iPhone 4 vs Samsung Galaxy S

Αααααα, επίσης ξέχασα να αναφέρω ότι από προχθές παράγγειλα κι εγώ το κινητό και το περιμένω την επόμενη εβδομάδα. :a0210:

Οπότε ετοιμαστείτε για συγκριτικά και δοκιμές!!!

Τελικα υπαρχουν 4αρια ή περιμενουμε να ξαναρθει νεα φουρνια στην Ελλαδα ?

Γιατί κάποιοι θεωρείτε ότι ένα κινητό έχει χειρότερη ποιότητα κατασκευής, μόνο επειδή περισσότερα υλικά κατασκευής του, είναι από πλαστικό και όχι από μέταλλο? Δηλαδή μέταλλο = καλύτερη ποιότητα κατασκευής? Αν κάποιος προτιμάει μέταλλο αντί για πλαστικό, είναι θέμα προτιμήσεων και όχι ποιότητας κατασκευής.

Γιατί κάποιοι θεωρείτε ότι ένα κινητό έχει χειρότερη ποιότητα κατασκευής, μόνο επειδή περισσότερα υλικά κατασκευής του, είναι από πλαστικό και όχι από μέταλλο? Δηλαδή μέταλλο = καλύτερη ποιότητα κατασκευής? Αν κάποιος προτιμάει μέταλλο αντί για πλαστικό, είναι θέμα προτιμήσεων και όχι ποιότητας κατασκευής.

Oσα δε φτανει η Αλεπου ....:flipout:

+1

Και τα 3gs πλαστικούρα είναι, αλλά από ποιότητα κατασκευής είναι κορυφαία!

Απάντηση: Re: iPhone 4 vs Samsung Galaxy S

Τελικα υπαρχουν 4αρια ή περιμενουμε να ξαναρθει νεα φουρνια στην Ελλαδα ?
Στο i-storm στο Κολωνακι χθες ειχαν αρκετα, ολα με 4.01 οποτε οσοι θελετε jb τωρα, τρεξτε!

Υπάρχουν πλαστικά και πλαστικά..

Και το Galaxy και το Desire από πλαστικό είναι. Δεν έχει καμία σχέση όμως η αίσθησή τους.

Τοσο το πλαστικο, οσο και το μεταλλο/γυαλι εχουν την δικη τους ποιοτητα.
(οπως εχει και το Lada, αλλα και η mercedes)

Σιγουρα, ειναι θεμα προτιμησης, τι αρεσει περισσοτερο στον καθενα, αλλα συγκριτικα, το μεταλλο / γυαλι ειναι ακριβοτερο (με οτι αυτο συνεπαγεται, πχ. κοστος).

Γενικως ΙΜΗΟ, οι "ποιοτητα" δεν ειναι συγκρισιμο μεγεθος.

Graphic, as always! :p

Χεχε :flipout::flipout: παντως περα απο την πλακα, δεν εχω ακουσει ΚΑΝΕΝΑ κατοχο iphone 4 να μας πει την εμπειρια του κρατωντας το κινητο ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ εν ώρα ΣΥΝΟΜΙΛΙΑΣ. γιατι το οτι πεφτει 1-2 μπαρες με το τρικ του Στιβακου να μην δειχνει ZERO και να περνουμε θαρρος με 2 γραμμες δε μας πειθει. Ετσι γιατι χωρις προφυλακτικο (bumper) το χαιρεσαι καλυτερα (το κινητο). :ADFAD2:

Last edited:
Χεχε :flipout::flipout: παντως περα απο την πλακα, δεν εχω ακουσει ΚΑΝΕΝΑ κατοχο iphone 4 να μας πει την εμπειρια του κρατωντας το κινητο ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ εν ώρα ΣΥΝΟΜΙΛΙΑΣ. γιατι το οτι πεφτει 1-2 μπαρες με το τρικ του Στιβακου να μην δειχνει ZERO και να περνουμε θαρρος με 2 γραμμες δε μας πειθει. Ετσι γιατι χωρις προφυλακτικο (bumper) το χαιρεσαι καλυτερα (το κινητο). :ADFAD2:

Στο λεω εγω. Εν ωρα συνομιλιας δεν εχω μεχρι στιγμης αντιμετωπισει κανενα προβλημα. Και ειμαι και αριστεροχειρας! Οχι, δεν κοιταω που ειναι οι μπαρες την ωρα που μιλαω! :p

Εγώ είμαι δεξιόχειρας, αλλά τα κινητά τα κρατώ πάντα με το αριστερό.

Μέχρι στιγμής κανένα πρόβλημα κ καμία χαμένη κλήση.

Κ χωρίς θήκη.

Γκοντ νταμν γιου, γιου Αππλ φανμπουζ δεν σας πιστεύουμε.

Ασε Φρα.Πε., θα το δοκιμάσω εγώ το Σ/Κ και θα σου πω (μεταξύ μας τώρα, προβλέπω να πέφτουν οι κλήσεις με το κιλό :p)

YΓ Προς το παρον περιμενω το γνωστο 2ωράκι να ξεκολλήσει το HTC και να κάνει sync μετά το restart (micro SIM + adaptor installed) :p

Εντω μεταξυ, καλη δουλεια κανει το noise cancellation microphone: Χθες μιλουσα ανετα μεσα στο isquare παροτι επικρατουσε απιστευτος σαματας (μουσικη τερμα και οχλος)..

Φίλε, εγώ το έχω στην κατοχή μου κ το δοκιμάζω, δεν λέω-γράφω χωρίς να το έχω-ξέρω...-bye-

Μην τσιμπας Μιχαλη, την δουλεια του κανει ο Φουλιους-Ζιζανιους! :p
Αλλωστε, θα το διαπιστωσει και μονος του.... ;)