iPhone 5: Οι προπαραγγελίες ξεκινούν τα μεσάνυχτα!

DSC00311.jpgDSC00307.jpg

Με τα δικα μου πλεον προγραμματα (Apps), η πρωτη διαπίστωση αφορα την ταχύτητα: Ειναι ΠΟΛΥ πιο γρηγορο απο το 4s το οποιο είναι ταχύτατο!
Και δεν μιλάω μονο για απαιτητικες εφαρμογες τυπου navigation αλλα και για απλες οπως το facebook app το οποιο ανοιξε ακαριαία και μαλιστα σε 3g!
Επισης η καμερα ειναι πολυ καλύτερη σε συνθηκες χαμηλου φωτισμού και βεβαια επωφελείται τα μεγιστα απο την ταχυτητα του επεξεργαστή.
Τέλος, η μεγαλυτερη επιφανεια της οθόνης σου δινει περισσοτερες πληροφορίες/real estate, ειδικα σε εφαρμογες iphone 5 optimized, χωρις να θυσιαζεις την χρηση με το ενα χερι. Σε βιντεο δε, ειναι απόλαυση.
Να σας πω την αλήθεια, περιμενα μικροτερες διαφορες σε σχεση με το 4s, οποτε ειμαι happy.
Φυσικα να πω, πως ευτυχως που το πηρα με εταιρικη επιδοτηση γιατι η τιμη του εχει ξεφυγει τελειως...

Απο κατάστημα γερμανος μου είπαν ότι θα το έχουν Δευτέρα..
Έχω αναβαθμιση και δεν μπορω να πάω αλλου..αναγκάστηκα περιμένω και...ζηλεύω!!!
Τέλειο...

Επαθα σοκ με το πόσο γρήγορα άνοιγει και επεξεργάζεται φωτός με το iPhoto! Το δε sygic navigation ξεκινά σε 2-3 sec!

Απάντηση: Re: iPhone 5: Οι προπαραγγελίες ξεκινούν τα μεσάνυχτα!

Eγω επαθα σοκ με την τιμη του!!!!!.....βρε ουστ!
700,00 ευρω στοιχιζει 60 αρα πλασμα!!!!!
χααχαχ νταξει μην εξαπτεσαι Ηρεμησε

Eγω επαθα σοκ με την τιμη του!!!!!.....βρε ουστ!
700,00 ευρω στοιχιζει 60 αρα πλασμα!!!!!

Ρε συ, ποτέ δεν ήταν φθηνό (όπως και όλα τα top smartphones).
Εάν έχεις εταιρική επιδότηση, αξίζει..
Σε σχέση με το 4 θα σου φανεί μέρα με τη νύχτα..

φυσικο ειναι απο το 4 στο 5 αλλα απο 4S σε 5 πιστευω οτι ειναι ασκοπο!

το είδα από κοντά....

για κανέναν π@στη λόγο όμως...

ωραίο και όμορφο...

αλλά υπάρχουν καλύτερα πράγματα σε αυτά τα λεφτά...

το μόνο που μπορεί να σε κρατήσει είναι το iOS και αυτό όχι γιατί είναι απαραίτητα καλύτερο αλλά γιατί το έχεις συνηθίσει...

με το 3GS μου είμαι υπερκαλυμμένος ακόμα... άσε που δεν παίζουν λεφτά για μια μπύρα, για iPhone είμαστε;

Το ειδα και εγω σημερα απο κοντα. Εχω το 4αρι και να πω την αληθεια απογοητευτηκα. Σε καμια περιπτωση δεν αξιζει η μεταβαση σε σχεση με το κοστος που απαιτειται. Ωραιο, ελαφρυ κλπ αλλα καμια καινοτομια βρε παιδια, ενα πιο μεγαλο και ελαφρυ iphone, κριμα..

Όλα αξίζουν όταν στα δίνουν τσάμπα (ή σχεδόν τσάμπα)...:cool4:

Καθόλου άσκοπο, εάν αναλογιστεις πως έχει διπλάσια ταχύτητα, μεγαλύτερη και καλύτερη οθόνη, μικρότερο βάρος, πιο λεπτό, LTE και καλύτερες κάμερες...

είναι πολλά τα λεφτά για αναβάθμιση σε hardware παιδιά αν δεν βγάλει κάτι άλλο όπως έκανε το 07 υπάρχουν και αλλού περτεκαλιές

Πέραν του look του iOS που είναι λογικό να έχεις βαρεθεί μετά από τόσα χρόνια, τι άλλο θα ήθελες να αλλάξει; Και μην μου πεις για τα widgets γιατί δεν τα θεωρώ δα και τόσο σημαντικά..
Το IOS μπορεί να είναι πιο αυστηρό και συντηρητικό σε σχέση με το android, παραμένει όμως η αναφορά σε θέματα σταθερότητας, ταχύτητας,ευχρηστιας, ομαλότητας και ασφαλείας. Προσωπικά αυτοί είναι οι τομείς που με ενδιαφέρουν και όχι φαντεζι κόλπακια και live wallpapers...