Μπελλος Ευαγγελος
Supreme Member
Απάντηση: Re: Ήρθε η Fuji μου. Help!
καλα τωρα αυτο το συζηταμε ..... στο χερι ...με εσ ελ αρ ....
ειχα και εγω καποτε μια ΕΟΣ 30 με φακο τον 50μμ με 1,8 διαφραγμα και στο χερι ειχα παρει σπανιωτατα καλες φωτος .....
ειχα χαλασει στην αρχη τουλαχιστον 30 και φιλμ .......
ηθελα να βγαλω φωτος νυχτερινες των Ιωαννινων και μετα απο πολλες προσπαθειες με εξασκημενη αναπνοη καταφερα καλα αποτελεσματα ..... και φυσικα μετα καταλαβα τι εφταιγε και χρησιμοποιουσα παγκακια πετρες κτλ,,
Ε ναι, με κόμπακτ είναι μάλλον δύσκολο. Ούτε ευαισθησία πολύ μπορείς να σηκώσεις (ακόμη και στις fuji, το iso800 είναι οριακό), ούτε διάφραμα έχεις να ανοίξεις (2.8 στο πιο ευρυγώνιο του φακού πρέπει να έχει, όπως και οι περισσότερες). Αναγκαστικά δηλαδή περιορίζεσαι σε φωτιστικές συνθήκες +3EV από εκεί που μπορεί να φτάσει μία slr με φωτεινό φακό και φωτογράφηση στο χέρι. Που και εκεί τα πράγματα είναι συχνά οριακά.
καλα τωρα αυτο το συζηταμε ..... στο χερι ...με εσ ελ αρ ....
ειχα και εγω καποτε μια ΕΟΣ 30 με φακο τον 50μμ με 1,8 διαφραγμα και στο χερι ειχα παρει σπανιωτατα καλες φωτος .....
ειχα χαλασει στην αρχη τουλαχιστον 30 και φιλμ .......
ηθελα να βγαλω φωτος νυχτερινες των Ιωαννινων και μετα απο πολλες προσπαθειες με εξασκημενη αναπνοη καταφερα καλα αποτελεσματα ..... και φυσικα μετα καταλαβα τι εφταιγε και χρησιμοποιουσα παγκακια πετρες κτλ,,
Last edited: