iphone και αναφορα παράδοσης SMS

Ε ότι θα έχουμε και κατά παραγγελία πληκτρολόγια στο κινητό , δεν το περίμενα ποτέ !! :flipout:

Κυριάκο, δεν βλέπεις μήπως γίνεται να μην λήγει στις 13 Νοεμβρίου;

φαντάσου τι θα γίνει τον Φεβρουάριο που θα ανοίξει και το λογισμικό για να γράφονται και εφαρμογές τρίτων.
KYRIAKOS the :crown:

δέν ήξερα που να την χώσω την ερώτηση και λέω αφού έχει σχέση με sms να το ρωτήσω εδώ:worshippy: το πρόβλημα που μάλλον θα το γνωρίζουν και άλλοι είναι ποιος ο λόγος που βγάζει ακαταλαβίστικα τα sms που έρχονται από ομαδικές αποστολές τύπου otenet tools κλπ. Τα sms από τηλέφωνο σε τηλέφωνο βγαίνουν κανονικά σε όλες τις γλώσσες.

Re: Απάντηση: iphone και αναφορα παράδοσης SMS

Εγώ θα ήθελα αν γίνεται........σε παρακαλώ πολυυυυύ.... να γίνει για cosmote με το αγγλικό πληκτρολόγιο.....

Ετοιμο, έφυγε ήδη για beta testing στον Μιχάλη, αν κάποιος το θέλει ας το πει. Ο Μιχάλης θα το δοκιμάσει το απόγευμα. Αν είναι ΟΚ απο θέμα χρήσης θα μπεί στο ''πακέτο''.

Όποιος έχει να προτείνει κάτι ας το κάνει για να το κάνουμε σένιο.

Re: Απάντηση: iphone και αναφορα παράδοσης SMS

δέν ήξερα που να την χώσω την ερώτηση και λέω αφού έχει σχέση με sms να το ρωτήσω εδώ:worshippy: το πρόβλημα που μάλλον θα το γνωρίζουν και άλλοι είναι ποιος ο λόγος που βγάζει ακαταλαβίστικα τα sms που έρχονται από ομαδικές αποστολές τύπου otenet tools κλπ. Τα sms από τηλέφωνο σε τηλέφωνο βγαίνουν κανονικά σε όλες τις γλώσσες.

Νομίζω οτι είναι θέμα γραμματοσειράς. Το iphone έχει αρκετές μέσα του αλλα πιθανόν να μην έχει αυτήν που χρησιμοποιεί το otenet tools. Αν βρείς τι γραμματοσειρά έχει το sms που στέλνει ίσως βρούμε άκρη.

Πολύ ωραίος Κυριάκο!
Αλλά το mobile enhancer έχει λήξει!!!.
Μπορούμε να κάνουμε κάτι για αυτό;

το εγκατέστησα ξανά, έκανα τα βήματα που είπες, αλλά δυστυχώς....φόλα.

Ευχαριστώ!

Πολύ ωραίος Κυριάκο!
Αλλά το mobile enhancer έχει λήξει!!!.
Μπορούμε να κάνουμε κάτι για αυτό;

το εγκατέστησα ξανά, έκανα τα βήματα που είπες, αλλά δυστυχώς....φόλα.

Ευχαριστώ!

Καλωσήρθες. Η έκδοση που κυκλοφορεί τώρα λήγει στις 13 Νοέμβρη. Βγάλτα όλα (και τα 4 του localization) απο τον installer, κανε reboot, πήγαινε στην http://greek-iphone.com/grloc με το iphone, κανε ινστόλ κανονικά, μετά στον installer πάλι και εγκατάσταση του enhancer πρώτα και μετα όλα τα άλλα. Μετά, κάνε το κόλπο με τα πειραγμένα πληκτρολόγια.

Αν έχεις summerboard πιθανον αυτό να φταίει. Αν ναι, διάβασε εδω .

:afro:

Έκανα beta testing εγώ (γύρισα σπίτι) , το πακέτο που έστειλα στον Μιχάλη είχε πρόβλημα χρήσης και έφτιαξα νέο τζέτ. Όποιος θέλει και έχει κοσμοτέ και γράφει κυρίως αγγλικά, του το στέλνω μέχρι να μπεί στο ''πακέτο'' που ανέβασα πρίν.

Απάντηση: Re: iphone και αναφορα παράδοσης SMS

Έκανα beta testing εγώ (γύρισα σπίτι) , το πακέτο που έστειλα στον Μιχάλη είχε πρόβλημα χρήσης και έφτιαξα νέο τζέτ. Όποιος θέλει και έχει κοσμοτέ και γράφει κυρίως αγγλικά, του το στέλνω μέχρι να μπεί στο ''πακέτο'' που ανέβασα πρίν.
Μου το έστειλες ????

Αμα δεν μου φτιάξεις να στέλνω στα ελληνικά sms με το κόλπο εγώ πάντως δεν πρόκειται να σε παραδεχτώ :BDGBGDB55:

Αντε ρε Μιχάλη, ακόμα; Πές τίποτα, αλλαγή ή κάτι που θές ....
Πρόβλημα...όχι με εσένα αλλά με το wifi μου που σήμερα με τίποτα δεν βλέπει το τηλ μου πάνω από 30-40 δευτερόλεπτα...οπότε δεν μπόρω να εγκαταστήσω το πληκτρολόγιο...:furious3:
Κ φεύγω κιόλας το πσκ οπότε από δευτέρα θα το δω...:bigcry: