iOS 7

@takisot και στα δύο μου τηλέφωνα υπάρχει το πρόβλημα απλά η λύση είναι αυτή που λέει ο Γιάννης ποιο κάτω αλλά και πάλι ο καταναλωτής δεν πρέπει να μαντεύει τον τρόπο και μην ξεχνάμε ότι στα παλαιότερα os δεν υπήρχε θέμα ακόμη υπήρχε δεξιά και αριστερά η εντολή για σβήσιμο και όχι μόνο αριστερά που είναι τώρα

αυτο εγινε, γιατι η αναποδη κινηση ¨δεσμευεται¨πια απο το Ios για το back (σε προηγουμενη σελιδα) , οταν εισαι σε "υπομενου".

Δεν ειναι προβλημα, ειναι 'feature" ! :p

@takisot και στα δύο μου τηλέφωνα υπάρχει το πρόβλημα απλά η λύση είναι αυτή που λέει ο Γιάννης ποιο κάτω αλλά και πάλι ο καταναλωτής δεν πρέπει να μαντεύει τον τρόπο και μην ξεχνάμε ότι στα παλαιότερα os δεν υπήρχε θέμα ακόμη υπήρχε δεξιά και αριστερά η εντολή για σβήσιμο και όχι μόνο αριστερά που είναι τώρα

O καταναλωτης καλο ειναι να ενημερωνεται για τις νεες λειτουργιες του IOS 7 πριν το βάλει. Λιγο να το έψαχνες στους χιλιαδες οδηγους που κυκλοφορούν, θα το εβρισκες.. ;)

Κάποιες φορές διαπιστώνω μερικά κενά στην απόκριση της οθόνης αφής του iphone5 που του έχω περάσει το 7. Πχ 2-3 φορές την ημέρα όταν αγγίζω κάποιο fader φωτεινότητας ή ήχου, ή τα χειριστήρια κάποιου παιχνιδιού, δεν αποκρίνεται αρχικά με μιας αλλά χρειάζεται να επαναλάβω την κίνηση 2-3 φορές για να ξεκολλήσει. Το ίδιο μου συμβαίνει και με το πλήκτρο αλλαγής γλώσσας όταν είναι να γράψω κείμενο. Επαναλαμβάνω πως δεν γίνεται πάντα. Εξακολουθεί να είναι ενοχλητικό όμως...
Το θέμα είναι πως δεν ξέρω τι να υποθέσω γιατί και το κινητό είναι καινούριο, και του εχω βάλει ένα φτηνιάρικο φιλμάκι στην οθόνη (οπότε μπορεί να παίζει και αυτό ρόλο), και το έκανα update με το που το πήρα, οποτε δεν γνωρίζω αν το έκανε και με ios6.

Συμβάινει μήπως σε κανένα από εσας που βάλατε ios7?

Απάντηση: Re: Apple iOS 7

O καταναλωτης καλο ειναι να ενημερωνεται για τις νεες λειτουργιες του IOS 7 πριν το βάλει. Λιγο να το έψαχνες στους χιλιαδες οδηγους που κυκλοφορούν, θα το εβρισκες.. ;)

δηλαδή όποιος βάλει ios πρέπει να είναι πολύ ψαγμένος

Κάποιες φορές διαπιστώνω μερικά κενά στην απόκριση της οθόνης αφής του iphone5 που του έχω περάσει το 7. Πχ 2-3 φορές την ημέρα όταν αγγίζω κάποιο fader φωτεινότητας ή ήχου, ή τα χειριστήρια κάποιου παιχνιδιού, δεν αποκρίνεται αρχικά με μιας αλλά χρειάζεται να επαναλάβω την κίνηση 2-3 φορές για να ξεκολλήσει. Το ίδιο μου συμβαίνει και με το πλήκτρο αλλαγής γλώσσας όταν είναι να γράψω κείμενο. Επαναλαμβάνω πως δεν γίνεται πάντα. Εξακολουθεί να είναι ενοχλητικό όμως...
Το θέμα είναι πως δεν ξέρω τι να υποθέσω γιατί και το κινητό είναι καινούριο, και του εχω βάλει ένα φτηνιάρικο φιλμάκι στην οθόνη (οπότε μπορεί να παίζει και αυτό ρόλο), και το έκανα update με το που το πήρα, οποτε δεν γνωρίζω αν το έκανε και με ios6.

Συμβάινει μήπως σε κανένα από εσας που βάλατε ios7?

και εγώ το έχω παρατηρήσει μη ξεχνάς στου κασιδιάρη το κεφάλι το διορθώνει η apple το ios

καθε τι νεο, θελει και λιγο ψαξιμο!
Τοσα χρονια μας κακομαθε η Apple με τα ιδια και τα ιδια… ετσι δε λεγατε ?

Υποτιθεται οτι εδω ειμαστε τεχνολογικο forum και μας αρεσει να "ψαχνουμε" λιγο… ή οχι ?

δηλαδή όποιος βάλει ios πρέπει να είναι πολύ ψαγμένος

Δεν μιλησε κανεις για "ψάξιμο" αλλα για το RTFM (Read The Freaking Manual).
Και σε αυτο το thread εχουν μπει πολλα link με τα νεα "κόλπα" του IOS 7...

Οι "μέσοι" χρήστες, δεν είναι ότι βαριούνται, απλά δεν έχουν την λογική του να ψάχνουν, γι' αυτό λέγονται "μέσοι". Εδώ μπαίνουν αυτοί που ψάχνουν αλλα δεν βρίσκουν ή βαριούνται να ψάξουν.

To αφήνει ίδιο ...''έχει μείνει πίσω η Αpple''
Τελικά το αναβαθμίζει ...''γιατί το άλλαξε''
:flipout:

Η επόμενη αναβάθμιση πρέπει να είναι στους χρήστες, iUsers v7.0.2, ώστε να είναι συμβατοί με τη νέα έκδοση του λειτουργικού... :music-smiley-005:

Το ios δεν βγήκε από παρθενογένεση απλά είχε την καλύτερη υλοποίηση το 2007 που μπήκε σε οθόνη αφής για αυτό και το αγάπησε ο κόσμος
Το αν βελτιώθηκε από το 4 στο 5 και από το 5 στο 6 και στο 7 δεν το πήρα χαμπάρι παρά μόνο ότι έπρεπε να αλλάζω συσκευή κάθε χρόνο ή μάξιμουμ στα δύο χρόνια για να τρέχω το καινούργιο UI αν το λέω σωστά :worshippy:
καλά θα έκανε να βγάλει και έναν οδηγό με τις επιμέρους αλλαγές και σε άλλες γλώσσες