iphone και αναφορα παράδοσης SMS

Eίναι γνωστό οτι η εφαρμογή Apollo για MSN, ICQ κτλ. με ελληνικά κρασάρει. Η λύση έρχεται απο τον ρώσο φίλο μας με την εγκατάσταση του Encoding Fixer. Είναι ένας μετατροπέας κωδικοποίησης γραμματοσειράς, που γράφωντας ελληνικά ή όποια άλλη γλώσσα εκτός αγγλικών, την μετατρέπει σε ASCII ωστε να την δέχεται το Apollo. Για να το βάλουμε πάμε στην γνωστή πέον http://russianiphone.ru/beta/ μέσω iphone, κανουμε ινστόλ οταν μας προταθεί, μετα πάμε Installer και εγκαθιστούμε το Encoding Fixer μόνο. Τα υπόλοιπα ρώσικα δεν τα βάζουμε. Το δοκίμασα και είναι τζέτ.

Re: Απάντηση: Re: iphone και αναφορα παράδοσης SMS

Πρόβλημα...όχι με εσένα αλλά με το wifi μου που σήμερα με τίποτα δεν βλέπει το τηλ μου πάνω από 30-40 δευτερόλεπτα...οπότε δεν μπόρω να εγκαταστήσω το πληκτρολόγιο...:furious3:
Κ φεύγω κιόλας το πσκ οπότε από δευτέρα θα το δω...:bigcry:

Με wifi; Γιατι όχι με το dock του iphone και υπολογιστή; :FSGSFGS4:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: iphone και αναφορα παράδοσης SMS

Με wifi; Γιατι όχι με το dock του iphone και υπολογιστή; :FSGSFGS4:
Δεν έχω καν εγκατεστημένο το σύστημα του Ρώσου. Αυτό δεν γίνεται με wifi. Αυτό κατάλαβα βλέποντας την σελίδα του greek-iphone... όχι ? για πες....

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: iphone και αναφορα παράδοσης SMS

Δεν έχω καν εγκατεστημένο το σύστημα του Ρώσου. Αυτό δεν γίνεται με wifi. Αυτό κατάλαβα βλέποντας την σελίδα του greek-iphone... όχι ? για πες....

Σωστός, αν και ο ρώσος το έχει και σε μορφή .PXL που δεν χρειάζεται wifi. Νόμιζα οτι τα είχες περασμένα .......

:drummer:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: iphone και αναφορα παράδοσης SMS

Σωστός, αν και ο ρώσος το έχει και σε μορφή .PXL που δεν χρειάζεται wifi. Νόμιζα οτι τα είχες περασμένα .......

:drummer:

Είναι γάτα ο Κυριάκος τελικά... :SFGSFGSF:
Πέρασα το πληκτρολόγιο με ibrickr κ όλα οκ ! :firstprize: