iPhone OS v3.0: Ελληνικά και λοιπά features.

Απο προχθές που έκανα το update μου δίνεται η εντύπωση οτι η διάρκεια της μπαταρίας έχει μειωθεί κατα πολύ. Πριν ο χρόνος ανάμεσα σε 2 φορτίσεις ήταν 4-5 ημέρες, ίσως και περισσότερο. Μετά το update κσι με ίδια χρήση ο χρόνος έγινε λίγο πάνω απο 24 ώρες. Επίσης μου φαίνεται οτι το τηλέφωνο ζεσταίνεται λίγο παραπάνω,

Αυτό βέβαια μετά απο 2 μόνο φορτίσεις. Ίσως να είναι και τυχαίο. Θα επανέλθω αφού το παρατηρήσω περισσότερο χρόνο.

Απο προχθές που έκανα το update μου δίνεται η εντύπωση οτι η διάρκεια της μπαταρίας έχει μειωθεί κατα πολύ. Πριν ο χρόνος ανάμεσα σε 2 φορτίσεις ήταν 4-5 ημέρες, ίσως και περισσότερο. Μετά το update κσι με ίδια χρήση ο χρόνος έγινε λίγο πάνω απο 24 ώρες. Επίσης μου φαίνεται οτι το τηλέφωνο ζεσταίνεται λίγο παραπάνω,

Αυτό βέβαια μετά απο 2 μόνο φορτίσεις. Ίσως να είναι και τυχαίο. Θα επανέλθω αφού το παρατηρήσω περισσότερο χρόνο.
Το ίδιο πρόβλημα μου ανέφερε και ο ξάδερφος μου και δεν τον πίστεψα , να πω οτι το έχει με ρυθμίσεις wind , εγώ πάντως με vodafone δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο , το έχω απο αργά το βράδυ τις τετάρτης ( 17 / 6 ) έως τώρα με κανονική χρήση και είναι στο μισό.

Απάντηση: Re: iPhone OS v3.0: Ελληνικά και λοιπά features.

Και εγώ το ίδιο παρατήρησα με ρυθμίσεις vodafone.

Ισχύει και υπάρχουν αναφορες και γκρίνια παντού στο Ίντερνετ! Κάτι λέει δεν κλείνουν οι εφαρμογές και μένουν αν λειτουργούν στο backround.....

υπαρχει quickpwn για 3.0 ( mac - windows ) ?

το 3 GS ειναι αλλο ζητημα φανταζομαι ...

αυτο αφορα προς το παρον μονο το 3G ?

υπαρχει quickpwn για 3.0 ( mac - windows ) ?

Ναι μόνο το 3G, και μόνο αν έχεις MAC!

Quickpwn ΔΕΝ υπάρχει ακόμα για το 3.0, ούτε για MacoSX ούτε για Windows.

Έχει βγει μόνο το PwnageTool, μόνο για το MacOSX και αφορά ΚΑΙ το iPhone 1stGen ΚΑΙ το iPhone 3G.

numerical percentage battery ?

http://www.iphonehellas.gr/6440/iphone-3gs-exclusive-battery-percentage-meter/

Το μυστήριο του “battery percentage meter¨ λύθηκε!

Οι developers το είχαν ανακαλύψει από τις αρχικές iPhone OS 3.0 beta, αλλά όπως διαπιστώσαμε στην κυκλοφορία του iPhone 3.0 δεν υπήρχε δυνατότητα ενεργοποίησης..

iphone_3g_s_battery_meter.jpg

Όπως φαίνεται και από το παραπάνω screnshot, ο % μετρητής της μπαταρίας είναι ενεργοποιημένος αποκλειστικά και μόνο στο iPhone 3GS!

Το γιατί η Apple επέλεξε να προσδώσει αυτό το χαρακτηριστικό μόνο στο iPhone 3GS παραμένει ένα ακόμη ένα μυστήριο…

δραματατικη μειωση του χρονου της μπαταριας...απο 4-5 μερες σε μια!!!:furious3::furious3:

http://www.iphonehellas.gr/6440/iphone-3gs-exclusive-battery-percentage-meter/

Το μυστήριο του “battery percentage meter¨ λύθηκε!

Οι developers το είχαν ανακαλύψει από τις αρχικές iPhone OS 3.0 beta, αλλά όπως διαπιστώσαμε στην κυκλοφορία του iPhone 3.0 δεν υπήρχε δυνατότητα ενεργοποίησης..

iphone_3g_s_battery_meter.jpg

Όπως φαίνεται και από το παραπάνω screnshot, ο % μετρητής της μπαταρίας είναι ενεργοποιημένος αποκλειστικά και μόνο στο iPhone 3GS!

Το γιατί η Apple επέλεξε να προσδώσει αυτό το χαρακτηριστικό μόνο στο iPhone 3GS παραμένει ένα ακόμη ένα μυστήριο…

στο δικό μου 3g με λειτουργικό 3.0 - το πέρασα τη στιγμή που έγινε διαθέσιμο - της cosmote, λειτουργεί κανονικά ο μετρητής μπαταρίας % χωρίς να κάνω εγώ κάποια ρύθμιση ...

Καλησπερα.....

Περασα σημερα την νεα εκδοση και προς το παρον ολα καλα....

Μονο με το internet εχω προβλημα γιατι δεν θελω να εχω απο την cosmote με χρεωση....θελω μονο wi-fi ...

Υπαρχει καμμια λυση ;;;;;:BDBDG54: