Η Voda έχει (όχι σήμα καμπάναΤελικα υπαρχουν 4αρια ή περιμενουμε να ξαναρθει νεα φουρνια στην Ελλαδα ?
Η Voda έχει (όχι σήμα καμπάνα) από 2η παραλαβή
Γιατί κάποιοι θεωρείτε ότι ένα κινητό έχει χειρότερη ποιότητα κατασκευής, μόνο επειδή περισσότερα υλικά κατασκευής του, είναι από πλαστικό και όχι από μέταλλο? Δηλαδή μέταλλο = καλύτερη ποιότητα κατασκευής? Αν κάποιος προτιμάει μέταλλο αντί για πλαστικό, είναι θέμα προτιμήσεων και όχι ποιότητας κατασκευής.
Γιατί κάποιοι θεωρείτε ότι ένα κινητό έχει χειρότερη ποιότητα κατασκευής, μόνο επειδή περισσότερα υλικά κατασκευής του, είναι από πλαστικό και όχι από μέταλλο? Δηλαδή μέταλλο = καλύτερη ποιότητα κατασκευής? Αν κάποιος προτιμάει μέταλλο αντί για πλαστικό, είναι θέμα προτιμήσεων και όχι ποιότητας κατασκευής.
Στο i-storm στο Κολωνακι χθες ειχαν αρκετα, ολα με 4.01 οποτε οσοι θελετε jb τωρα, τρεξτε!Τελικα υπαρχουν 4αρια ή περιμενουμε να ξαναρθει νεα φουρνια στην Ελλαδα ?
Oσα δε φτανει η Αλεπου ....![]()
Graphic, as always!![]()
Χεχεπαντως περα απο την πλακα, δεν εχω ακουσει ΚΑΝΕΝΑ κατοχο iphone 4 να μας πει την εμπειρια του κρατωντας το κινητο ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ εν ώρα ΣΥΝΟΜΙΛΙΑΣ. γιατι το οτι πεφτει 1-2 μπαρες με το τρικ του Στιβακου να μην δειχνει ZERO και να περνουμε θαρρος με 2 γραμμες δε μας πειθει. Ετσι γιατι χωρις προφυλακτικο (bumper) το χαιρεσαι καλυτερα (το κινητο). :ADFAD2:
Φίλε, εγώ το έχω στην κατοχή μου κ το δοκιμάζω, δεν λέω-γράφω χωρίς να το έχω-ξέρω...![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.