iPhone HD : 1η εμφάνιση ...;;...!!

Status
Not open for further replies.
Εσένα αγαπητέ takisot ποια ειναι η γνώμη σου για το design του νεου iphone (γιατι, μέχρι στιγμής, εκτός του να ειρωνεύεσαι τον Φρα.Πε, δεν είδα να γράφεις κάτι επί της ουσίας) ;

Εκτός αν βέβαια περιμένεις την ''επισημη παρουσίαση'' για να δει το design του (που τώρα δεν φαινεται καλά γιατι δεν ειναι ''official'').

ΥΓ Ειμαι μέσα για το ban

YΓ 2 Το Q5 σέρνει καράβι

ΥΓ 3 Το iphone στόλο ολόκληρο

:p :p :p

H αληθεια ειναι οτι δεν μου πολυαρεσει, αλλα "θα περιμενω την επισημη παρουσιαση" για να τοποθετηθω επι του ζητηματος ΤΜ

ΥΓ. Φροντισε να παρεις χαπακια για την αραιωση των μαλλιων, γιατι θα δειχνει ασχημα με την κουκουλα του ΤΤ κατεβασμενη...

:p

Last edited:
Re: Απάντηση: iPhone HD : 1η εμφάνιση ...;;...!!

H αληθεια ειναι οτι δεν μου πολυαρεσει, αλλα "θα περιμενω την επισημη παρουσιαση" για να τοποθετηθω επι του ζητηματος ΤΜ
orgasm completed

ΥΓ. Φροντισε να παρεις χαπακια για την αραιωση των μαλλιων, γιατι θα δειχνει ασχημα με την κουκουλα του ΤΤ κατεβασμενη...
Αγαπάω (κα)Κούλη

:p

Γουστα ειναι αυτα.
Προσωπικα μου αρεσει πιο πολυ απο το προηγουμενο γιατι δειχνει πιο "σοβαρο" και λιγο πιο "αντρικο" που εφυγαν ολες αυτες οι καμπυλες.
Το ξαναλεω παντως , γουστα ειναι αυτα...

Ας μην είναι έτσι.. Ας κάνουν λάθος.. Πολύ κρίμα.. :(

Πάντως, σε χαρακτηριστικά, θεωρητικά θα δούμε τον Α4 του iPad και την ram στα ίδια επίπεδα (κρίνοντας από το iPad). Ενδεχομένως να υπάρξει και μεγαλύτερη έκδοση για την εσωτερική μνήμη...

Status
Not open for further replies.