iOS 7

Self-punishment... :Banane0:

iStock_000005672972XSmall.jpg

Και σε ένα 4αρι φίλου είδα μεγάλη βελτίωση. Αν μάλιστα απενεργοποίησεις τα εφέ γίνεται smooth όπως παλιά.

Re: Απάντηση: Apple iOS 7

Και σε ένα 4αρι φίλου είδα μεγάλη βελτίωση. Αν μάλιστα απενεργοποίησεις τα εφέ γίνεται smooth όπως παλιά.

Αν μάλιστα του βάλεις και 6 γίνεται ακριβώς οπως παλιά....innovation TM :p

Ενα πολυ χρησιμο νεο feature του IOS 7/ Maverics ειναι το iCloud keychain οπου συγχρονιζονται αυτοματα και κρυπτογραφημενα τα passwords μεταξυ IOS και Mac συσκευων. Το μονο μειονεκτημα για πολλους ειναι οτι δουλευει μονο με safari (αν και εγω μονο safari χρησιμοποιω).
Πχ χθες μπηκα στο avclub μεσω του safari στο νεο iphone και με περιμενε το username/password ετοιμο.
Μπορεις να θυμαται και credit cards, αλλα για ποιο ευαισθητα δεδομενα εγω προσωπικα εμπιστευομαι μονο το 1password.

Μιά απορία εχω,γιατι κάθε φορά που το συνδεω στον υπολογιστή με ρωταει αν ειναι αξιοπιστος ,αλλιως δεν συγχρονιζει.Μηπως παρελειψα κάτι;

Σε συνομιλία με τον ακατανόμαστο (οχι τον PanMan - τον απο πανω) :p, συνειδητοποιησα και ενα ακομα added feature του fingerοπαπαρίου:

Να μπορεις να βαλεις δακτυλα 1-4 ατομων που θες τα οποία θα μπορούν να ξεκλειδωνουν το τηλ σου σε περιπτωση αναγκης (χωρις να ξερουν τον κωδικό σου, χωρις τον κινδυνο να τον αποκαλύψουν αλλού κλπ)

Nice :)

(φανταζομαι τον PanMan να σκεφτεται τι θα (μου) πει τώρα...:p)