Εγώ θα ήθελα αν γίνεται........σε παρακαλώ πολυυυυύ.... να γίνει για cosmote με το αγγλικό πληκτρολόγιο.....
Εγώ θα ήθελα αν γίνεται........σε παρακαλώ πολυυυυύ.... να γίνει για cosmote με το αγγλικό πληκτρολόγιο.....
δέν ήξερα που να την χώσω την ερώτηση και λέω αφού έχει σχέση με sms να το ρωτήσω εδώ:worshippy: το πρόβλημα που μάλλον θα το γνωρίζουν και άλλοι είναι ποιος ο λόγος που βγάζει ακαταλαβίστικα τα sms που έρχονται από ομαδικές αποστολές τύπου otenet tools κλπ. Τα sms από τηλέφωνο σε τηλέφωνο βγαίνουν κανονικά σε όλες τις γλώσσες.
Πολύ ωραίος Κυριάκο!
Αλλά το mobile enhancer έχει λήξει!!!.
Μπορούμε να κάνουμε κάτι για αυτό;
το εγκατέστησα ξανά, έκανα τα βήματα που είπες, αλλά δυστυχώς....φόλα.
Ευχαριστώ!
Μου το έστειλες ????Έκανα beta testing εγώ (γύρισα σπίτι) , το πακέτο που έστειλα στον Μιχάλη είχε πρόβλημα χρήσης και έφτιαξα νέο τζέτ. Όποιος θέλει και έχει κοσμοτέ και γράφει κυρίως αγγλικά, του το στέλνω μέχρι να μπεί στο ''πακέτο'' που ανέβασα πρίν.
TΩρα μόλις, φρέσκο πράμα.
Πρόβλημα...όχι με εσένα αλλά με το wifi μου που σήμερα με τίποτα δεν βλέπει το τηλ μου πάνω από 30-40 δευτερόλεπτα...οπότε δεν μπόρω να εγκαταστήσω το πληκτρολόγιο...:furious3:Αντε ρε Μιχάλη, ακόμα; Πές τίποτα, αλλαγή ή κάτι που θές ....
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.