ναι ναιεχεις βαρυ χερι !![]()
το πρόβλημα είναι υπαρκτόΑν δεν κανεις swipe, τότε πατιέται και καλει το contact. Δεν ειναι δυσκολο πάντως να κανεις swipe.
ναι ναιεχεις βαρυ χερι !![]()
το πρόβλημα είναι υπαρκτόΑν δεν κανεις swipe, τότε πατιέται και καλει το contact. Δεν ειναι δυσκολο πάντως να κανεις swipe.
@takisot και στα δύο μου τηλέφωνα υπάρχει το πρόβλημα απλά η λύση είναι αυτή που λέει ο Γιάννης ποιο κάτω αλλά και πάλι ο καταναλωτής δεν πρέπει να μαντεύει τον τρόπο και μην ξεχνάμε ότι στα παλαιότερα os δεν υπήρχε θέμα ακόμη υπήρχε δεξιά και αριστερά η εντολή για σβήσιμο και όχι μόνο αριστερά που είναι τώρα
O καταναλωτης καλο ειναι να ενημερωνεται για τις νεες λειτουργιες του IOS 7 πριν το βάλει. Λιγο να το έψαχνες στους χιλιαδες οδηγους που κυκλοφορούν, θα το εβρισκες..![]()
Κάποιες φορές διαπιστώνω μερικά κενά στην απόκριση της οθόνης αφής του iphone5 που του έχω περάσει το 7. Πχ 2-3 φορές την ημέρα όταν αγγίζω κάποιο fader φωτεινότητας ή ήχου, ή τα χειριστήρια κάποιου παιχνιδιού, δεν αποκρίνεται αρχικά με μιας αλλά χρειάζεται να επαναλάβω την κίνηση 2-3 φορές για να ξεκολλήσει. Το ίδιο μου συμβαίνει και με το πλήκτρο αλλαγής γλώσσας όταν είναι να γράψω κείμενο. Επαναλαμβάνω πως δεν γίνεται πάντα. Εξακολουθεί να είναι ενοχλητικό όμως...
Το θέμα είναι πως δεν ξέρω τι να υποθέσω γιατί και το κινητό είναι καινούριο, και του εχω βάλει ένα φτηνιάρικο φιλμάκι στην οθόνη (οπότε μπορεί να παίζει και αυτό ρόλο), και το έκανα update με το που το πήρα, οποτε δεν γνωρίζω αν το έκανε και με ios6.
Συμβάινει μήπως σε κανένα από εσας που βάλατε ios7?
δηλαδή όποιος βάλει ios πρέπει να είναι πολύ ψαγμένος
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.