Relax Τάκη, δεν σου θίξαμε το iphone.
Μαλλον δεν διαβασες τι έγραψα στο τελευταίο post:
Σου λέω, προσπάθησα να ψηθώ να το αγοράσω αλλά δεν τα κατάφερα.
Σου λέει κάτι αυτό (δεδομένου ότι με ξέρεις) ;
Ότι ίσως απλώς το ihpone δεν κάνει για συγκεκριμένα επίπεδα (όχι αναγκαστικά ιδιαιτέρως υψηλά καν) επαγγελματικής χρήσης;
.
Συγγνωμη, τι ακριβως "επαγγελματικο" νομιζεις οτι δεν μπορεις να κανεις με το ιphone που κανεις με το ΗΤC? Και μην μου πεις για τα tasks διοτι εχει plugin. Πχ για τα email της δουλειας ειναι ΑΠΕΙΡΩΣ πιο απλο κα γρηγορο σε σχεση με ενα Htc. Απο προσωπικη εμπειρια, το καλοκαιρι που εσκασε μια βομβα στη δουλεια και ημουν στην Ιταλια χωρις λαπτοπ, το iphone με εσωσε!
Καμια διαφωνια αλλα:Για internet browsing απλα δεν υπαρχει συγκριση - το iPhone ειναι απλα καταπληκτικο.
Βρε Μιχαλη, θεμα γουστου ειναι;νομίζω οτι απλά θα πρέπει να παραδεχτείτε οτι το HTC ταιριάζει καλύτερα στον spcav από το iPhone - δεν έχουμε όλοι (το ίδιο) γούστο!
sos
μου κολλησε σε μια σελιδα στο ιντερνετ και δεν ξεκολλαει
ειναι τελειως νεκρο
εβγαλα την σιμ τιποτα
πατω ολα τα πληκτρα τιποτα
εχει μια ωρα ετσι
καμια συμβουλη? η οθονη κολλησε και ειναι φωτεινη
Bασίλη μην αγχώνεσαι...
κάνε reset....πως???...θα πατήσεις ταυτόχρονα το on-off κουμπί και το κουμπί του menu για 10 δευτερόλεπτα και θα ξεκλειδώσει κανονικά...
κάντο και όλα οκ....
Βρε Μιχαλη, θεμα γουστου ειναι;
Γιατι νομιζεις οτι το παλεψα οσο μπορουσα για να το παρω; Επειδη ΔΕΝ μου αρεσε;
Καταρχήν δεν μίλησαν καν για super – duper επαγγελματική χρήση.
Πχ, προσωπικά email δεν δουλεύω εκτός pc. Αν εννοείς ότι αυτό σε έσωσε πάντως αυτό είναι κάτι παραπάνω από basic (push έχουν τα MS phones εδώ και πολύ καιρό). Αν είναι να ανάγουμε την λήψη ενός email σε θαύμα……
Αν πάλι θες σοβαρή δουλεία με email θες τουλάχιστον μηχανικό keyb και όχι touch (εξ ου και πήρα το touch pro και όχι το diamond – προσωπικά όχι για τα email αλλά γενικά για το input).
Αν είναι για να συγχρονίσω πχ τα tasks ή να γράψω Ελληνικά ή να κάνω ένα σωρό άλλα πράγματα που στα MS θεωρούνται αυτονόητα εδώ και καιρό, να πρέπει να αρχίσω τις χακιές και τα plug ins, sorry αλλά δεν έχω το χρόνο και την όρεξη να κάτσω να το κάνω (Και φαντάσου ότι όλα αυτά τα λέω εγώ με ότι εμπειρία / επιμονή έχω από / με τα pc και το θάψιμο που έχω ρίξει στα ms phones. Φαντάσου δλδ τι έχει να τραβήξει κάποιος μέσος business χρήστης).
Και δεν το θεωρώ και επαγγελματικό αυτό (+ του ότι επαγγελματικό εργαλείο σημαίνει και σιγουριά / αξιοπιστία – κάτι που εκ φύσεως δεν συνάδει και απόλυτα με κάθε λογής 3rd party plug in).
Ας μην μιλήσουμε φυσικά για την διαφορά διαθέσιμων εφαρμογών (αυτό ναι, είναι θέμα επαγγελματικού προσανατολισμού).
Επαγγελματική χρήση σημαίνει επίσης μεγάλη ανάλυση οθόνης. Και τα 640*480 του HTC εκεί απλώς δεν έχουν αντίπαλο.
Σου είπα, πριν το απορρίψω το iphone ‛προσπάθησα’ πολύ να με πείσω να το πάρω αλλά δεν έκατσε.
Ψάχνοντας πχ στο internet (λόγο να το πάρω!) έπεσα σε ένα σωρό χρήστες που το πήραν για επαγγελματική χρήση (και όχι gadget) και δεν το άντεξαν παραπάνω από μερικές ημέρες.
Πχ το 3G έχει θέματα με τον συγχρονισμό γενικά στο Calendar (διασταυρωμένο από πολλούς χρήστες). Ε, sorry δλδ αν είναι να περιμένω firmware update για να κάνω τα υπερβασικά δεν το αισθάνομαι και για πολύ επαγγελματικό εργαλείο.
Ας μην αναφέρουμε τα θέματα με την μπαταρία (αν είναι να φορτίζω 2 φορές την ημέρα….).
Με ελάχιστο ψάξιμο κάνει μπαμ ότι το μηχανάκι δεν είναι για επαγγελματική χρήση αλλά ένα καταπληκτικό gadgetακι / τηλ για all around χρήση. Εκεί πόνταρε από την αρχή η Apple και τώρα, προσθέτοντας κάποια βασικά πράγματα που θεωρούνται αυτονόητα στα MS phones εδώ και καιρό, προσπαθεί να κερδίσει και ‛επαγγελματίες’ χρήστες (είναι φανερό άλλωστε και από τις διαφημίσεις της).
ΥΓ Κάτι άλλο που μου ήρθε τώρα στο μυαλό (υπό μορφή ερώτησης – δεν το έχω τσεκάρει) : Αλήθεια, σε τι ‛βάθος’ συγχρονίζει τα contacts πχ το iphone. Πόσα τηλ / fax / διευθύνσεις πχ κρατάει ανά επαφή; Εδώ και τα MS phones δεν κρατάνε όλο το βάθος νομίζω. Έχω μία υποψία ότι το iphone θα είναι πολύ πιο ‛ρυχό’.
Αν θες να σου δανεισω λιγες μερες το παλιο για να καταλαβεις ποσο λαθος εχεις...
να εισαι καλα Νασο![]()
wellcome.....
εχμμμ....διαβάζουμε και-λίγο-το manual....![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.