Nικο τι εγινε?Εχεις πμ
4 windowsδεν την ανεβάζεις σε κανενα file sharing να την τσιμπήσουμε και εμεις ?(για 2G πάντα!)
Ρε παιδες δε βγαζω ακρη παντου στα fora ο καθένας γραφει οτι ναναι σπαζοκεφαλια ειναι παλι γμτ.
Απο 2g 2.2.X σε 3.0 ξεκλειδωτο με cydia και ολα τα σχετικα τι κανουμε?
Μηπως να δοκιμασεις βαζοντας στο σε Recovery mode αντι DFU?Ρε παιδιά δεν μπορώ να το κάνω με τίποτα. Εχω iphone πρώτης γενιάς, jailbroken με pwnage. Ανοίγω την εφαρμογή, βρίσκει κανονικά το ipsw 3.0 που έχω κάνει download μέσω itunes, βρίσκει bootloaders 3.9 και 4.6, δημιουργεί το νέο ipsw. Βάζω το iphone σε DFU mode, κάνω alt+restore "δείχνοντας" το custon ipsw και μετά μου γράφει πάντα "An error occured, cannot restore...".
Το έχω δοκιμάσει σε 2 Intel Macs. Τι κάνω λάθος;
Ρε παιδιά δεν μπορώ να το κάνω με τίποτα. Εχω iphone πρώτης γενιάς, jailbroken με pwnage. Ανοίγω την εφαρμογή, βρίσκει κανονικά το ipsw 3.0 που έχω κάνει download μέσω itunes, βρίσκει bootloaders 3.9 και 4.6, δημιουργεί το νέο ipsw. Βάζω το iphone σε DFU mode, κάνω alt+restore "δείχνοντας" το custon ipsw και μετά μου γράφει πάντα "An error occured, cannot restore...".
Το έχω δοκιμάσει σε 2 Intel Macs. Τι κάνω λάθος;
Δοκίμασες και με το RedSn0w;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.