Iron Man 3

Ψηφίστε την ταινία:


  • Total voters
    0
Re: Iron Man 3 (2013)

Απο ποικιλία να διαλέγεις σταφίδα , που ειναι χωρίς κουκούτσι... :p
Από Ελληνικά να επιλέγεις Μπαμπινιώτη που μπορεί να σου μείνει και κάτι :p

Αυτα ισχυουν για οσους καιγονται για ταμπελίτσες (3d) και χάνουν την ουσία (ταινια)
Και σιγα μην είναι μετριο το avatar σε 2d ...

lol @ ουσία στο Avatar / Avengers.

Ταινίες τίποτα ειναι και οι 2 που τις θυμάσαι μόνο για την σκηνη με το πέταγμα των δράκων η 1η (αντε και 1-2 ακόμα) και την τελική μάχη η 2η.
 
Re: Iron Man 3 (2013)

Δοκιμασε να κοψεις για λίγο το 3d, μπορεί να απολαύσεις και καμμιά ταινία ...

ΥΓ.Αβγό η αυγό ? :p
 
Απάντηση: Iron Man 3 (2013)

Εντάξει, εμενα μου αρεσε πολυ το Avatar ανεξαρτητως 3D. Το 3D ομως ηταν ο λογος που μου εμεινε χαραγμενο στην μνήμη, οποτε επι της ουσιας συμφωνω με τον Συριο στο + του 3D.
Επισης Χρησταρα, η παροιμία οντως αναφερεται στο αμπελι και οχι στον καιρο... :p
 
Re: Iron Man 3 (2013)

Αφου σου απάντησα με σταφύλια βρε χαζέ.
Αλλα ξαναδιαβάζοντας το οντως δεν ηταν ξεκάθαρο.
Small fail (not epic).

Μη το παιζεις έξυπνος ομως γιατι το αυ(β)γο το έκανες γαργάρα... :p
 
Re: Iron Man 3 (2013)

Οπως εχουμε πει πολλες φορες, το 3D απλως ειναι ενα κερασακι.

Οταν ειναι καλά υλοποιημένο, δινει ενα + σε κάποιες ταινίες (δεν τις ''αλλαζει'' - σε οποιες το κανει απλως δεν ''λενε'' σαν ταινίες).

Οταν όμως δεν ειναι καλά υλοποιημένο (σε πολλές δλδ) μπορεί να ειναι και ''-'' (όπως στην περιπτωση του IM 3 - αν και κει ήταν στραβό το κλήμα απ την αρχή...)

+1000
 
Re: Απάντηση: Re: Iron Man 3 (2013)

Το μόνο που χάνουν είναι η ζαλάδα και η τάση για εμμετό που σου προκαλεί το 3D. :tongue:

Το ενεργητικό 3D δυστυχώς δεν παλεύεται Μπάμπη , πρέπει να είναι κάποιος πολύ "κομάντο" για να το αντέξει...:BDBDG54:
 
Απάντηση: Iron Man 3 (2013)

Eμενα μου αρεσε αν οχι καλυτερα, εξ'ισου με τις προηγουμενες.
Απο τη μια εχω αρχισει να βαριεμαι αυτο το copy/paste σε ολες τις ταινιες τετοιου ειδους οπου πρεπει να κατεδαφιζεται μια πολη καθε 1 λεπτο.
Το οτι εστιασε λοιπον πιο πολυ στον "τονυ σταρκ" και οχι στον iron man δεν το βρηκα αρνητικο μιας και εδενε με το τελος της τριλογιας που ηθελε να βαλει τα πραγματα λιγο στη θεση τους οσον αφορα τον χαρακτηρα/ιδιοσυγκρασια και στο γεγονος οτι ο κυριος "καβαλημενο καλαμι" αρχιζει να βρισκει ξανα τον εαυτο του.

Επισης, βρηκα πιο μεστο και ραφιναρισμενο το χιουμορ του junior, ειτε στις εκφρασεις προσωπου, ειτε στις ατακες.
Σιγουρα δεν ενοιωσα αυτο το κατι παραπανω στο τελος της τριλογιας που να κανει μπαμ, αλλα δεν θα τη χαρακτηριζα κακη ή μετρια σε σχεση με τις 2 προηγουμενες.
Ισως εχει να κανει με τις προσδοκιες που εχει ο καθενας. Δεν ειχα μεγαλες προσδοκιες και σαφως μου αρεσε αυτη η επιλογη του να εστιασει η ταινια στον τονυ σταρκ, απο το να βλεπω ακομη μια φορα πολεις και ηπειρους να γινονται παραναλωμα.
Για αυτη της βαζω ενα καλη, αλλα με τιποτα κακη ή μετρια.
 
Re: Iron Man 3 (2013)

3016359-mondo3.jpg
3016389-ironman1.jpg






Ευτυχως που ειχα διαβασει αρνητικα κατα το πλειστον σχολια και τελικα η ταινια με .....ενθουσιασε.


Κι ομως.

Καταρχην δηλωσω τον πρωτο μου ενθουσιασμο για τα credits στο τελος της ταινιας......

Απιθανα μονταρισμενα ενα υπεροχο tribute στις τρεις ταινιες που παρελασαν φευγαλεα μεσα απο τα credits της τριτης ταινιας και κλεινοντας ετσι το κεφαλαιο IRON MAN movies (?) για πολυ πολυ καιρο......

Ετσι οπως το καταλαβα δεν προκειται να υπαρξει συνεχεια τους, πιθανον ο ιδιος ο Νταουνι να μην το πολυθελει μιας και εχει δεσμευτει και για τους Εκδικητες των οποιων ειναι μερος....και ισως να θελει να αποφυγει και την φυσιολογικη φθορα.

Οπως και να εχει ο τυπος απλα ζωγραφισε στον ρολο του Τονυ Σταρκ.


Στην ταινια τωρα.

Η ανατροπη με τον Μανδαρινο ηταν ομολογουμενως απιστευτη για οσους εχουν διαβασει ή μεγαλωσει με το κομικ αυτο. Μιλαμε για εναν απο τους φανατικοτερους εχθρους του iron man μιλαμε για τον Λεξ Λουθορ του iron man......μιλαμε για ενα χαρακτηρα τοσο βαρυ που μου φαινεται πραγματικα απιστευτο το πως τον ανετρεψαν και πως τον παρουσιασαν τελικα.
Ισως πιο πιστοι φανς να εξαγριωθηκαν εγω το βρηκα πραγματικα ευρηματικο και με τον Μπεν Κινγκσλευ να δινει ρεστα.......(με ειχε τρομαξει η επιλογη του για τον ρολο του Μανδαρινου δεν το κρυβω......αλλα τελικα ηταν ταμαμ ο τυπος.)

Υστερα ο χρονος της ταινιας κατα την οποια ο Τονυ Σταρκ επιτελους επρεπε να επιβιωσει χωρις την στολη του θυμισε πραγματικα χρυσες σεναριακες εποχες του κομικ και εδωσε φανταζομαι και στον Νταουνυ χρονο για να δειξει την υποκριτικη του που τοσο ευκολα μπορει να θαφτει σε μια ταινια ενος σουπερ ηρωα με μασκα.

Χιουμορ αφθονο (η σκηνη με το παιδακι και η μετωπικη με το φορτηγο....) οπως παντα και καταιγιστικος ρυθμος στην πλοκη σε εκαναν να μην θελεις να τελειωσει ενα ακομα επεισοδιο της ......Μαρβελ κομικς.

Η δε.....Γκουινεθ πολυ πειστικη ειδικα στην σκηνη του τελους....., ο Τσιντλ πολυ καλος οπως παντα αλλωστε....και ο Φαβρο......περιεργως πολυ καλος.

Η δε σκηνη με τις πανοπλιες......ειναι ολα τα λεφτα για τις αμετρητες μετατροπες του σουπερ ηρωα και σιγουρα αποζημιωνει τον καθε φαν που περιμενε πως και πως να δει κατι παραπανω απο τα 5-6 exosceleton που ειχαμε δει εως τωρα.....



3262.jpg









Οσον αφορα την συγκριση με την κακη οντως δευτερη ταινια θεωρω οτι ειναι ατυχης. Καμια μα καμια σχεση.

Kαι τελος για τον σκηνοθετη στην μολις δευτερη του !!! ταινια μιας και κυριως γραφει.....εχω να πω τα καλυτερα. Μην πω οτι υπηρετησε τον μυθο του κομικ καλυτερα και απο τον Φαβρο της πρωτης ταινιας.
 
Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Iron Man 3 (2013)

Το ενεργητικό 3D δυστυχώς δεν παλεύεται Μπάμπη , πρέπει να είναι κάποιος πολύ "κομάντο" για να το αντέξει...:BDBDG54:

Γιάννη, εγώ δεν είμαι σίγουρα...
Αυτοί που τα Αγγλικά τους είναι σε επίπεδο που να μπορούν να δούν χωρίς υπότιτλους έχουν ένα επιπλέον αβαντάζ. Εμένα στο Iron Man μου έβγαλαν τα μάτια. :furious3:
 
Re: Iron Man 3 (2013)

Η ανατροπη με τον Μανδαρινο ηταν ομολογουμενως απιστευτη για οσους εχουν διαβασει ή μεγαλωσει με το κομικ αυτο. Μιλαμε για εναν απο τους φανατικοτερους εχθρους του iron man μιλαμε για τον Λεξ Λουθορ του iron man......μιλαμε για ενα χαρακτηρα τοσο βαρυ που μου φαινεται πραγματικα απιστευτο το πως τον ανετρεψαν και πως τον παρουσιασαν τελικα.
Ισως πιο πιστοι φανς να εξαγριωθηκαν εγω το βρηκα πραγματικα ευρηματικο και με τον Μπεν Κινγκσλευ να δινει ρεστα.......(με ειχε τρομαξει η επιλογη του για τον ρολο του Μανδαρινου δεν το κρυβω......αλλα τελικα ηταν ταμαμ ο τυπος.)
Η φαση με τον Μανδαρινο ηταν, οντως, το μονο + της ταινίας.

Εκτος της σεναριακης ανατροπης προσεφερε και μια ανακούφιση μεσα στον αχταρμα του τίποτα της υπόλοιπης ταινίας.

Και στο τελος τελος, εβλεπες και εναν πραγματικό ηθοποιό ρε παιδι μου (οχι και οτι η Γουινεθ, ο Νταουνι αλλα και Ντον ή και ο Γκαι ειναι κακοι αλλά με τετοιο σεναριο / σκηνοθεσια ήταν σαν να παιζουν σε ταινια με υστερικά και κακόγουστα στρουμφάκια).
 
Last edited:
Re: Iron Man 3 (2013)

Με αυτή την ανατροπή όμως ξεφτιλησαν πλήρως τον βασικό εχθρό του iron man στα κόμικς.
Γενικα το Iron Man 3 ηταν πολυ κατω του αναμενόμενου σε ολα τα επίπεδα.
 
Re: Iron Man 3 (2013)

Με αυτή την ανατροπή όμως ξεφτιλησαν πλήρως τον βασικό εχθρό του iron man στα κόμικς.
Γενικα το Iron Man 3 ηταν πολυ κατω του αναμενόμενου σε ολα τα επίπεδα.


Εγω δεν ειμαι αρνητικος να ανατρεπουν το κομικ αν αυτο γινεται με ενα ωραιο σεναριο. Και μια πολυεθνικη να ηταν τελικα αν αυτο χτιζοταν ομορφα δεν με πειραζει.

Οι εποχες του κατς μεταξυ υπερηρωων εχουν περασει ανεπιστρεπτι......Θαθελα πιο εγκεφαλικα σεναρια γενικα οπως το αριστουργηματικο Watchmen (πουταν απο την μανα του ομως καταπληκτικη ιστορια....)


Μην ξεχναμε οτι και ο Jarvis η ΑΙ δηλαδη που τρεχει ολα τα συστηματα του Τονυ σταρκ στις ταινιες.... δεν υπηρχε στο κομικ παρα ως ......μπατλερ των Εκδικητων το αντιστοιχο δηλαδη του Αλφρεντ του Μπατμαν.
 
Απάντηση: Iron Man 3 (2013)

O Jarvis ως concept δεν μου αρεσε καθόλου.. Αν ειναι να εχει ο υπολογιστης τοσο ανεπτυγμένo IQ και να ελεγχει απολυτως ενα σκασμό ..... (ξερετε οσοι το είδατε), τοτε ποιος ο λογος υπαρξης του Iron Man? Βαλτα ολα στο auto pilot..
 
Re: Iron Man 3 (2013)

Δεν ξερω τι λετε παντος εγω απογοητευτηκα με το 3το μερος , μεχρι το μισο μερος ειχα εκνευριστει με το ρυθμο με την (πλοκη) ο θεος να την κανει.....!ευτυχως η δευτερη ωρα εσωσε την κατασταση και εγιναν ολα ανεκτα και ακομα παραπανω .........θελω να δω into darkness να εξιλεωθω!!!!