Πολύ ωραίες! ωραίο γράψιμο, ωραία σύνθεση.Παπαρουνίτσες...
κόκκινες
(Sigma 15-30EX + πολωτικό)
και, σειόμενες από τον δυνατούτσικο αέρα, ...άσπρες! (?? μα τι σόι "κτήμα" ήταν αυτό που πήγα?)
(S-M-C Takumar 135/2.5 mod 43802)
Είναι αλήθεια οτι το υπόλοιπο κάδρο δεν δείχνει άνοιξη. Όμως, Βλάση, ο άνθρωπος έκανε μιά σύνθεση, που τη βρίσκω ενδιαφέρουσα. Δε νομίζω οτι σκοπό είχε να φωτογραφήσει ένα πουλί απομονωμένο, με άριστο φωτισμό, για τις ανάγκες μιας εγκυκλοπαίδειας πχ.το υπόλοιπο κάδρο φίλε μου δεν δείχνει καθόλου άνοιξη. Δεν μοιάζει καθόλου με τις πολύ ωραίες φωτο που τράβηξες στη γηραιά Αλβιώνα. Θα πρότεινα να κάνεις ένα κεντρικό κροπ στην εικόνα έτσι ώστε να απομακρυνθούν τα άσχετα και άσχημα στοιχεία (π.χ. κολώνα μπετόν και στέγη στο βάθος).
Επίσης θα σου πρότεινα, αν δεν έχεις κάποιο συγκεκριμένο λόγο να μη τραβάς πουλιά και ζώα από τη σκιασμένη πλευρά μους, αλλά από εκεί που χτυπά το φωε.
το υπόλοιπο κάδρο φίλε μου δεν δείχνει καθόλου άνοιξη. Δεν μοιάζει καθόλου με τις πολύ ωραίες φωτο που τράβηξες στη γηραιά Αλβιώνα. Θα πρότεινα να κάνεις ένα κεντρικό κροπ στην εικόνα έτσι ώστε να απομακρυνθούν τα άσχετα και άσχημα στοιχεία (π.χ. κολώνα μπετόν και στέγη στο βάθος). καλό το tip, μαθαίνω......
Επίσης θα σου πρότεινα, αν δεν έχεις κάποιο συγκεκριμένο λόγο να μη τραβάς πουλιά και ζώα από τη σκιασμένη πλευρά μους, αλλά από εκεί που χτυπά το φωε. λίγο δύσκολο στο συγκεκριμένο να το τράβαγα από την άλλη πλευρά, θα έπρεπε να είμαι μέσα στην λίμνη !!!!!!
αι λαικ φραχτης βερι ματς.
Ισως να δοκιμαζα να κοψω τα δεντρα και το καλωδιο ψηλα στο βαθος για να αφηνα μονο την υπαρχουσα διχρωμια σαν μπακγκραουντ. Εκτος αν δεν "ανεπνεε" μετα το καδρο οποτε μενουμε ως εχει.
Hlias, πολύ ωραία εικόνα, αρκεί να μην ξέρει κανείς το χθες...Κι όμως...
σε μερικά μέρη δεν αρκεί η άνοιξη να σκεπάσει την ανθρώπινη καταστροφή.![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.