iPhone is software unlocked!!!

Ρε παίδες... για βοηθάτε... Πέρασα τα τηλέφωνά μου από το Motorola στο Address Book κι από το iTunes συγχρόνισα το iPhone.
Όλα μιά χαρά αλλά.... Τα έχει πετάξει μέσα χύμα... Έχω χάσει ρη μπάλα...
Τι γίνεται; Δεν τα βάζει αλφαβητικά; Για Ελληνικά μιλάω βεβαίως...

Τα ελληνικά μπορούν να εμφανιστούν αλφαβητικά!

Ρυμίσεις -> Τηλέφωνο -> Σειρά εμφάνισης (νομίζω έτσι γράφει το έχω γυρίσει στα αγγλικά) -> Επιλέγουμε επίθετο - μικρό (Και πάλι δεν θυμάμαι πως είναι στα ελληνικά).

-bye-

Από τις πρώτες παρατηρήσεις που έχω κάνει.

ΟΧΙ τα τηλέφωνα δεν τα βάζει στο αντίστιχο γράμμα. Είναι με την σειρά ναι μεν, αλλά μέσα στην κατηγορία "123"
επομένως δεν μπορείτε να επιλέξετε να πάτε αμέσως στο Ρ
Μόνο scrollάροντας.

Δούλεψε ρε ρεμάλια? :ernaehrung004:

Όπως λέει ο Τάσος στο 123 δουλεύει. Αλλά... εγώ μάλλον έχω κάνει πατάτα. Μάλλον κάποια τα έχω περάσει με το αρχικό γράμμα γραμμένο στα Αγγλικά (πχ Αόματος) και δεν τα εμφανίζει στο group 123 αλλά στο αλφαβητικό Αγγλικό.
Το απόγευμα θα τα διορθώσω όλα κι ελπίζω να το λύσω το πρόβλημα.

Μολις ενημερωθηκα οτι εχω η παραγγελια μου εξετελεστη...

Περιμενουμε το ταχυδρομειο τωρα.

:firstprize:

Απάντηση: Re: iPhone is software unlocked!!!

Το revirginizer είναι έτοιμο... Δεν ξέρω αν είναι αυτό που αναφέρει ο nektar....

http://code.google.com/p/iphone-elite/wiki/RevirginizingTool

Αυτό είναι. Το έκανα και δούλεψε. Μετά ξεκλείδωσα με anysim 1.1 για να σιγουρευτώ ότι έγινε παρθένο γιατί ως γνωστόν το anysim 1.1 δουλεύει μόνο σε παρθένα και δεν πειράζει το modem baseband.
Είμαι έτοιμος να πάω σε 1.1.1 όταν βρω χρόνο να το κάνω

Για βοηθειστε ρε παιδια !
Με 1,0,2 firmware, εχω περασει Ελληνικα , summerboard klp.
Στην αρχη εκανα εγκατασταση των εφαρμογων απο τι ibrikr αλλα οταν το συβδεσα με wifi , τις εκανα απο το ινσταλλερ του iphone.
Tωρα, οποτε προσπαθω να κανω εγκατασταση απο το ibrickr εφαρμογων δεν κανει τιποτα... κανει μεν download kai installation , αλλα στο κινητο τιποτα !
Καμια ιδεα ?

Όσες εφαρμογές κάνεις εγκατάσταση από το installer του iPhone, τις βλέπεις μόνο από εκεί. Επίσης, όσες κάνεις από το ibrickr τις βλέπεις μόνο από αυτό.