iOS 7

Νταξει ο άψογος συγχρονισμός... την έχω βάλει 2-3 μέρες... εντυπώσεις:

σαφώς καλύτερα τα πράγματα στον τομέα των κλήσεων. σαν να βελτιώθηκε ένα κλικ η ταχύτητα σε αρκετά πράγματα... βέβαια κάθε φορά που πάει να ανοίξει το πληκτρολόγιο σέρνεται μέχρι αηδίας.

Χθες δεν είχα φορτιστή, 1 το βράδυ 51%, 9 το πρωί 21% με κλειστά wifi, bluetooth δεδομένα τα πάντα...

από το πρωί μέχρι τώρα στο 15%...

δεν μπορώ να καταλάβω... :damnyou:

Με άλλη εφαρμογή έπαιζες τα flac αρχεία σου αλλά στο itunes τα χώνεις... :BDGBGDB55: -bye-

βρε συ τι λεω και δεν καταλαβαινεις;
Μηπως δεν το εχω γραψει σωστα;
Λεω οτι ηθελα να περασω τη μουσικη μου φλακ μεσω itunes και αυτο γινεται μονο αν εχεις την εφαρμογη περασμενη στο ρημαδοitunes,flac player+,δεν μου μετεφερε αλλιως τ'αρχεια.
Η μεταφορα των τραγουδιων περασε απ'το itunes,που αλλου να τα χωσω δηλαδη;

Απάντηση: Re: Apple iOS 7

Νταξει ο άψογος συγχρονισμός... την έχω βάλει 2-3 μέρες... εντυπώσεις:

σαφώς καλύτερα τα πράγματα στον τομέα των κλήσεων. σαν να βελτιώθηκε ένα κλικ η ταχύτητα σε αρκετά πράγματα... βέβαια κάθε φορά που πάει να ανοίξει το πληκτρολόγιο σέρνεται μέχρι αηδίας.

Χθες δεν είχα φορτιστή, 1 το βράδυ 51%, 9 το πρωί 21% με κλειστά wifi, bluetooth δεδομένα τα πάντα...

από το πρωί μέχρι τώρα στο 15%...

δεν μπορώ να καταλάβω... :damnyou:

ετσι και γω,τα εχω ολα κλειστα,αλλα ρουφαει σα σφουγγαρι τη μπαταρια.

Re: Απάντηση: Apple iOS 7

βρε συ τι λεω και δεν καταλαβαινεις;
Μηπως δεν το εχω γραψει σωστα;
Λεω οτι ηθελα να περασω τη μουσικη μου φλακ μεσω itunes και αυτο γινεται μονο αν εχεις την εφαρμογη περασμενη στο ρημαδοitunes,flac player+,δεν μου μετεφερε αλλιως τ'αρχεια.
Η μεταφορα των τραγουδιων περασε απ'το itunes,που αλλου να τα χωσω δηλαδη;

OK. Αντελήφθειν. :ernaehrung004:

Όντως τελικά η αυτονομία βελτιώθηκε σημαντικα με το τελευταίο update. Απο τις 7 το πρωί εώς τις 12 το βράδυ και είμαι ακόμα στο 30% με wifi & Bluetooth links active καθώς και motion tracking program να τρέχει στο background..

Επανέρχομαι στο θέμα της μπαταριας. Πλέον με LTE συνεχεια στο on, με wifi, και ΒΤ μονίμως active, η μερα βγαίνει πολύ χαλαρα με υπόλοιπο 20-30%. Δεν νομίζω πως έχω ξαναδεί τέτοια αυτονομία σε iphone τα τελευταία χρονια.. Well done!

Ρίξετε μια ματιά και στις μπαταρίες σας με το ibackupbot. Οι μπαταρίες δεν κρατούν για πάντα και δεν κοστίζει πολυ η αλλαγη τους.
Εμένα σε ενα χρονο είχε πέσει αρκετά και την άλλαξα. Iphone 5.

Ο Λάκης εχει δίκιο.. Κάτι δεν παει καλα με την αυτονομία... Καποιο bug υπαρχει και δείχνει ότι να ´ναι...

Σήμερα απο το πρωι, ανοιχτά τα πάντα και ειναι στο 59%

Σε iPad 3 τρώει φλασιες και κάνει reboot...

το εβαλα να φορτισει χθες με μπαταρια στο 4% και μεσα σε πεντε λεπτα,μου εδειχνε 18%.
Ειναι φυσιολογικο αυτο;

Και κατι αλλο,μπορω να βαλω ρινγκ τοουν,καποιο απ´τα τραγουδια φλακ που εχω μεσα στο τηλεφωνο;

Re: Απάντηση: Apple iOS 7

Επανέρχομαι στο θέμα της μπαταριας. Πλέον με LTE συνεχεια στο on, με wifi, και ΒΤ μονίμως active, η μερα βγαίνει πολύ χαλαρα με υπόλοιπο 20-30%. Δεν νομίζω πως έχω ξαναδεί τέτοια αυτονομία σε iphone τα τελευταία χρονια.. Well done!

Με πόση ώρα ομιλίας την ημέρα? Internet έμπαινεις?Αν ναι πόση ώρα?

Με την ίδια χρήση πάντα: λίγη ομιλία, μπόλικο Ίντερνετ, φωτεινοτητα σχεδόν τέρμα, όλα ανοικτά (wifi, bt, lte).

Λέω και εγώ. Δοκίμασε να μιλάς αρκετά και θα δεις πως θα πέφτει. Θα θέλεις φόρτιση δυο φορές τη μέρα.

Και πάλι: πάντα την ίδια χρήση κάνω πάνω-κάτω, και ειδα μεγάλη βελτίωση με το τελευταίο update. Φυσικά και μπορείς να γονάτισεις την μπαταρία νωρίτερα αν μιλάς πολλές ώρες..

Εγώ από τη στιγμή που λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων άρχισα να μιλάω πολύ στο τηλέφωνο άρχισα να εκνευρίζομαι με το θέμα της μπαταρίας.Όταν δε μου έμεινε ένα απόγευμα και ήμουν στο δρόμο μου ερχόταν να το πετάξω :)
Με βλέπω να πηγαίνω σε note 3 τελικά.

to 7.0.4 εχω σόρρυ μπερδεύτηκα...

Το πρόβλημα έγινε ακόμα μεγαλύτερο. Είπα μήπως αμα κάνω ενα restore να διορθωθεί το θέμα και τώρα μου έσβησε όλα τα applications και πρέπει να τα κατεβάζω ενα ενα. Είχα κάνει και backup πριν μη χεσω...

Τώρα κατεβάζω ενα ενα τα applications απο τα purchased στο App store και δεν τα έχει καν όλα. Πρέπει δλδ να τσεκάρω ενα ένα μπας και θυμηθώ πιο λείπει...

Α.... και το music sync εξακολουθεί να μην λειτουργεί...

Έχω αρχίσει και εκνευρίζομαι πολύ. Τουλάχιστον παλιά λειτουργούσαν. Τώρα ούτε αυτό δεν είναι σίγουρο...

Welcome to iOS!

Περίμενε να το δουν οι συνήθεις ύποπτοι να σε βοηθήσουν/επιπληξουν. Μαλλον θα έκανες κατι που δεν ηταν certified by apple.

Last edited: