iOS 8

Υπαρχει κατι στο ios8 για να κρατάμε σημειώσεις (στα ελληνικά κατα προτίμηση, αλλα και αγγλικά) οπως το dictation στο Yosemite;
Να μετατρέπει τον προφορικό λόγο σε κείμενο; Μηπως υπαρχει καποιο εξειδικευμένο app για αυτο;

Το κινητο το έχουμε πάντα μαζι μας σε αντίθεση με το laptop, tablet κτλ οποτε το να κρατάμε σημειώσεις με πολυ γρήγορο και εύχρηστο τροπο ειναι πολυ πιο παραγωγικό απο το κείμενο στις σημειώσεις του iOS..

έχει dictation το iOS 8 στα Ελληνικά.... άνοιξε πχ το notes και πατα το μικρόφωνο , μιλα και αυτό θα τα μετατρέψει σε κείμενο.
δουλευι και στα messages και σε όλες τις εφαρμογές που έχουν το keyboard της apple .

Thanks! Λειτουργεί σχεδόν άψογα. Το κείμενο αυτό είναι γραμμένο με αυτή τη λειτουργία.

Πραγματικά σούπερ εύχρηστο!

basika, το DFU ειναι να μη δεις τίποτα (μαύρη οθόνη) .... μπες σε dfu mode, και ξαναπροσπάθησε.

ΥΓ... βρε μπας κι έχει γινει jailbreak στο παρελθόν "κατά λάθος" ? :p

https://www.youtube.com/watch?v=uuulql2u37U

οχι jb δεν είχε γίνει
υπάρχει άλλος πιο nuclear τρόπος ?
Στην τελική να το κανω recover ως jb απευθείας αν είναι? αλλα δε ξέρω εαν υπάρχει τρόπος έστω τώρα.

Εντωμεταξύ, Χμμμ … νομίζω τα έχω καταφέρει δυο τρείς φορές να είμαι σε DDU απλά πάλι σκάει πριν ολοκληρωθεί το recovery
Είδα και error 14
Είδα και πιο ψυχεδελικά χρώματα έχω κρατήσει διάφορες φωτο για τη συλλογή

δεν υπαρχει αλλος τροπος... μπες σε dfu , δες το βιντεο και ξανα restore. αν δε πρτυχει παλι , βρες ενα mac και δοκιμασε το ! διαθετω το δικο μου αν θες .... αν και παλι δε καταφερεις τιποτα.... service

οχι jb δεν είχε γίνει
υπάρχει άλλος πιο nuclear τρόπος ?
Στην τελική να το κανω recover ως jb απευθείας αν είναι? αλλα δε ξέρω εαν υπάρχει τρόπος έστω τώρα.

Εντωμεταξύ, Χμμμ … νομίζω τα έχω καταφέρει δυο τρείς φορές να είμαι σε DDU απλά πάλι σκάει πριν ολοκληρωθεί το recovery
Είδα και error 14
Είδα και πιο ψυχεδελικά χρώματα έχω κρατήσει διάφορες φωτο για τη συλλογή

http://en.m.wikipedia.org/wiki/Jodi_(art_collective)

Υπήρχει και ενα site το οποιο συλλέγει τέχνη απο glitch, errors κτλ αλλα δεν θυμάμαι όνομα..

Last edited:
Εγω λεω να το βαλεις σε φορτιστη (μπριζας) για μερικες ωρες και μετα να ξαναδοκιμασεις

Στο 8.1 και με Voda πάροχο, είδε κανείς πουθενά την επιλογή να γυρνάμε σε 2G on demand κλπ;
Υποτίθεται ότι είναι στα Settings->Cellular και θα έπρεπε να είναι στη θέση του "Enable 4G".

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

έχει dictation το iOS 8 στα Ελληνικά.... άνοιξε πχ το notes και πατα το μικρόφωνο , μιλα και αυτό θα τα μετατρέψει σε κείμενο.
δουλευι και στα messages και σε όλες τις εφαρμογές που έχουν το keyboard της apple .

Το μικρόφωνο που είναι ακριβώς;

Στο 8.1 και με Voda πάροχο, είδε κανείς πουθενά την επιλογή να γυρνάμε σε 2G on demand κλπ;
Υποτίθεται ότι είναι στα Settings->Cellular και θα έπρεπε να είναι στη θέση του "Enable 4G".

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Το μικρόφωνο που είναι ακριβώς;

ImageUploadedByTapatalk1414667573.550165.jpg
Αριστερά απο το διάστημα.

Μάλιστα. Άρα καλώς δε μου το εμφανίζει από τη μία, κακώς όμως που δε μπορώ να βάλω 2G "καρφωτά" γιατί λόγω κακού σήματος χάνω κλήσεις..

Anyway.