ήρθαμε - "δεν" σας είδαμε - φύγαμε...

supersonic

Μέλος Σωματείου
17 June 2006
49,609
γιά άλλο ένα ΠΣΚ βρεθήκαμε στην Αθήνα, σας είδαμε αλλά και πάλι μείναμε με την όρεξη. Τόσος κόσμος, τόσες δραστηριότητες και δυο κουβεντούλες σωστές δεν αξιωθήκαμε να τις πούμε όπως τις θέλαμε.
Τέλος πάντων.
Επειδή όμως ορισμένα πράγματα πρέπει να λέγονται δημόσια οφείλω να ευχαριστήσω δημόσια όλα τα παιδιά της μουσικής που μας φιλοξένησαν και ιδιαίτερα τους "διακομιστές" μας (καλά... δεν ήταν μόνο σωφέρ:grinning-smiley-043) Γιώργο Κουνελάκη, mdvq, Stelios Papa που ανέλαβαν τις μετακινήσεις μας, τους συνήθεις υπόπτους Λύμπε, Σούρλα, Δαμιανό, Δημοκηδή, τα άλλα τα ομορφόπαιδα με το υπομούσιο και χωρίς -bye-, τον Νίκο Φού, τον Πολυχρονίδη, τον Μπαιραχτάρη, τον Μήτσο τον Muse, τον DimDas, τους ματάκηδες της κατηγορίας της μουσικής (Μπάμπη, Μοορφέα) και όποιον άλλον ξεχνώ (και γιά όποιον ξεχνώ 10 βουρδουλιές:rifle:)

Ευχαριστώ επίσης γιά τα πολλά δωράκια και το μόνο που έχω να ευχηθώ είναι σύντομα ξανά και πιό χαλαρά...
:award:

Νά σας έχει ο θεός καλά και μία βουρδουλιά από έμενα !!!!!!!

Δημήτρη χάρηκα πολύ για την έστω και σύντομη γνωριμία μας ...

Νά σας έχει ο θεός καλά και μία βουρδουλιά από έμενα !!!!!!!

Δημήτρη χάρηκα πολύ για την έστω και σύντομη γνωριμία μας ...

Αντώνιε... δεκτή μετά συγγνώμης...:firstprize:

Καλά ήταν αλλά λίγο...
Χάρηκα πολύ πού την Παρασκευή στην ταβέρνα ήρθαν φίλοι πού δέν δραστηριοποιούνται ιδιαίτερα στην Μουσική..
Πού ήρθαν σάν φίλοι να δούν φίλους..
Υπάρχει μιά μαγιά ανθρώπων πιά εδώ μέσα,πού παρά τίς διαφορές τους ,τίς κατά καιρόν συγκρούσεις τους καί τίς διαφορετικές αντιλήψεις τους ,αλλά καί τίς ηλικιακές διαφορές ακόμα, έχουν αποκτήσει έναν σύνδεσμο..
Μπορεί νά υπάρχουν πλέον πιό ξεκάθαρες οριοθετήσεις,αλλά αυτό δέν είναι απαραίτητα κακό...
Μεγαλώνουμε και μαθαίνουμε καί εδώ μέσα..
Χαρηκα πολύ πού ξανάδα τον Chief ,τον Ντόκ μετά από έναν χρόνο,τον Στέργιο από Θεσσαλονίκη,διά ζώσης...
Ο χρόνος ήταν περιορισμένος και οι άνθρωποι πολλοί..
Χαρηκα πού είδα στην Ταβέρνα τον συνονόματο αγαπητό Σπύρο.
Φυσικά τον Μπάμπη τον Geon και τον Larry πού μάς τίμησαν..
Tζιμης ,Κουνελος,Μουκ,Ιωαννου ,Στέλιος,Πολυχρονίδης,Νικος Φ. ως κάτοικοι Αθηνών βρίσκονται πιό εύκολα..
Νέα γνωριμία ο mdvq μέ τά ´ανοικτά αυτιά´..
To αυτό συνεχίστηκε καί στην Εκθεση,Σαββατο,Κυριακη...
Ακούραστος ο Τζιμάκος,εκεί και ο Lepton πού μάς τίμησε και στόν Ορθρο τής Κυριακής.:flipout::flipout:Ο Δημοσθένης ο Τσίρος,πού επιτέλους τόν γνώρισα..ο geodendr και άλλοι πού δέν θυμάμαι τά ονόματά τους...
Ο Νίκος Μπαβιόλης,πού έχει κάνει τόσα πολλά γιά τό club..O Kρυωνάς,οι δύο Μιχάληδες καί πάει λέγοντας..
Λύμπε ,Ντέμιαν σταθερές αξίες...Ευρύτερη οικογένεια......
Ευελπιστώ σέ μιά άλλη συνάντηση μέ τό Μουσικό φόρουμ να βρούμε περισσότερο χρόνο..
Ηταν όμως ένα ξεχωριστό τριήμερο...
Χαρά μου και τιμή πού μού δόθηκε χώρος καί χρόνος γιά νά παίξω Μουσική...
Και ακόμα μεγαλύτερη χαρά πού παραβρέθηκαν άνθρωποι πού δηλώνουν μή εξοικειωμένοι μέ τό είδος...Και όμως ήταν εκεί..
Νάμαστε καλά.

Νά προσθέσω τον Dimdas ή Tζιμάκο ,πού τάπαμε και πιό άνετα και φυσικά τον Γιωργο τον Μπαϊραχτάρη..
Ελειψαν αρκετοί ακόμα φίλοι,αλλά οι υποχρεώσεις όλων μας ,πέραν τού φόρουμ είναι δυστυχώς αυξημένες...

Και εγώ χάρηκα που πρόλαβα να πάρω μια τζούρα από τους Σαλονικιούς μας.Ευχαριστώ έστω και για αυτό το λίγο "live" που ζήσαμε και αντικατέστησε προσωρινά το πληκτρολόγιο.

Καλά οι υπόλοιποι ,που λέει και ο Σπύρος, βρισκόμαστε πιό εύκολα εν Αθήναις.

τουλάχιστον είδα τις χαμογελαστές φατσούλες Ντοκ/Chief .

(Τον Δημοσθένη και τον Στέργιο τους απόλαυσα περισσότερο)

Ελπίζω να καταφέρω να ανέβω με τους άλλους τον Δεκέμβριο και να σας δώ εντός έδρας..:firstprize:

Ωραία (ως συνήθως) τάπε ο γιατρός :grinning-smiley-043
Να προσθέσω και γω, τις δικές μου ευχαριστίες σε όλα τα παιδιά του club, ασχέτως τομέων ενδιαφέροντος, που είχα την ευκαιρία να ξαναδώ ή να γνωρίσω, για τις συζητήσεις μας και την ανταλλαγή απόψεων.
Βεβαίως πολλές-πολλές ευχαριστίες ειδικά σε όλους τους φίλους μου της μουσικής κατηγορίας που ήρθαν απο μακριά, αλλά και στους κοντινότερους καθώς και σε αυτούς που μόχθησαν για την επιμέλεια των καταπληκτικών μουσικών επιλογών που ακούστηκαν.
Νάμαστε καλά να ξαναβρισκόμαστε.

γιά άλλο ένα ΠΣΚ βρεθήκαμε στην Αθήνα, σας είδαμε αλλά και πάλι μείναμε με την όρεξη. Τόσος κόσμος, τόσες δραστηριότητες και δυο κουβεντούλες σωστές δεν αξιωθήκαμε να τις πούμε όπως τις θέλαμε.
Τέλος πάντων.
Επειδή όμως ορισμένα πράγματα πρέπει να λέγονται δημόσια οφείλω να ευχαριστήσω δημόσια όλα τα παιδιά της μουσικής που μας φιλοξένησαν και ιδιαίτερα τους "διακομιστές" μας (καλά... δεν ήταν μόνο σωφέρ:grinning-smiley-043) Γιώργο Κουνελάκη, mdvq, Stelios Papa που ανέλαβαν τις μετακινήσεις μας, τους συνήθεις υπόπτους Λύμπε, Σούρλα, Δαμιανό, Δημοκηδή, τα άλλα τα ομορφόπαιδα με το υπομούσιο και χωρίς -bye-, τον Νίκο Φού, τον Πολυχρονίδη, τον Μπαιραχτάρη, τον Μήτσο τον Muse, τον DimDas
Tζιμακος πλεον:grinning-smiley-043. Και γω χαρηκα που τα ξαναειπαμε απο κοντα.

ΥΓ Θα περιμενω να γραψεις εντυπωσεις απο το δισκακι που σου δωσα.

Κατ' αρχήν και για μιά ακόμα φορά , θα πρέπει να επισημάνουμε την εξαιρετική εναλλακτική παρουσία του avclub στην Εκθεση και να δώσουμε συγχρόνως για μιά ακόμη φορά επαίνους και συγχαρητήρια σε όλους όσους μόχθησαν για να τα καταφέρει ( το κλαμπ ). Μπράβο παιδιά .

Και ναι μεν , δεν είχαμε πολύ χρόνο στην διάθεση μας , όμως ήταν τόσο γεμάτος , από φίλους , μουσικές και μηχανήματα ( κάποια στιγμή θ' αρχίσω κι εγώ να ψάχνω ...κόσμημα ) που μας άφησε μιά ευχάριστη γεύση , μίγμα ανολοκλήρωτου και πλήρους ( σαν το κουμ κουάτ , το φρούτο ) .

Η λεπτομερής παράθεση ονομάτων δεν αρκεί και λόγω του ελλοχεύοντος κινδύνου να αφήσουμε άθελα μας κάποιον απ' έξω από την λίστα των αγαπημένων αλλά και γιατί δεν έχει νόημα . Να πω μόνο ότι με την πάροδο του χρόνου ανακαλύπτεις συνεχώς παιδιά-διαμάντια ( αυτοί ξέρουν ) στην παρέα μας κι αυτό είναι το μεγαλύτερο κίνητρο για να ξαναρχόμαστε με κάθε ευκαιρία.

Ευχαριστούμε πολύ όλους

ΥΓ . Τρίτη χρονιά στον "Πόντιο" δεν ξαναπάω . Εντάξει ; :flipout:

Να καταθέσω και εγώ λίγα από τα όσα συνέβησαν και έχω προλάβει να αντιληφθώ, από την παρουσία σας στην Έκθεση και όχι μόνο.

Το ότι δεν σας χορτάσαμε όσο ίσως θα θέλαμε και θα επιθυμούσατε και εσείς, είναι αμελητέο μπροστά στο ότι μας έγινε η εξαιρετική τιμή να σας έχουμε κοντά μας, που σημαίνει ότι μπήκατε στη διαδικασία να αφήσετε για λίγο οτιδήποτε μπορεί να έτρεχε στην επαγγελματική ή προσωπική σας ζωή για να έχουμε και εμείς και εσείς την δυνατότητα να γνωριστούμε και να τα πούμε από κοντά.

Θα έχουμε τη δυνατότητα και στο μέλλον φαντάζομαι να τα πούμε πολύ περισσότερο και ουσιαστικότερα όσον αφορά τουλάχιστον θέματα που άπτονται του κοινού μας ενδιαφέροντος για τα μουσικά πράγματα. Υπόσχομαι να σας βομβαρδίσω με πολλές ερωτήσεις. Αρκεί να σας πω ότι χθες που ήταν μια βουβή μέρα και που η συγκίνηση μου μαζί με μία αίσθηση ότι είχα περάσει ένα πολύ ωραίο τριήμερο ήταν τέτοια που δεν ένιωθα την ανάγκη να ποστάρω, παρακολουθούσα κάποια από τα αφιερώματα που έχουν γίνει από εσάς εδώ, και εκ των υστέρων διαπίστωσα ότι θα έπρεπε να σας είχα τρελάνει στις ερωτήσεις. Να μην πω άλλα ….θα τα πούμε στο μέλλον εκτενώς.

Όσον αφορά το θέμα της Έκθεσης γνωρίζετε βέβαια ότι είμαι ο ακαταλληλότερος άνθρωπος για να σας πω αν ήταν καλή και πόσο καλά ή όχι έπαιζαν τα μηχανήματα.
Αυτό που μπορώ να πω με σιγουριά και όσον αφορά εμένα κάποια στιγμή η μουσική που παιζόταν στο φιλικό μας δωμάτιο ,η παρουσία ανθρώπων που βρισκόντουσαν εδώ από μακριά , το ότι γνώριζα ανθρώπους από εδώ για πρώτη φορά, το πάθος των ανθρώπων που έβαζαν μουσική , κάποια συγκεκριμένη μελωδία που έπαιζε, όλα μαζί κατάκλυσαν τα εγκεφαλικά μου κύτταρα και σχεδόν ή μάλλον κανονικά …βούρκωσα…

Εδώ πήρα και ένα μάθημα. Για το θέμα που μας ενδιαφέρει τουλάχιστον εδώ και που είναι μουσική όταν βλέπεις το πάθος των ανθρώπων που παίζουν την προετοιμασία που έχουν κάνει ,το ότι σε κοιτάνε στα μάτια για να δουν αν αυτό που αυτοί αγαπούν αρέσει και σε σένα ,εδώ λοιπόν έχει πολύ λίγη σημασία αν αυτό που ακούς είναι εύηχο στα αυτιά σου ή αν ανήκει στον δικό σου μουσικό προσανατολισμό. Κακά τα ψέματα άλλο πράγμα να ακούς ένα δίσκο που σου προτείνει κάποιος και άλλο να σου τον παρουσιάζει ο ίδιος.. Να απαξιώσεις ένα είδος ή ένα δίσκο είναι εύκολο αλλά πώς να αρνηθείς την χαρά του ανθρώπου όταν σου το παρουσιάζει?

Για αυτόν τον λόγο θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη από τα παιδιά που έβαλαν μουσική και που ή δεν τα παρακολούθησα ή τα παρακολούθησα αποσπασματικά. Κανονικά όσο και αν αυτό είναι φυσικώς αδύνατο θα έπρεπε ευλαβικά να κάτσω από το πρωί έως το βράδυ και να ακούσω τα πάντα…

Να ευχαριστήσω λοιπόν όλους που φτιάξαμε μια ωραία μουσική και όχι μόνο παρέα.

Επειδη αυτο το διαολομηχανημα μου εσβησε ολο το κειμενο που ειχα γραψει (και περιεργως ηταν μεγαλο) απλα θα πω οτι ηταν μια παρεα ευχαριστη διδακτικη και με .....οραμα.
Τα υπολοιπα οταν ξαναβρω χρονο να γραψω.

Ευχαριστω πολυ ολους σας ,για την συντροφια που μου κανατε το τριημερο.

Απάντηση: Re: ήρθαμε - "δεν" σας είδαμε - φύγαμε...

Να καταθέσω και εγώ λίγα από τα όσα συνέβησαν και έχω προλάβει να αντιληφθώ, από την παρουσία σας στην Έκθεση και όχι μόνο.

Το ότι δεν σας χορτάσαμε όσο ίσως θα θέλαμε και θα επιθυμούσατε και εσείς, είναι αμελητέο μπροστά στο ότι μας έγινε η εξαιρετική τιμή να σας έχουμε κοντά μας, που σημαίνει ότι μπήκατε στη διαδικασία να αφήσετε για λίγο οτιδήποτε μπορεί να έτρεχε στην επαγγελματική ή προσωπική σας ζωή για να έχουμε και εμείς και εσείς την δυνατότητα να γνωριστούμε και να τα πούμε από κοντά.

Θα έχουμε τη δυνατότητα και στο μέλλον φαντάζομαι να τα πούμε πολύ περισσότερο και ουσιαστικότερα όσον αφορά τουλάχιστον θέματα που άπτονται του κοινού μας ενδιαφέροντος για τα μουσικά πράγματα. Υπόσχομαι να σας βομβαρδίσω με πολλές ερωτήσεις. Αρκεί να σας πω ότι χθες που ήταν μια βουβή μέρα και που η συγκίνηση μου μαζί με μία αίσθηση ότι είχα περάσει ένα πολύ ωραίο τριήμερο ήταν τέτοια που δεν ένιωθα την ανάγκη να ποστάρω, παρακολουθούσα κάποια από τα αφιερώματα που έχουν γίνει από εσάς εδώ, και εκ των υστέρων διαπίστωσα ότι θα έπρεπε να σας είχα τρελάνει στις ερωτήσεις. Να μην πω άλλα ….θα τα πούμε στο μέλλον εκτενώς.

Όσον αφορά το θέμα της Έκθεσης γνωρίζετε βέβαια ότι είμαι ο ακαταλληλότερος άνθρωπος για να σας πω αν ήταν καλή και πόσο καλά ή όχι έπαιζαν τα μηχανήματα.
Αυτό που μπορώ να πω με σιγουριά και όσον αφορά εμένα κάποια στιγμή η μουσική που παιζόταν στο φιλικό μας δωμάτιο ,η παρουσία ανθρώπων που βρισκόντουσαν εδώ από μακριά , το ότι γνώριζα ανθρώπους από εδώ για πρώτη φορά, το πάθος των ανθρώπων που έβαζαν μουσική , κάποια συγκεκριμένη μελωδία που έπαιζε, όλα μαζί κατάκλυσαν τα εγκεφαλικά μου κύτταρα και σχεδόν ή μάλλον κανονικά …βούρκωσα…

Εδώ πήρα και ένα μάθημα. Για το θέμα που μας ενδιαφέρει τουλάχιστον εδώ και που είναι μουσική όταν βλέπεις το πάθος των ανθρώπων που παίζουν την προετοιμασία που έχουν κάνει ,το ότι σε κοιτάνε στα μάτια για να δουν αν αυτό που αυτοί αγαπούν αρέσει και σε σένα ,εδώ λοιπόν έχει πολύ λίγη σημασία αν αυτό που ακούς είναι εύηχο στα αυτιά σου ή αν ανήκει στον δικό σου μουσικό προσανατολισμό. Κακά τα ψέματα άλλο πράγμα να ακούς ένα δίσκο που σου προτείνει κάποιος και άλλο να σου τον παρουσιάζει ο ίδιος.. Να απαξιώσεις ένα είδος ή ένα δίσκο είναι εύκολο αλλά πώς να αρνηθείς την χαρά του ανθρώπου όταν σου το παρουσιάζει?

Για αυτόν τον λόγο θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη από τα παιδιά που έβαλαν μουσική και που ή δεν τα παρακολούθησα ή τα παρακολούθησα αποσπασματικά. Κανονικά όσο και αν αυτό είναι φυσικώς αδύνατο θα έπρεπε ευλαβικά να κάτσω από το πρωί έως το βράδυ και να ακούσω τα πάντα…

Να ευχαριστήσω λοιπόν όλους που φτιάξαμε μια ωραία μουσική και όχι μόνο παρέα.

Είσαι έντιμο και ειλικρινές παλληκάρι και αυτό σε τιμάει..
Θα βρεθούμε ούτως ή άλλως σε καλύτερες συνθήκες.:ernaehrung004::music-smiley-005:

Re: Απάντηση: ήρθαμε - "δεν" σας είδαμε - φύγαμε...

ΥΓ . Τρίτη χρονιά στον "Πόντιο" δεν ξαναπάω . Εντάξει ; :flipout:

Το γνωστό πρόβλημα του Ντοκ, δε μπορεί να γράψει σωστά οτιδήποτε δεν του αρέσει!
"Πόντος" λεγόταν η ταβέρνα, Δημήτρη! :flipout:

Η πλάκα είναι ότι είδα τον Τσάκωνα στην Αθήνα, που για να βρεθούμε στη Θεσσαλονίκη, πρέπει να γίνει θαύμα!

Χάρηκα πολύ που γνώρισα το Σπύρο το Δημοκηδή και το Μιχάλη mdvq.
Ο Λευτέρης μας την έσκασε, ο Βασίλης ο Παπαδημητρίου, μετά από απειλή κατά της σωματικής του ακεραιότητας από μέρους μου, έκλεψε λίγο χρόνο και ήρθε, ο McZab πήγε να μας τη σκάσει, αλλά τον πέτυχα στην έκθεση τελευταία στιγμή.

Για να έρχεστε κατά εδώ σιγά-σιγά...

Υ.Γ. Στην ταβέρνα, σταμάτησε για λίγο η λογοδιάρροιά μου, αφού καθόμουν δίπλα στον Σούρλα...:flipout:

Re: Απάντηση: ήρθαμε - "δεν" σας είδαμε - φύγαμε...

Νά προσθέσω τον Dimdas ή Tζιμάκο ,πού τάπαμε και πιό άνετα και φυσικά τον Γιωργο τον Μπαϊραχτάρη..
Ελειψαν αρκετοί ακόμα φίλοι,αλλά οι υποχρεώσεις όλων μας ,πέραν τού φόρουμ είναι δυστυχώς αυξημένες...

....Σπύρο, ακριβώς πές το ψέμματα, δυστυχώς διάγω δύσκολες εποχές με τα πιτσιρίκια, είχα την ευκαιρία και επισκέφτηκα την έκθεση νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής, θα ήθελα να είχα περισσότερο χρόνο, ωστόσο ελπίζω ότι άμεσα θα έχω την ευκαιρία να τα πούμε δια ζώσης, ( άντε να κανονίσουμε κανά καφέ ), διότι καλά και άγια τα πληκτρολόγια αλλά τίποτε δεν αντικαθιστά την απευθείας "αντιπαράθεση"-bye-

Last edited:
εγω θα ηθελα να χαιρετησω πανω απο ολους τεσσερα ΝΕΑ εξαιρετικα Δ ...

που γνωρισα για πρωτη φορα και μου αφησαν τις καλυτερες εντυπωσεις

Δημοκηδη Δημοσθενη και τους Δυο βορειους Δημητρηδες

επισης ολα τα παιδια του club για την υπεροχη παρουσια τους σε οτι κανουν

.

Και 'γώ με την σειρά μου να πώ πως σε ένα κόσμο τίγκα στους καιροσκόπους αετονύχηδες, το διαδραστικό αυτό εικονικό avclub, τελικά είναι και πραγματικό! :flipout:, τελικά όλοι αυτοί οι τύποι που καθημερινά συναλλάσσομαι μαζί τους συναισθηματικά είναι υπαρκτά πρόσωπα :SFGSFGSF:

Ήταν μεγάλη μου χαρά που μπόρεσα να βρεθώ, έστω και για λίγο, στην αναντικατάστατη αυτή όαση και να γνωρίσω από κοντά αυτούς τους υπέροχους ανθρώπους. Με κίνδυνο να παραλείψω κάποιον σας, δεν θα αναφέρω ονόματα (εκτός από μαρτυριάρης, είμαι και ξεχασιάρης :firstprize:), δεν γίνεται όμως να μην αναφέρω τον Γιώργο Μπαϊραχτάρη και την έντονη χαρμολύπη του για το ότι αφού ανακάλυψε το forum η δισκοθήκη του του φαντάζει άδεια (και σε μένα Γιώργο!, όμως σου ετοιμάζω ότι έχω, για όταν θα ανέβεις με το καλό επάνω), όπως επίσης και γιά τον Λύμπε που δεν πίστευα στα μάτια μου όταν συνάντησα τον εφηβικό του ενθουσιασμό, το τεραστίων διαστάσεων παιδικό του χαμόγελο και την δυναμική που μεταφερόταν απ'τις μουσικές στα πόδια του! Με την αγάπη του για το αληθινό και την όρεξή του να το μεταδώσει σε άλλους, αεικίνητος και θυμωμένος για τα κατεστημένα, του εύχομαι το φευγιό του να μην σταματήσει ποτέ! Σαν άδικες κατάρες, κάποιοι πρέπει να είναι καταδικασμένοι να σκορπούν το φώς τους επάνω μας. Τέλος να καθησυχάσω τον Ιωάννου με την υπόσχεση πως από'δώ και πέρα ότι έχω να γράψω για δίσκους θα το κάνω μόνο στην Παρουσίαση και ποτέ ξανά στο NowPlaying????
Νά'στε όλοι καλά, συγχαρητήρια για την οργάνωση και την υποδοχή. Θά'μαστε πάλι εκεί του χρόνου, αβλεπεί!

Η πλάκα είναι ότι είδα τον Τσάκωνα στην Αθήνα, που για να βρεθούμε στη Θεσσαλονίκη, πρέπει να γίνει θαύμα!
Έλα βρε γκρινιάρη, ούτε το 2ο bigbang δεν έφασε ακόμη! :flipout:
Στέργιο + Στέργιο, τα κανονίζουμε για το Σάββατο?