iOS 7

Για φωτογραφίες από και προς iphone/ipad υπάρχει το Photo Transfer App (Διαθέσιμο από AppStore),ίσως το καλύτερο που υπάρχει και με την δυνατότητα δημιουργία φακέλων αλλά και πρόσβαση στο camera roll. Αξίζει να το έχεις.

Επίσης μπορείς να δουλεύεις και μεταξύ των iDevices αρκεί να είνα ιεγκατεστημένο στις συσκευές.

Από pc/mac η διαχείρηση γίνεται από τον browser

Last edited:
Τόσο δύσκολο θα ήταν δηλαδή να υλοποιήσουν ένα merge συγχρονισμό και να μην έχουν κανένα λόγο να συζητάμε?

Αν υπήρχε το merge θα άλλαζε όλη η φιλοσοφία περί πνευματικών δικαιωμάτων και περιορισμού της διακίνησης υλικού που θέλει να έχει η apple.

Ποιοί περιορισμοί... αφού και στο itunes και στο iphone μπορείς να βάλεις και μουσική που δεν έχεις αγοράσει...
Νομίζω κάπου είχε αναφερθεί ένα άρθρο που τα εξηγεί. Είναι κάπου να του ρίξω μια ματιά?

Eκτός αυτού, θα μπορούσαν να τα δέσουν με το account και όχι με την εγκατάσταση στο pc...

Δεν είναι ακριβώς έτσι, το θέλει η Apple με την έννοια ότι έτσι παίρνει μερίδιο από την πώληση μουσική/ταινιών. Αυτή είναι η λογική πίσω από τον περιορισμό του sharing
Τυπικά η Apple είναι καλυμένη με το να τα διαθέτει από το iTunes

Και εννοείται ότι μπορείς να βάλεις ότι μουσική μέσα, αγορασμένη ή μη.
Απλά δεν το προμοτάρει

Με το account δένουν τις εφαρμογές/ταινίες/μουσική όσο αφορά την γεωγραφική περιοχή που υπάρχουν τα δικαιώματα.
Αλλά και αυτό ξεπερνιέται εύκολα

Last edited:
γι αυτο και υπαρχει πια το icloud... για ναμη φοβασαι να χαθουν τα δεδομενα σου.
Eγω εχω ησυχασει, αφου εχω τη μουσικη μου (itunes match) , τις φωτο, notes , contacts klp , ολα στο συνεφο και αν χασω - καταστραφει το iphone-ipad - υπολογιστης , καρφι δε μου καιγεται.
Νομιζω οτι αυτη ειναι η καλυτερη λυση...

ΥΓ... παντα εχω ενα backup σε καποιο εξωτερικο δισκο για παν ενδεχομενο !:p

Καλό το iCloud, αλλά κοστίζει αν θες να έχεις και την μουσική σου (εξαρτάται βέβαια πόση μουσική έχεις), από πλευράς χωριτικότητας εννοώ.
Και φυσικά αν έχεις ένα μόνο idevice...άντε δύο!

Το να μπορείς να κάνεις merge ένα iphone που έχεις κάνει login με ένα pc που πάλι έχεις κάνει login δεν είναι sharing. Είναι συγχρονισμός των συσκευών σου. Ή μας λέει κάποιος ότι οποιοσδήποτε έχει μόνο ένα iphone ή μόνο ένα pc.

Η λογική πονάει χέρι κόψει χέρι μόνο προβλήματα δημιουργεί... Όπως είπα και πριν δεν θά πρεπε να συζητάμε τέτοια θέματα σε συσκευές που ευαγγελίζονται user friendliness και ότι είναι high-end...

το icloud , μεχρι 5gb ειναι δωρεαν.... για τη μουσικη ειναι 19ευρω το χρονο (κι εχω σχεδον ολη τη βιβλιοθηκη μου "αναβαθμισμενη" σε αριστη ποιοτητα , χωρις εξτρα κοστος!).

Εγω τα δινω για να εχω το κεφαλι μου ησυχο.

Κι εχω πολλα idevices... χωρις κανενα προβλημα.

Last edited:
Σωστό αυτό, αλλά το clouding τα έχει λύσει αυτά τα θέματα, Αpps που έχεις αγοράσει είναι διαθέσιμα στο account σου μέσω clouding για κατέβασμα και εγκατάσταση σε 2 ή περισσότερα devices αρκεί να κάνεις login στο device που έχουν χρεωθεί.
Στη μουσική διαφέρει για τους προαναφερθέντες λόγους.

Ξέρω πολύ καλά πόσα είναι τα δωρεάν όπως και δεν είπα ότι υπάρχει πρόβλημα. Αλλά μιλάμε για έξτρα κόστος για κάτι που αν θες νόμιμο το έχεις πληρώσει και θες να το έχεις σε όλες σου τις συσκευές.
Ίσως μία διαφορετική αντιμετώπιση του icloud από μεριά της Apple να ήταν ευχάριστη έκπληξη για τους χρήστες. Ίσως παραπάνω δωρεάν GB, ή αύξηση του χώρου αναλόγου των αριθμών idevices που είναι "κλειδωμένα" πάνω του. (λέω εγώ τώρα)

Last edited:
Η αστυνομία (NYPD) ενημερώνει τους πολίτες στην Νέα Υόρκη για την προστασία που παρέχει το iOS 7 στις συσκευές τους.

NYPD.jpg

Re: Απάντηση: Apple iOS 7

Lol, θα σε πάρω στην παντοφλα για test. Θελω ομως να εισαι εξω, μπροστα σε κόσμο!

:p

Οπως ειπαμε, δεν ντρεπομαι για ελαττώματά μου: :p

Attachments

• HugePhone.jpg
    HugePhone.jpg
    107.8 KB · Views: 62
Ένα ακόμα πολυ ωραίο feature του IOS 7 είναι το FaceTime audio με απίθανη ποιότητα κλήσης. Το δοκίμασα με τον Γιάννη και είναι τρομερή λύση VoIP χωρίς ανάγκη σεταρισματος η dedicated app.

http://m.techcrunch.com/2013/09/23/...les-biggest-little-feature-addition-in-ios-7/

Γι'αυτόν τον σκοπό υπάρχει εδώ και 2+ χρόνια το Viber, με σοκαριστικά φανταστική ποιότητα, λες και ακούς τον άλλο να μιλάει μπροστά σου. Και δουλεύει με όλον τον κόσμο, όχι με τους κατόχους 5αριών :D

(Εννοείται με 3G, 4G, WiFi και ό,τι άλλο τραβάει η όρεξή σου)

Last edited:
Γι'αυτόν τον σκοπό υπάρχει εδώ και 2+ χρόνια το Viber, με σοκαριστικά φανταστική ποιότητα. Και δουλεύει με όλον τον κόσμο, όχι με τους κατόχους 5αριών :D
Sorry για το OT αλλα επειδη το σκεφτομουν προχθες:

Ο μονος λόγος που δεν εχω βαλει viber (και παλια στο iPhone) ήταν ότι ζητάει πρόσβαση σε όλα τα contacts σου (κατι που δεν μου αρέσει γενικα).

Έχει ακουστεί τπτ περίεργο με δαύτο;

Sorry για το OT αλλα επειδη το σκεφτομουν προχθες:

Ο μονος λόγος που δεν εχω βαλει viber (και παλια στο iPhone) ήταν ότι ζητάει πρόσβαση σε όλα τα contacts σου (κατι που δεν μου αρέσει γενικα).

Έχει ακουστεί τπτ περίεργο με δαύτο;

O μοναδικός λόγος που ζητάει πρόσβαση στα contacts σου είναι το ότι κάνει real time scan και βλέπει ποιοι έχουν viber, και αντίστοιχα στους προσθέτει στις επιλογές δωρεάν κλησεων. Έτσι δε χρειάζεται να "προσθέσεις" επαφές ή να σε δεχτούν αυτοί, όποιος σε έχει στο κινητό του απλά θα ξέρει ότι μπορεί να σε πάρει και μέσω viber. Και εσύ το ίδιο για τις δικές σου επαφές. Δε νομίζω ότι παίζει κάτι παραπάνω (ούτε βλέπω και το νόημα βασικά, τι θα μπορούσε κανείς να σου κλέψει έχοντας τα contacts σου, αν έψαχνε για spamming mails υπάρχουν 100 χιλιάδες απλούστεροι τρόποι να βρει).