Ήρθε η Άνοιξη.

11701_10151341336752511_601833231_n.jpg

Καταπληκτικη!!! και ταιριαζει απολυτα με τον τιτλο του θεματος

Ωραία ιδέα Παύλο!

Όπως είπε και ο Ηλίας, η Άνοιξη αποφάσισε επιτέλους να έρθει και στην Κεντρική Ευρώπη... Ελλείψει κήπου, τα περβάζια γεμίζουν δειλά δειλά με λουλούδια!

Flowers in the window by AlexTheodin, on Flickr
Με τον νέο της παρέας, Voigtlander Nokton 50mm f/1.1

Ευχαριστώ! Αύριο θα τον φορέσω και στην Μ6 για βόλτα! Να δούμε εκεί τί ψάρια πιάνει!!! Πλάκα πλάκα έχω κάνει ολόκληρο σύστημα με αυτούς τους Voigtlander. Ωραία εταιρία!

Αν εχεις ορεξη για περπατημα και στην Παρνηθα εχει αρκετα λιβαδια.Επισης αυτη την εποχη ο καμπος της Θηβας εχει πολυ πρασινο και μετα προς τα κατω Λιμνη Δοξας ,Νεδα και δασος Φολοης.Αυτα μου ερχονται στο νου αλλα σιγουρα υπαρχουν πολλα ακομη.

Ευχαριστώ πάρα πολύ ... ναι εκει πρεπει να είναι όνειρο που λες....... θα τα επισκεφτω σίγουρα, μπήκαν στο πρόγραμμα...!! ελεγα τώρα νότια αττικής, αλλά βολευτηκα μάλλον με κάτι..... :ernaehrung004:

Αν εννοείς νότια Ελλάδα ότι σου είπε gianou ως Λαμία είναι τα πάντα καταπράσινα και έτσι και βγείς λίγο από την εθνική θα πήξεις στο λιβάδι. Αν εννοείς νότια προάστια της Αττικής δεν έχω άποψη αλλά φαντάζομαι ίσως προς Μεσόγεια θα βρεις σκηνικό

ναι αττικης εννουσα αλλα θα επισκευτώ αυτα που ειπε ο gianou..... θα είναι όμορφο σκηνικό εκει....ευχαριστώ πολύ!!

Ευχαριστώ πάρα πολύ ... ναι εκει πρεπει να είναι όνειρο που λες....... θα τα επισκεφτω σίγουρα, μπήκαν στο πρόγραμμα...!! ελεγα τώρα νότια αττικής, αλλά βολευτηκα μάλλον με κάτι..... :ernaehrung004:
Aν θες για Παρνηθα το ποιο κοντινο ειναι Μολα(πας με το αυτοκινητο) μετα Λοιμικο με το καστρο του και Σαλονικη που ειναι λιγο μακρια. Αν πετυχεις στη Σαλονικη την περιοδο με τα αγριολουλουδα ειναι ολη η λακκα γεματη και με πολλα ελαφακια :)

Aν θες για Παρνηθα το ποιο κοντινο ειναι Μολα(πας με το αυτοκινητο) μετα Λοιμικο με το καστρο του και Σαλονικη που ειναι λιγο μακρια. Αν πετυχεις στη Σαλονικη την περιοδο με τα αγριολουλουδα ειναι ολη η λακκα γεματη και με πολλα ελαφακια :)

αμαννν μ' εφτιαξες κακουργεεεεε... θα τρέχω !!!! χεχεχεε... ευχαριστώ πολύ για τα infos!

Πολύ καλες... enoxos πολύ ωραια και η γωνία!!! εγραψαν ολα ομορφα!!! μεγειά και η μηχανή!!

σευχαριστω πολύ dimiko.Η μηχανη ειναι όντως πολύ καλή άν και εδω θα χρειαζοτανε μια full frame(πχ d600) με εναν πιο ευρυφωνιο φακό...Εγω ειχα κουμπωσει πανω τον 35mm 1.8 και ειχα βγει να παρω δειγματα για βιντεο και μετά κατεληξα να φωτογραφιζω!Απλά το crop στα πλανα με πολλά θεματα περιοριζει λίγο...οποτε ή πρεπει να παρω και μια full frame ή εναν ευρυγωνιο φακό :D ....πετυχα και σκιουρους,άλογα και λοιπα ζώα...αλλα με τον 35αρη....λίγο δυσκολο

σευχαριστω πολύ dimiko.Η μηχανη ειναι όντως πολύ καλή άν και εδω θα χρειαζοτανε μια full frame(πχ d600) με εναν πιο ευρυφωνιο φακό...Εγω ειχα κουμπωσει πανω τον 35mm 1.8 και ειχα βγει να παρω δειγματα για βιντεο και μετά κατεληξα να φωτογραφιζω!Απλά το crop στα πλανα με πολλά θεματα περιοριζει λίγο...οποτε ή πρεπει να παρω και μια full frame ή εναν ευρυγωνιο φακό :D ....πετυχα και σκιουρους,άλογα και λοιπα ζώα...αλλα με τον 35αρη....λίγο δυσκολο

τσίμπα τον tokina 11-16 και είσαι μια χαρά...:2thumb22sup: