιατί είναι παλιό μοντέλο, συμφωνούμε ως εδώ. (αν και για μένα ουσιαστικά έπαψε να υποστηρίζεται από το σερνόμενο 6). Το "καινούριο" iPad mini, που ουσιαστικά σε specs ισχύος είναι ο,τι είναι και το iPad 2, που είναι σχετικά ίδιας ηλικίας αν δεν απατώμαι... πως υπηστηρίζει τόσο άνετα το 7άρι;

Last edited:
γιατι το iphone 4 εχει παλιοτερο επεξεργαστη και καρτα γραφικων .

ipad mini
Chipset Apple A5
CPU Dual-core 1 GHz Cortex-A9
GPU PowerVR SGX543MP2

iphone 4
Chipset Apple A4
CPU 1 GHz Cortex-A8
GPU PowerVR SGX535

Να κάνω μια (κακεντρεχή) ερώτηση....:devil-smiley-029::devil-smiley-029::devil-smiley-029:

Είπαμε το iPhone 4 δεν πολυυποστηρίζεται γιατί είναι παλιό μοντέλο, συμφωνούμε ως εδώ. (αν και για μένα ουσιαστικά έπαψε να υποστηρίζεται από το σερνόμενο 6). Το "καινούριο" iPad mini, που ουσιαστικά σε specs ισχύος είναι ο,τι είναι και το iPad 2, που είναι σχετικά ίδιας ηλικίας αν δεν απατώμαι... πως υπηστηρίζει τόσο άνετα το 7άρι;

Μόλις τελείωσε η αναβάθμιση σε new iPad στην Bangkok. Αυτο που έχω παρατηρήσει μέχρι στιγμής ειναι μια ανεπαίσθητη καθυστέρηση στο άνοιγμα των εφαρμογών καθώς και όταν επιστρέψεις στο home screen . Κατα τα λοιπά, πολυ καλο το νεο notification center που πλέον ειναι πραγματικά notification center . Επίσης το multitasking ειναι απρόσμενα γρήγορο, το περίμενα με πιο πολυ lag. Και έχω καλύτερη λήψη wifi. ΑΛΛΑ ειναι μια καλοδεχούμενη αλλαγή. Βέβαια έχω εδώ και δυο χρόνια μόνο το iOS 6 οποτε δεν καίγονταν για το φρεσκάρισμα.

δεν μπορω κανω κληση απο το ipadmini(wifi οχι 3g)σε iphone 5 και ipadmini(3g)
απο το facetime.ειναι εφικτο?
στις ρυθμισεις του facetime ειμαι οκ με Id και email δηλωμενο.

γιατι το iphone 4 εχει παλιοτερο επεξεργαστη και καρτα γραφικων .

ipad mini
Chipset Apple A5
CPU Dual-core 1 GHz Cortex-A9
GPU PowerVR SGX543MP2

iphone 4
Chipset Apple A4
CPU 1 GHz Cortex-A8
GPU PowerVR SGX535

Είστε και ετοιμοπόλεμοι και δε μπορώ να τρολάρω :BDGBGDB55:

Πάντως εχει ενα ψηγμα αληθειας αυτο που λεω. Εχουν μεσολαβησει 2γενιές iPhone (το τελευταιο δεν το μετραω γιατι βγαινει τώρα), και αντίστοιχα 2 γενιές iPad - πάλι χωρις να μετραμε το iPad (5?) που θα βγει τον Νοεμβριο. Άρα το θέμα της μη -σοβαρής- υποστηριξης iPhone 4 δεν είναι ηλικιακό αλλά hardwarikό, να'μαστε ακριβείς. Γιατί κάθε φορά που βγαίνει ένα καινούριο μοντέλο συζητάμε το πόσο futureproof είναι (όπως και τώρα με το 5s).

το iphone 4 τα παει αρκετα καλα… δεν υπαρχει καποιο προβλημα.
Μικρα lag σε κινητο 4 χρονων ειναι απολυτως λογικο.

YG…μικρα lag υπαρχουν και σε iphone 5 ( px sto spotlight search τη πρωτη φορα), αυτα θα λυθουν σε επομενα update.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Last edited:
Πλέον μπορείς να μπαναρεις τους ενοχλητικούς

πάντως αυτή τη λειτουργία την είχε ένα qteck το 97 με windows κάτι(ce αν θυμαμαι καλά).μαλιστα ηταν πληρως παραμετροποιήσιμη.μπορουσες να ρυθμίσεις στην συγκεκριμενη επαφή αν ηθελες να φαινεται κατειλημένο ή απενεργοποιημένο.Θα βολέψει πολύ κόσμο πάντως.

Πλέον μπορείς να μπαναρεις τους ενοχλητικούς

Δεν ξέρω αν αναφέρθηκε αλλά και το αναλογικό ρολόι του εικονιδιου έχει την κανονική ώρα και κινούμενο δευτερολεπτοδεικτη

Δεν ξέρω αν αναφέρθηκε αλλά και το αναλογικό ρολόι του εικονιδιου έχει την κανονική ώρα και κινούμενο δευτερολεπτοδεικτη

εγώ από σένα το διάβασα και το είδα
όσο για τα κολλήματα λέγε με και lag πιστεύω ότι θα διορθωθούν γρήγορα αφού γράφτηκε είδη ότι έχουν βγει για τεστάρισμα η 7.0.1 και 7.0.2