iPhone 3G

to gps λειτουργει και μονο του η θελει το wi fi για να λειτουργησει?

επισης οταν λεει wi fi εννοει και το ασυρματο μοντεμ ρουτερ που εχει ο καθενας... ετσι?

λιγο ασχετος περι iphone...

Last edited:
ναι
το gps δεν ερουμε ακομα
αν λειτουργει και εντελως μονο
αν δεν λειτουργει το θεωρω αχρηστο

. Απλα δεν εχω δει και πολλους κατοχους jesusphone να τα "χώνουν" για τα χοντροελλατωματα του που ειναι σημαντικα, παρα μονο να εκθειάζουμε την θετική πλευρα.

1116.gif

To GPS λειτουργεί και μόνο του. Είναι όμως πιο εξελιγμένο και λέγεται A-GPS (Assisted GPS) καθώς παίρνει επιπλεόν πληροφορίες από τις κεραίες κινητής και από τυχόν WiFi δίκτυα που βρίσκει καθοδόν.

Εν ολίγοις, στην Ελλάδα, μόνο από τον δορυφόρο...

paidia tin deftera i tin triti ginome xristis enos ipod touch kai tora skeftome na agoraso ena iphone alla oxi apo edo apo ameriki kai rotao ego ama to agoraso apo ameriki tha leitourgi kanonika edo stin ellada?

paidia tin deftera i tin triti ginome xristis enos ipod touch kai tora skeftome na agoraso ena iphone alla oxi apo edo apo ameriki kai rotao ego ama to agoraso apo ameriki tha leitourgi kanonika edo stin ellada?

Προς το παρών η έκδοση που θα φοράει το 3G όταν κυκλοφορήσει νομίζω ότι δεν έχει ξεκλειδώσει. Οπότε μάλλον δεν θα παίζει ακόμα στην Ελλάδα.

Απάντηση: Re: iPhone 3G

Προς το παρών η έκδοση που θα φοράει το 3G όταν κυκλοφορήσει νομίζω ότι δεν έχει ξεκλειδώσει. Οπότε μάλλον δεν θα παίζει ακόμα στην Ελλάδα.
Το 3G ιΦον θα φορά την έκδοση λογισμικού 2.0, έκδοση που θα βγει κ για τα 1ης γεναιάς ιΦονς, η οποία μέχρι στιγμής δεν έχει ξεκλειδώσει, αφού δεν έχει κυκλοφορήσει κ επίσημα άλλωστε. Μόλις κυκλοφορήσει σίγουρα κάτι θα εμφανιστεί...

Re: Απάντηση: iPhone 3G

Μπα διαφημιστικό τρυκ ειναι, αυτοι τα "παίρνουν"¨για να ειναι εκει...

προφανως μια δουλεια κανουν οι ανθρωποι και πληρωνονται.

..........(Αν και υπαρχουν παντου μ@κ@κες.)

στη φωτό δεν υπάρχει ούτε 1 ζευγάρι... μάλλον συγκέντρωση μπακουριών είναι!

"μόνος/η και ψάχνει" άντε και dating service από την apple...