iOS 8

Α δε ξέρω, εγώ το είδα Χολαργό στις καφετέριες από την προηγούμενη εβδομάδα

Κάνε μια βόλτα σε καφέ

Κυκλοφορούν ανάμεσα μας :D

Θα τους περιμενω Χαλανδρι. Που θα παει θα περασουν... :P :P

Τεράστιο για τηλέφωνο ναι ειναι αλλα γενικα σαν συσκευη δεν είναι, εγω για λιγες ωρες που το ειχα ειχα αρχισει να το συνηθηζω.

Μη κολλας ρε, να περνας μπροστα τους με το plus στο αυτι! Δε θα βλεπουν ετσι κιαλλιως οτι εισαι εσυ! :p

Η θηκη η puro ειναι; Γλυστραει στο χερι περισσοτερο με ή χωρις αυτη;

nai η puro....ιδια με του iphone 6.
Χωρις αυτη , γλυστραει περισσοτερο.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

η αντιδραση τους ειναι ολα τα λεφτα! :p
Εχουν παθει σοκ... κι εγω επισης.
αντε να δουμε.... παθαμε αυτα που κοροιδευαμε :p

αντε να δουμε.... παθαμε αυτα που κοροιδευαμε :p
lol - respect στον αυτοσαρκασμό :)

πέραν της πλάκας, παίξε λίγο με την κάμερα και παρε παλι το απλό (τι να το κανεις, το ιδιο είναι απλως σε μεγενθυση)

υγ ποσες σειρές κουτακια χωρανε στην οθόνη - 5 ή 6; (νομίζω ιδιες είναι και στα 2 μοντελα)

χαχαχα... τα σχολια σας , ολα τα λεφτα! :p

Πιο πολυ το πηρα για το OIS στη καμερα και τη μπαταρια του.
Κερασακι η μεγαλυτερη οθονη και αναλυση (αν και απο τη πρωτη εντυπωση δε καταλαβα διαφορα στην αναλυση) .
Αφου εδωσα και το μικρο ipad , ΙΣΩΣ αποτελεσει το phablet μου.... :ernaehrung004:

ΥΓ... Τακη , περνα οποτε θες να το δεις ! :p

χεχεχε

Σε εμενα το πασαρε

Θα σου πω την Δευτερα αν το κρατησει τελικα η γυναικα μου

μολις παρελαβα.... iphone plus !!! Ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ .... :p
Perissotera se ligo....

View attachment 107619

Καλοριζικο Γιάννη.
Φανταζομαι ειπες "δεν φτάνει που δεν φτάνει το δάκτυλο, δεν χορταίνω τουλάχιστον μεγαλύτερη οθονη/αυτονομια/ois?" Και μια χαρά έκανες :p
Περιμένω φωτογραφία με το κινητο στο χέρι σου ... :D

Απάντηση: Re: Apple iOS 8

Καλοριζικο Γιάννη.
Φανταζομαι ειπες "δεν φτάνει που δεν φτάνει το δάκτυλο, δεν χορταίνω τουλάχιστον μεγαλύτερη οθονη/αυτονομια/ois?" Και μια χαρά έκανες :p
Περιμένω φωτογραφία με το κινητο στο χέρι σου ... :D

...οπου θα τοποθετηθεί στη αρχική σελίδα κατω απο το banner "Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας ..." :tongue:

με το 6 ημουν οριακα καλα, απο θεμα χειρισμου .
Δεν ηταν 5S , αλλα μπορουσες να το κρατησεις με το ενα χερι και με λιγη προσοχη , δεν ειχα τοσο προβλημα.

Πιο πολυ , ειναι η περιεργεια να δω το Plus , να δω τη μπαταρια του και τη καμερα με το OIS.
Ειναι φυσικα εντελως αβολο με το ενα χερι, πρεπει να ξεθαψω το bluetooth και ν αλλαξω πολυ συνηθειες!

Απο την αλλη, αν μου κανει τελικα, θ αντικαταστησω το ipad mini μ αυτο....

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

lol - respect στον αυτοσαρκασμό :)

πέραν της πλάκας, παίξε λίγο με την κάμερα και παρε παλι το απλό (τι να το κανεις, το ιδιο είναι απλως σε μεγενθυση)

υγ ποσες σειρές κουτακια χωρανε στην οθόνη - 5 ή 6; (νομίζω ιδιες είναι και στα 2 μοντελα)

6 σειρες, 4 στηλες , συνολο 24 "κουτακια" , εκτος φυσικα της dock bar , που εχεις αλλα 4.