ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΣ
AVClub Addicted Member
........ άντε παιδιά, να μου μάθετε τίποτα γιατι έρχεται ..........
ΥΓ: Ρε Τάσο τι μου κανες ρε ............
........ άντε παιδιά, να μου μάθετε τίποτα γιατι έρχεται ..........
Ελα ο επόμενος....
Θες δλδ το vodafone menu της ? Εδώ πασχίζουμε να το βγάλουμε...Geia sas paidia
Sxetika me to iphone ithela na rotiso an to parei kaneis kai to ksekleidosei (apo ebay.com) otan metepeita to vgalei as poume h vodafone greece auto tha paize to vodafone live menu ths?
Euxaristo
Δέν νομίζω πρώτον να αφήσει ποτέ η apple να περάσουν άλλοι δικό τους μενού και δεύτερο οταν το ξεκλειδώσεις πως θα έχει με την κάρτα μόνο και μόνο το vodafon menu θα είναι όπως βάζεις την κάρτα της vodafon σε ένα άλλο free τηλέφωνο.Geia sas paidia
Sxetika me to iphone ithela na rotiso an to parei kaneis kai to ksekleidosei (apo ebay.com) otan metepeita to vgalei as poume h vodafone greece auto tha paize to vodafone live menu ths?
Euxaristo
Στην αρχή μου έκανε το ίδιο αλλά αυτό αλλάζει κ δεν χρειάζεται τελικά το +30 για την αναγνώριση κλήσεων !Υπάρχει ένα θεματάκι με την αναγνώριση κλήσεων:
Για να μου εμφανίσει τον καλούντα με το όνομά του έτσι όπως το έχω καταχωρυμένο στο phonebook πρέπει να έχω περάσει το τηλέφωνο με το πρόθεμα μπροστά +30
Αν όχι (που έτσι τα έχω τώρα) , ΔΕΝ κάνει αντιστοίχιση ονόματος και εμφανίζει μόνο το νούμερο .
Εμένα παίζει μια χαρά με τα παραπάνω που περιέγραψα...Μιχάλη εμένα το έχει το πρόβλημα με όλους τους συνδυασμούς από +30 έως αυτό που αναφέρεις με τα settings
έκανα ακόμη και απεγκατάσταση των Ελληνικών αλλά τίποτα το δοκίμασα και από το σταθερό του σπιτιού που είναι στην μνήμη και από άλλο κινητό πάλι που είναι στην μνήμη τίποτα.
με τα email τα έχεις περάσει όλα;
Αλήθεια, το mac mini μπορεί να γίνει με κάποιον τρόπο wifi router κ να συνδέεται εκεί το iphone κ να παίζει κ στο iphone το διαδίκτυο ???
Κ μετά ?Μπορεί. Πήγαινε preferences>sharing>internet>airport.
Δεν έβαλα κωδικό, πάτησα start.Στο airport options ή δεν πειράζεις τίποτα και το δίκτυο δεν απαιτεί κωδικό, ή επιλέγεις την μορφή του encryption που θές και βάζεις password.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.