iPhone 4 vs Samsung Galaxy S

Re: Το iPhone4 έφτασε...

Μην λεμε τα ιδια παλι ρε Τακη...

Ειναι υποδεεστερο σε ταχυτητα / αποκριση αλλα κανει πολύ περισσότερο απο το ios (χωρίς τα προβλήματα των Win Mob).

Θεμα προτεραιοτητων ειναι απλως (το χουμε πει 1000 φορες)

Απάντηση: Το iPhone4 έφτασε...

Εγω παντως ξαναεπαιξα χθες με τον νεο "παικτη" (android) και δεν με εντυπωσιασε ιδιαιτερα ερχομενος απο IOS. Δεν καταλαβαινω τον λογο καποιος να παει σε υποδεεστερο λειτουργικο, αλλα γουστα ειναι αυτα...

Υποδεεστερο σε τι ακριβως? Υπάρχει κατι που δε το κανει εξίσου απλα ομορφα και γρήγορα? γιατι μονο το αντιθετο συμβαίνει λαμβανοντας υπ'όψιν τις γνωστες παγιες ελλειψεις...

Υποδεεστερο σε τομεις που με ενδιαφερουν, οπως η διαχειριση gmail email accounts (παροτι google product!!). Δειτε πως το κανει το IOS 4 και πως το android και τα ξαναλεμε -bye-

Re: Απάντηση: Το iPhone4 έφτασε...

Εγω παντως ξαναεπαιξα χθες με τον νεο "παικτη" (android) και δεν με εντυπωσιασε ιδιαιτερα ερχομενος απο IOS. Δεν καταλαβαινω τον λογο καποιος να παει σε υποδεεστερο λειτουργικο, αλλα γουστα ειναι αυτα...

LOOOL!

BTW, το Facebook το έχει ανακαλύψει η Apple ή κάνει πως δεν υπάρχει; ;)

Και για να μην παρεξηγηθω: ειναι θαυμασιο λειτουργικο, καμια σχεση με winmob, αλλα χρειαζεται αρκετο refinement για να συγκριθει με το IOS.
Οι περιορισμοι του IOS ειναι σκοπιμοι και "ξεκλειδωνονται" πανευκολα με jailbreak. Δεν ειναι τεχνικη αδυναμια του λειτουργικου, αλλα σπαστικη μεν, σκοπιμη δε πολιτικη της apple, εξου και το σχολιο μου περι overall ανωτερου λειτουργικου απο την apple..

Από όσο βλέπω πάντως από τις φωτογραφίες, το συγκεκριμένο samsung είναι αντίγραφο του iphone, σε πολλούς τομείς, ανεξάρτητα αν τρέχει άλλο λειτουργικό, όπως κ εξωτερικά, ενώ κ αυτό έχει χάρτες google για εφαρμογή gps.

samsung-galaxy-s.jpg

Μέχρι κ η εφαρμογή των βιβλίων είναι σχεδόν ίδια :

Samsung_Galaxy_S_23-420-90.jpg

Καλή η αντιγραφή αλλά νομίζω είναι καλύτερα να ήταν κάτι πρωτότυπο, πρωτοποριακό, διαφορετικό, έτσι ώστε οι πελάτες να μην το έβλεπαν ως ένα iphone-αντίγραφο, γιατί τέτοιο για εμένα είναι.

Re: Το iPhone4 έφτασε...

Στο facebook μπαινουν απο τοτε που δεν υπηρχε android :p

Απάντηση: Re: Το iPhone4 έφτασε...

Στο facebook μπαινουν απο τοτε που δεν υπηρχε android :p

Δεν εχω μπει στο fb απο android αλλα στο Iphone ειτε απο safari ειτε απο την εφαρμογή, κάνω τα μισα πράγματα (βλεπε διαχειριση group, fan pages, event κτλ)

@Μιχάλης Κορ: NAI και εμενα με χαλάει το iphone lookalike του SAMSUNG και δε ξερω κατα ποσο μπορει να αλλαξει. Ευτυχως ομως υπαρχουν και τα HTC + οτι μονο εκ πρωτης οψεως ειναι ιδιο το samsung και οχι στα μενου - εφαρμογες κτλ κτλ...

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Το iPhone4 έφτασε...

Δεν εχω μπει στο fb απο android αλλα στο Iphone ειτε απο safari ειτε απο την εφαρμογή, κάνω τα μισα πράγματα (βλεπε διαχειριση group, fan pages, event κτλ)

Δεν εχω ιδεα φιλε μου.
Βλεπω την γυναικα μου να μπαινει.
Εγω android εχω αλλα απο την αλλη δεν εχω facebook. :D

Πάντως, το ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ hardware που πρεπει να εχει ενα τηλέφωνο, δηλαδή η κεραία του, στο Samsung ειναι ΚΛΑΣΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΗ από το Iphone.....

Και οχι μονο η κεραία του τηλεφωνου, αλλά και ο δέκτης του GPS ΚΑΙ το Wifi.... (δεν ξερω αν ειναι ιδια η κεραια για ολα, ή έχει 3 διαφορετικες....)

Ειδικα σε gps εφαρμογες, βρισκει σήμα ακόμα και μεσα σε πολύ χοντρά κτίρια, και κλειδώνει στον δορυφόρο σε ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ.....
ΔΕΝ εχω ξαναδει μηχανημα να κλειδώνει τόσο γρήγορα, ακόμα και εξειδικευμενο gps.....
Παρτε ενα βιντεακι να καταλαβετε τι εννοώ....::a0210:
http://www.youtube.com/watch?v=vsNvcZUIg60

Επίσης το ενσωματωμενο wifi του στον ιδιο χωρο (διπλα-διπλα) με το Iphone, πιανει περισσοτερα δικτυα, ή πιάνει με πολύ καλύτερο σήμα αυτα που πιανει και το Iphone.....

Ειναι θεμα ημερων να παραλαβω και την δικη μου συσκευή και να κανω την δοκιμη απο κοντα με το 4αρι "μηλαράκι" ενος φιλου μου, σε θέματα σηματος κεραιας/δικτυου 3g-mobile internet/ Gps δεκτη /Wifi δεκτη, και τότε έχουν να κλαψουν μανούλες.....:antlers:

Last edited:
Στο παλιο 3gs οι δορυφοροι κλειδωνουν αστραπιαια και το wifi δεν εχει κανενα προβλημα. Αυτα, χωρις αναγκη υπογραμμισης! :p

Οσον αφορα το wifi, συμφωνα με μετρησεις, δεν υπαρχουν μεγαλες διαφορες.
Το samsung παρουσιαζει λιγο μεγαλυτερες ταχυτητες αλλα με μεγαλυτερες διακυμανσεις, σε αντιθεση με το iphone που παρουσιαζεται πιο σταθερο κι ελαχιστα πιο αργο.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Το iPhone4 έφτασε...

booing! :flipout: Τι εννοεις, οτι το iphone δεν εχει facebook? :flipout::flipout:

Δημήτρη, μην γράφεις τέτοια...εκτίθεσαι. :flipout: :a0210:

Αχ.. Facebook δεν σημαίνει εφαρμογή Facebook. Τέτοιες έχει και η κουτσή Μαρία. Σημαίνει integration με το Facebook και τα λοιπά social networks, π.χ. το Tweeter.

Για παράδειγμα, όταν ανοίγω στο droid μου ένα contact εκτός από τα γνωστά μου εμφανίζει και πληροφορίες από το FB account του, π.χ. events, updates, photo albums, birthday info, κτλ. Αντίστοιχα και για Tweeter, αλλά και albums από Flickr account.

Αν το contact δεν έχει δηλωμένο κάποιο FB account, ψάχνει και μου προτείνει να το συνδυάσω.. κτλ κτλ.

Έχω widgets που μου δείχνουν πληροφορίες από social networks (status updates, κτλ) αλλά και άλλες εφαρμογές τα οποία τακτοποιώ όπως θέλω εγώ στις 7 οθόνες μου.

Τέτοια κάνει το iOS?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Το iPhone4 έφτασε...

Αχ.. Facebook δεν σημαίνει εφαρμογή Facebook. Τέτοιες έχει και η κουτσή Μαρία. Σημαίνει integration με το Facebook και τα λοιπά social networks, π.χ. το Tweeter.

Για παράδειγμα, όταν ανοίγω στο droid μου ένα contact εκτός από τα γνωστά μου εμφανίζει και πληροφορίες από το FB account του, π.χ. events, updates, photo albums, birthday info, κτλ. Αντίστοιχα και για Tweeter, αλλά και albums από Flickr account.

Αν το contact δεν έχει δηλωμένο κάποιο FB account, ψάχνει και μου προτείνει να το συνδυάσω.. κτλ κτλ.

Έχω widgets που μου δείχνουν πληροφορίες από social networks (status updates, κτλ) αλλά και άλλες εφαρμογές τα οποία τακτοποιώ όπως θέλω εγώ στις 7 οθόνες μου.

Τέτοια κάνει το iOS?

Οχι, αλλα εχει αλλα πολυ πιο χρησιμα πραγματα οπως email! :p

Ντιμη, κοντη γιορτη αλλιουια..Θα σου δειξω απο κοντα τι εννοω.. ;)

ΥΓ. Χθες επαιζα ξανα με το κινητο σου.