iPhone is software unlocked!!!

Δεν ξέρω αν το προσέξατε. Την ώρα που μιλάτε στο τηλέφωνο η οθόνη μετά από μερικά δευτερόλεπτα σβήνει προφανώς για οικονομία μπαταρίας. Εξάλλου τι να την κάνεις αναμένη όταν έχεις το τηλέφωνο στο αυτί...

Αν χρειαστείτε τίποτα εκείνη την στιγμή π.χ. αναζήτηση ενός αριθμού από τον τηλεφωνικό κατάλογο με το που θα κουνηθεί το τηλέφωνο η οθόνη ανάβει χωρίς να πατήσετε τίποτα.

Τάσο έχει αισθητήρα για την οθόνη για οικονομία μπαταρίας κ για να μην πατηθεί τίποτα όταν βρίσκεται ατο αυτί... -bye-

Έχω φάει κόλλημα iphone η ipod touch ? ? ?
Στο iphone με θέμα service αν χρειαστεί τι γίνεται ? ? ?
Και αν το παραγγείλω τώρα θα μου ρθεί με το καινούριο firmware ? ?
Βρήκα κονε στην Αμερική για να μου το στείλουνε και δεν μπορώ να αποφασίσω..
Το χρησιμοποιεί κανείς για καθημερινό κινητό ? ?

:ears: :ears: :ears:

Χθες ήρθε ο Super Admin μας κ με μαεστρία κ γνώσεις ανέλαβε στα χέρια του το iphone μου κ μέσα σε 40-60 λεπτά το ξεκλείδωσε με απόλυτη επιτυχία. Ελληνικά δεν προλάβαμε να περάσουμε, αν κ δεν με πολύ "καίνε", αφού μόνο για τα μηνύματα τα θέλω, επειδή είχα ένα ραντεβού κ έπρεπε να φύγω.

Αγαπητέ Admin μας σε ευχαριστώ πολύ. :worshippy:

Είσαι :BDGBDGB53:

Επίσης κάτι άλλο.

Επειδή το τιγκάρω στα τραγούδια, και βάζω και βγάζω θέλει MINIMUM FREE SPACE 35,6 mb.

Οταν το φτάνω στα 2-3MB πάει μόνο του και αφαιρεί άλλο υλικό π.χ. φωτογραφίες ούτως ώστε πάντα να έχει free space 35,6 MB.

Geia sas paidia
Sxetika me to iphone ithela na rotiso an to parei kaneis kai to ksekleidosei (apo ebay.com) otan metepeita to vgalei as poume h vodafone greece auto tha paize to vodafone live menu ths?
Euxaristo

Απάντηση: Re: iPhone is software unlocked!!!

Geia sas paidia
Sxetika me to iphone ithela na rotiso an to parei kaneis kai to ksekleidosei (apo ebay.com) otan metepeita to vgalei as poume h vodafone greece auto tha paize to vodafone live menu ths?
Euxaristo
Θες δλδ το vodafone menu της ? Εδώ πασχίζουμε να το βγάλουμε...:grinning-smiley-043 Πάντως εγώ με cosmote, έχει σε ένα σημείο αυτό που λέει SIM Applications κ επιλεγοντάς το μου ανοίγει το ελληνικό μενού ενημέρωσης της cosmote.

Απάντηση: Re: iPhone is software unlocked!!!

Geia sas paidia
Euxaristo
Δέν νομίζω πρώτον να αφήσει ποτέ η apple να περάσουν άλλοι δικό τους μενού και δεύτερο οταν το ξεκλειδώσεις πως θα έχει με την κάρτα μόνο και μόνο το vodafon menu θα είναι όπως βάζεις την κάρτα της vodafon σε ένα άλλο free τηλέφωνο.
Δεν λέω μεγάλη κουβέντα αλλά στην Ελλάδα vodafon δεν βλέπω διότι και στην υπόλοιπη Ευρώπη μέχρι τώρα δεν έχει πάρει το iphone κατά 99% θα πάει cosmote.

ρε παιδιά με τα email τι γίνετε εκτός αυτού που πέρασα με τον συγχρονισμό και είναι otenet στα υπόλοιπα hotmail,yahoo,gmail.που έχω δεν μπορώ να ανοίξω λογαριασμό βάζοντας τις ρυθμίσεις καi pop και στις υπόλοιπες.
όποιος τις έχει ας ποστάρει να δώ και εγώ:bigcry:

Υπάρχει ένα θεματάκι με την αναγνώριση κλήσεων:

Για να μου εμφανίσει τον καλούντα με το όνομά του έτσι όπως το έχω καταχωρυμένο στο phonebook πρέπει να έχω περάσει το τηλέφωνο με το πρόθεμα μπροστά +30

Αν όχι (που έτσι τα έχω τώρα) , ΔΕΝ κάνει αντιστοίχιση ονόματος και εμφανίζει μόνο το νούμερο .
Στην αρχή μου έκανε το ίδιο αλλά αυτό αλλάζει κ δεν χρειάζεται τελικά το +30 για την αναγνώριση κλήσεων !

Στα Settings, έχει επιλογή Date & Time. Εκεί έχει επιλογή Time Zone που πρέπει να γίνει Athens, όπως κ πιο κάτω πάλι Time Zone για το Calendar, πάλι σε Athens. Μετά δεν χρειάζεται το +30. -bye-

Μιχάλη εμένα το έχει το πρόβλημα με όλους τους συνδυασμούς από +30 έως αυτό που αναφέρεις με τα settings
έκανα ακόμη και απεγκατάσταση των Ελληνικών αλλά τίποτα το δοκίμασα και από το σταθερό του σπιτιού που είναι στην μνήμη και από άλλο κινητό πάλι που είναι στην μνήμη τίποτα.
με τα email τα έχεις περάσει όλα;

Μιχάλη εμένα το έχει το πρόβλημα με όλους τους συνδυασμούς από +30 έως αυτό που αναφέρεις με τα settings
έκανα ακόμη και απεγκατάσταση των Ελληνικών αλλά τίποτα το δοκίμασα και από το σταθερό του σπιτιού που είναι στην μνήμη και από άλλο κινητό πάλι που είναι στην μνήμη τίποτα.
με τα email τα έχεις περάσει όλα;
Εμένα παίζει μια χαρά με τα παραπάνω που περιέγραψα...
Για εμαιλ δεν έχω βάλει κάτι γιατί ακόμα δεν έχω wifi router, οπότε δεν μπορώ να το συνδέσω με το διαδίκτυο.
Αλήθεια, το mac mini μπορεί να γίνει με κάποιον τρόπο wifi router κ να συνδέεται εκεί το iphone κ να παίζει κ στο iphone το διαδίκτυο ???

Στο airport options ή δεν πειράζεις τίποτα και το δίκτυο δεν απαιτεί κωδικό, ή επιλέγεις την μορφή του encryption που θές και βάζεις password.