iPhone 2G & OS 3.0....Activate/Unlock???

πες μου πως τη θελεις να σου φτιαξω μια restore custom.ipsw και να την ανεβασω rapidshare

δεν την ανεβάζεις σε κανενα file sharing να την τσιμπήσουμε και εμεις ? :p (για 2G πάντα!)

Telika, δεν αντεξα κι εγω και την εκανα την αναβαθμιση....:slapface:
Ολα καλα, αν και για καποιο λογο εχασα τις επαφες μου, εβαλα και cyndia - icy , κι ετσι εχω παλι video recording (mms δεν δοκιμασα)Π.
Φαινεται πιο σταθερο και γρηγορο, περισσοτερα οταν το δοκιμασω καλυτερα.

Ρε παιδες δε βγαζω ακρη παντου στα fora ο καθένας γραφει οτι ναναι σπαζοκεφαλια ειναι παλι γμτ.

Απο 2g 2.2.X σε 3.0 ξεκλειδωτο με cydia και ολα τα σχετικα τι κανουμε?

Ρε παιδες δε βγαζω ακρη παντου στα fora ο καθένας γραφει οτι ναναι σπαζοκεφαλια ειναι παλι γμτ.

Απο 2g 2.2.X σε 3.0 ξεκλειδωτο με cydia και ολα τα σχετικα τι κανουμε?

Μοναδική ολοκληρωμένη λύση για Activated/Unlocked/Jailbreaked iPhone 2G αυτή τη στιγμή είναι το PwnageTool 3 για MacOSX. Δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο για windows ακόμα.
Εάν δεν έχεις mac, μπορείς να βρεις έτοιμα custom ipsw που έχουν ανεβάσει χρήστες σε γνωστά/άγνωστα μέρη με torrents.

edit: Άκυρο. Υπάρχει και τρόπος μέσω windows. Τώρα είδα ότι κυκλοφόρησε το RedSn0w...

Last edited:
Ναι ήδη τρέχω σε 3.0 με το 2g μου. Έχει άλλο αέρα μέχρι στιγμής όλα θετικά. Το iPhone όπως επρεπε να ήταν εξ´αρχης!! Οι γκρίνιες αφού το ξεψαχνισω :)

Ρε παιδιά δεν μπορώ να το κάνω με τίποτα. Εχω iphone πρώτης γενιάς, jailbroken με pwnage. Ανοίγω την εφαρμογή, βρίσκει κανονικά το ipsw 3.0 που έχω κάνει download μέσω itunes, βρίσκει bootloaders 3.9 και 4.6, δημιουργεί το νέο ipsw. Βάζω το iphone σε DFU mode, κάνω alt+restore "δείχνοντας" το custon ipsw και μετά μου γράφει πάντα "An error occured, cannot restore...".

Το έχω δοκιμάσει σε 2 Intel Macs. Τι κάνω λάθος;

Απάντηση: Re: iPhone 2G & OS 3.0....Activate/Unlock???

Ρε παιδιά δεν μπορώ να το κάνω με τίποτα. Εχω iphone πρώτης γενιάς, jailbroken με pwnage. Ανοίγω την εφαρμογή, βρίσκει κανονικά το ipsw 3.0 που έχω κάνει download μέσω itunes, βρίσκει bootloaders 3.9 και 4.6, δημιουργεί το νέο ipsw. Βάζω το iphone σε DFU mode, κάνω alt+restore "δείχνοντας" το custon ipsw και μετά μου γράφει πάντα "An error occured, cannot restore...".

Μηπως να δοκιμασεις βαζοντας στο σε Recovery mode αντι DFU?
Δεν χανεις τιποτα να το δοκιμασεις!

Απάντηση: Re: iPhone 2G & OS 3.0....Activate/Unlock???

Δοκίμασες και με το RedSn0w;