IPHONE ερχεται?

Παιδιά, ήταν εύκολο αν και έχει κάποια σημεία που δεν καταλαβαίνεις τι ακριβώς κάνεις και σου δημιουργεί απορία. Με τον οδηγό που έγραψα σε προιγούμενο πόστ χωρις κανένα πρόβλημα. Όποιος θέλει οτιδήποτε, εδώ είμαστε. Εύκολο τελικά. Θα γράψω αργότερα τον οδηγό στα ελληνικά με περισσότερες λεπτομέριες απο τον ξένο.
Ωραία :BDGBGDB55:

εγώ αλλά το youtube και την αναγνώριση κλήσης δεν την ανοίγει οπότε πήγαινε στο τσάμπα αλλιώς 42e και μετά σιγά σιγά το κεκλειδώνεις και το υπόλοιπο.

Yessssssssssssssssss..........
Με ψήσατε τόσο καιρό που διαβάζω για το iphone....
Χτές το παρήγγειλα απο ebay..
395 μαζί με τα μεταφορικά, ξεκλείδωτο και προεγκατεστημένα το navizone & loader......:firstprize::firstprize::firstprize:

Εφτασεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:firstprize::firstprize::firstprize:
Απο σήμερα το πρωί το έχω στα χέρια μου.....:music-smiley-005:
Το είχα ξαναπιάσει στο Πλαίσιο αλλά τελικά δεν είχα δει τίποτα!!!!! :BDGBGDB55:
Απίστευτο μηχανάκι, ήρθε ξεκλείδωτο με διάφορα προγράμματα προεγκατεστημένα.....:Banane0::Banane0:
Τα φώτα σας παιδιά, απο πού κατεβάζουμε εφαρμογές κλπ... ελληνικά πληκτρολόγια, πως βάζουμε το κέντρο μηνυμάτων για να στέλνει sms.... ουφφφφφφ... και ότι άλλο χρήσιμο νομίζεται ευπρόσδεκτο!!!:firstprize::SFGSFGSF:-bye-

καλορίζικο και καλή παραμονή:D αφού έχει navizon έχει περασμένο και το app installer από εκεί βάζεις όλα τα προεγκατεστημένα προγράμματα τα οποία είναι πάρα πολλά έχεις όλο τον καιρό να το μάθεις.
Στα θέματα θα βρείς ότι απάντηση θέλεις με λίγη αναζήτηση.
ποιὀ firmware έχει το 1.1.1;

Ευχαριστώ...
Version: 1.0.2 (1c28)
Εχει προεγκατεστημένο τα Navizon, Launcher, Installer, rSBT...
Ακόμη είμαι στο στάδιο της εκμάθησης....:2thumb22sup:

Πάντως στην Ελλάδα, οι τυχάρπαστοι απατεωνίσκοι ψάχνουν για θύματα.
Στο Ελληνικό, "σεσημασμένο" κατάστημα κινητής με ανταλλαγές κλπ, πουλάει το iPhone 950 ευρώ (εννιακόσια πενήντα) -bye-

Απάντηση: Re: IPHONE ερχεται?

Στο Ελληνικό, "σεσημασμένο" κατάστημα κινητής με ανταλλαγές κλπ, πουλάει το iPhone 950 ευρώ (εννιακόσια πενήντα) -bye-
Γιατί το carrefour που μέχρι πριν λίγες ημέρες έδινε το 4gb κιόλας στα 749 ευρώ ??? :slapface::BDGBGDB55::flipout:

Απάντηση: Re: IPHONE ερχεται?

Απίστευτο!!!!

Και θεωρούσα τα 750 υπερβολικά που ζητάνε, carrefour megamarket κτλ

από πού βρε Ντίνο σου στοίχισε τόσα λίγα?

γραψτε βρε παιδιά και καμιά διεύθυνση που να στέλνει εγγυημένα (προτιμότερο από Ευρώπη) και σε τί τιμή?

Απο οτι εχω διαβασει (εδω στο avclub) δεν στελνουν εκτος USA.

Στην δικη μου περιπτωση, μου το αγορασε ο κουμπαρος μου που μενει μονιμα εκει.