iOS 8

μπορεις να πεις τι ακριβως σ ενοχλει ?

Μετά το update 8.0.2. το maps αργει να φορτώσει και αλλη διεύθυνση του λεω αλλιώς τη λέει, επίσης δεν αναγνωρίζει το night mode.
Oι χειρονομιες πολυδιεργασίας λειτουργούν στο ipad σπανίως ή όποτε θυμούνται ανεξαρτήτως εφαρμογής.
Κάποια ελαφριά σπασιματάκια στην κινηση κάποιες φορές.
Είναι και κάποια άλλα μικροπράγματα που δεν θυμάμαι τώρα αλλά τα αγνόησα.
Μετάνιωσα που αναβαθμίστηκα αλλά θα περιμένω μπας και σταθεροποιηθεί.

ελπιζω να ερθει το iphone6 ayrio, να δοκιμασω το 8.0.2 ...

ΥΓ... στο ipad της γυναικας μου που το δοκιμασα δεν διαπιστωσα τα παραπανω.
Το maps ανοιγει πολυ γρηγορα, το search δουλευει κανονικα.
Τα multi gestures επισης δουλευουν κανονικα, μονο μια μικρη φλασια βλεπω τη πρωτη φορα που κανω το four finger swipe (για αλλαγη εφαρμογης).

Last edited:
ελπιζω να ερθει το iphone6 ayrio, να δοκιμασω το 8.0.2 ...

ΥΓ... στο ipad της γυναικας μου που το δοκιμασα δεν διαπιστωσα τα παραπανω.
Το maps ανοιγει πολυ γρηγορα, το search δουλευει κανονικα.
Τα multi gestures επισης δουλευουν κανονικα, μονο μια μικρη φλασια βλεπω τη πρωτη φορα που κανω το four finger swipe (για αλλαγη εφαρμογης).

Nαι, επίσης και τα τεσσερα δαχτυλα προς τα πάνω κάποιες φορες δεν λειτουργει αλλά και η σύγκλιση των δαχτύλων μου κολάει κυρίως στα mail.
To iphone δεν έχει τόσο θέμα.

Αν επιτρέπεται να πω ότι διάβασα την 1η & 2η σελίδα και αφού είδα ότι άρχισαν οι γνωστοί " εγώ έχω γνώμη για όλα αλλά σίγουρα την αντίθετη από την δική σου" πήγα κατευθείαν στο τέλος για να πληροφορήσω όσους ενδιαφέρονται ότι εγώ έκανα αναβάθμιση στην 8.0.2 στο 4S και το εργαλείο πάει μια χαρά.!!!
Ευχαριστώ.

Όχι συνδέθηκα στο iTunes ... μου πρότεινε αναβάθμιση... πήρα backup και μετά την έκανα. Πήρε τον χρόνο του ....και μετά βρέθηκα με την 8.0.2
Γιατί να του κάνω restore as a new ??? Γιάννη

Απάντηση: Re: Apple iOS 8

Πάντως δεν έχω φάει μέχρι σήμερα τέτοια ξενέρα με το ios. Μάπα το καρπούζι ακόμα και με την αναβάθμιση έχει ακόμα ιδιοτροπίες.
Όχι πάντα αλλά αρκετά για να με ενοχλεί. Απαράδεκτο

+1.

συνηθως με restore as new παει καλυτερα το κινητο.... για αυτο.

Όχι συνδέθηκα στο iTunes ... μου πρότεινε αναβάθμιση... πήρα backup και μετά την έκανα. Πήρε τον χρόνο του ....και μετά βρέθηκα με την 8.0.2
Γιατί να του κάνω restore as a new ??? Γιάννη

8.1 beta is out, οπότε προς το τέλος οκτωβρίου θα έχουμε την 8.1 , αντε να φτιάξει ο safari καιι διαφορα άλλα μικροπροβληματακια την κατεβάζω και βλέπουμε.....

Larger app icons in widget edit mode
New iBooks icon
New ‛Enable Dictation toggle’ in Settings > General > Keyboards
"Recently Added" in Photos.app replaced with iOS 7 style Camera Roll
Slightly tweaked UI for third party app settings in the Settings App
My Photo Stream folder is back
Improvements to Map POIs and Live Traffic
The blue dot on recently updated apps is a little darker
Third-party keyboards work with Guided Access enabled
SMS Relay now works with iPad
Apple Pay settings hidden, but available
References/Support for Touch ID on iPad
"Traffic" location in system services renamed to "Routing & Traffic"
Touch ID on the iPhone 6 and 6 Plus is markedly faster - very much so
Reachability is now a bit quicker to reach the "midway point" of the screen.

Εχω βάλει εδω και 2 ημέρες την 8.1 σε iphone/ipad , στο 5s δεν έχω δει κάποια ιδιαιτερη διαφορά σε ταχύτητα (εχει προσθεθει διακόπτης για το κλείσιμο 3G-4G) κάτι περίεργα redraw που έκανε στο safari δεν υπάρχουν ποιά επίσης στο ipad τα multi-gestures δουλευουν σωστά δεν τρώει ποια κολλήματα, ακόμα και στο 4s είναι βελτιωμένα τα πράγματα , οπότε είμαστε σε καλό δρόμο και πιστεύω οτι θα δώσει σχετικά γρήγορα την 8.1.

Εγω εχω ενα εντελως κουλο προβλημα το οποιο ξεκινησε απο το 7. Ωρες ωρες τα video δεν έχουν ήχο ή ο ήχος χανεται ξαφνικα. Δεν ξερω τι κανω

Από τοτε που εβαλα το 8.0.2, ότι youtube video υπαρχει ''μεσα'' σε σελιδα, δεν παιζει.

Εμφανίζεται κανονικά το play button αλλα ότι και να κανεις δεν ''πατιεται''.

Επισης πολλες φορες σαν να μη αποκρινεται στο touch. Πατας δλδ ένα link και δεν αντιδρα. Πχ σε μια σελιδα με google search results, ότι και να πατησεις δεν αντιδρα. Μετα από μερικα sec (μπορει και 10) ''ξεκολλαει''.

sto Air Που εχω δεν υπαρχει καποιο παρομοιο θεμα... ουτε στο iphone 6 (αλλα εκει εχω ios 8.1 beta2).

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

kane kana restart....