iPhone is software unlocked!!!

Άσε ρε που το ήξερες :grinning-smiley-043

Πάρτε να χετε

English (UK), French, German, Japanese, Dutch, Italian, Spanish, Portuguese, Danish, Finnish, Norwegian Bokmal, Swedish and Polish.

english,francais,deutsch,kinezika,nederland,italianoespaniol,portugues,dask,suomi,norsk bokmal?,svenskakoreatika,iaponezika,kantonezila,rosika,Pyccknn,Polski.:bigcry:

με πρόλαβες με το international ανοίγει και ένας άλλος κόσμος για τους τόνους αυτό δηλαδή που λέει και ο πειρατής στην σελίδα του

Last edited:
Υποψιάζομαι ότι η νέα έκδοση των ελληνικών θα είναι μια αντικατάσταση από τις υπάρχουσες γλώσσες. Δεν πρέπει να είναι πολύ δύσκολο. Πάντως το menu παραμένει σε κάθε περίπτωση στα Αγγλικά από ότι διαβάζω...

Φιου! Ευτυχώς δεν έχει ρώσικα, την γλυτώσαμε. Ο ρώσος θα συνεχίσει. Καλό, μπροστά στο να είχε και ρωσικα και να τα παράταγε ο ρώσος.

Εdit: esykas γράφεις και ρώσικα ή κάνω-εις λάθος; μη με τρομάζεις!

o yes το αντέγραψα όπως το έβλεπα Pyccknn από τα κινέζικα που μάντευα:grinning-smiley-043

είναι σίγουρο διότι δίνει και Region Format και τα εχει russe

Last edited:
Απάντηση: Re: iPhone is software unlocked!!!

Exei κανεις βαλει επιτυχως gprs στο iphone με Cosmote τελικα ?
Εμενα δεν μου δουλευει με τιποτα !

Γιάννη το ψάχνω! Δεν έχω δει τίποτα ακόμα σχετικό στο internet. Έχω δει για wind αλλά για cosmote τσου..

Καταρχήν πρέπει να έχεις ενεργοποιήσει την υπηρεσία στον πάροχο που είσαι. Μετά πρέπει να ρυθμίσεις το κινητό. Εγώ το έχω ενεργοποιημένο αλλά δεν βρίσκω ρυθμίσεις που να δουλεύουν γιατί συνήθως η εγκατάσταση γίνεται με ένα sms που στέλνει η cosmote....

Απάντηση: Re: iPhone is software unlocked!!!

Εχω κανει ενεργοποιηση στη παλια συσκευη... Νοκια Ν80.
Λες να θελει και νεα ενεργοποιηση στο iphone , και πως ?

Όχι δεν θέλει... Το νούμερο ενεργοποιείς. Δοκιμάζω διάφορα αλλά προς το παρόν τζίφος...

Σε λίγο ξεκινάω προσπάθεια μετάβασης στο 1.1.1 από 1.0.2 unlocked (με τις δωρεάν μεθόδους).

Καλή μου τύχη :flipout:

Νεκταρ με ποιον τροπο ειναι ξεκλειδωμενη η συσκευη σου στο 1.0.2 ? ISPF , inlock ή AnySim ?

Περιμενουμε νεοτερα και οδηγιες φυσικα ...

Good Luck :worshippy:

Νεκταρ με ποιον τροπο ειναι ξεκλειδωμενη η συσκευη σου στο 1.0.2 ? ISPF , inlock ή AnySim ?

Περιμενουμε νεοτερα και οδηγιες φυσικα ...

Good Luck :worshippy:

Με Anysim.

Βλέπω να τρέχω στον Κυριάκο αύριο για να με σώσει...:BDGBGDB55:

Thanks Νίκο. Θα την χρειαστώ σίγουρα! -bye-

Λοιπόν,

Λόγο μιας δικιάς μου βλακείας (διέκοψα μια διαδικασία στη μέση), έμπλεξα άσχημα. Να φανταστείτε ούτε το touchscreen δεν δούλευε. Ύστερα από πραγματικό πόλεμο και με την βοήθεια του Κυριάκου μέσω τηλεφώνου, κατάφερα να κάνω restore στην 1.0.2 μέσω Itunes και ξανά unlock.
Αν και παιδεύτηκα πάρα πολύ, τώρα πλέον δεν φοβάμαι τίποτα από την στιγμή που κατάφερα να αντιμετωπίσω ότι χειρότερο μπορούσε να συμβεί. Μιλάμε για νεκρό το iphone! Πλέον επανέρχομαι στην 1.0.2 και ξεκλειδώνω σε 10 λεπτάκια. Οπότε σήμερα το σήμερα πρωί θα δοκιμάσω να πάω στην 1.1.1 οπωσδήποτε.-bye-

Δυστυχώς σήμερα το πρωί κατέβασαν τον IPSF server και έκαναν release τον κώδικα. Οπότε περιμένω να σηκώσει κάποιος IPSF server για να ξεκινήσω.

Θα ενημερώσω. -bye-

Για όσους έχουν 1.0.2 unlocked.
Βγήκε σήμερα μία νέα μέθοδος παρθενοποίησης του Iphone.
Την ακολούθησα με επιτυχία και τώρα έχω 1.0.2 unlocked και παρθένο :Banane0:

Η διαδικασία μου πήρε 5 λεπτά και αν όλα πάνε καλά και στη συνέχεια θα σας δώσω τις οδηγίες.

Το επόμενο βήμα είναι update σε 1.1.1 μέσω itunes και Unlock σε αυτό το firmware. Θα ενημερώσω πως πήγε και φυσικά θα σας πω πως το έκανα.

Ελπίζω να μην κάνω πάλι καμιά βλακεία και σε λίγο να τα πούμε πάλι από εδώ...

:ernaehrung004: