Ήρθε η Άνοιξη.

Re: Απάντηση: Ήρθε η Άνοιξη.

Spring by S_end, on Flickr

Πάντως τέτοιο ήλιο που μας έκανε το ΣΚ, πρέπει να είχαν καιρό να δούνε τα Γιάννενα... η χαρά των ανθρώπων.... και των αλόγων!
Απλα υπεροχη!!!

Re: Απάντηση: Ήρθε η Άνοιξη.

Ελα... μην τον κανακευεις... δεν βλεπεις οτι εκοψε το αυτι...? Ανεπιτρεπτον... :flipout::award:

:flipout: Μου αρεσουν οι μικρες ατελειες σε καποιες φωτογραφιες.

8594483691_98a4469c69_b.jpg

Ερχεται σιγα σιγα.

Ναι, αυτο ακριβως... ερχεται, αλλα πολυ σιγα βρε παιδι μου... υπερβολικα σιγα.... :violent-smiley-030:

Να μερικες και απο τη δικη μας ανοιξη...

Τριτη 26 Μαρτιου

_MG_3164.jpg by 1L1as, on Flickr

Τεταρτη 27 Μαρτιου

_MG_3168.jpg by 1L1as, on Flickr

και μια σημερινη...

_MG_3186.jpg by 1L1as, on Flickr

Τι ωραια που ειναι η Ανοιξη... :afro:

'Αστα Ηλία... Και εγώ ξύπνησα το πρωί και είδα απο το παράθυρο πάλι χιόνι και δεν ήθελα να το πιστέψω... Εγώ λέω να μποϋκοτάρουμε το νήμα!

Ναι ρε συ Αλεξ.... και εχουμε και αυτους τους μακροφωτογραφους με τα ζουζουνια τους και τα λουλουδακια τους να αναπτυσσουν και θεωριες για ανεστραμενους και λιμαρισμενους... να βρω εδω ανθισμενο λουλουδι ή μπαμπουρα και μεχρι και με τον 70-200 θα στον κανω να δειχνει τερας... αλλα που τετοια τυχη... :AFADF0:

Επειδή ζήλεψα να δώ κανα λουλούδι, πήγα μια βόλτα απο τους βοτανικούς κήπους της Κολωνίας που είχε σε ένα απο τα θερμοκήπια της έκθεση με Καμμέλιες.

Μία ωραία σύνθεση με Μπαμπού!

Camelies in Bamboo by AlexTheodin, on Flickr

Sony Nex 7
Voigtlander 21mm f/4 Color Skopar

Εξαιρετικές παίδες!

Μεγειά ο φακός Δημήτρη!

Πάντως εδώ στα Γιάννενα η άνοιξη μια έρχεται μια φεύγει... :flipout:

Αλεξ ωραία σύνθεση και χρώματα.
Δημήτρη καλορίζικος,ψάχνομαι και γω για macro φακό,πες κάνα δυο κουβέντες όταν τον δουλέψεις.

Το νέο απόκτημα είναι η OM-D... Ο φακός είναι παλιό απόκτημα, τον βρίσκεις (δύσκολα) μεταχειρισμένο στα 110-150 και είναι καταπληκτικός! Τα μόνα του μειονεκτήματα είναι το ότι είναι κάπως σκοτεινός και "κοντός" - 70mm σε αντιστοιχία FF, οπότε ζουζούνια κ.λ.π. φοβόνται όταν πας κοντά. Για ακίνητα θέματα όμως απλά "σκοτώνει".

Edit: Θέλεις όμως και αντάπτερ 4/3 -> m4/3 που είναι... ακριβώτερο από τον φακό, ψάξε για μεταχειρισμένο.

Alex πολύ όμορφη.
Ηλία απ' ότι φαίνεται για κανένα μήνα ακόμη θα τη βγάλεις με λουλούδια κονσέρβα:ernaehrung004: