Ιστορίες τρέλας από την Ψωροκώσταινα...

Μου είπε η κοπελλλίτσα ότι για κάθε πελάτη που θα φέρω θα έχω ένα πάγιο δώρο, αλλά εγώ τέτοια πράγματα δεν κάνω και ας έρχεται στο χώρο σου σε δύο εργάσιμες να κάνει την εγκατάσταση σε τιμή ΣΟΚ! Μόλις 17€ συμμετρική 1Gbit με την έκπτωση του voucher και το 50% αν είσαι ο πρώτος της πολυκατοικίας σου.
Ρε φίλε πραγματικά τι έχεις ζήσει!!!!!!

Με 17€ τον μήνα συμμετρική 1GBPS + 8€ για απεριόριστη τηλεφωνία;
Άσε τις άλλες εταιρίες να γλύφουν το δάχτυλό τους.
Κακώς το είδα σαν πακέτο από την αρχή.
Αναλογικά είναι ακριβό το σταθερό. Αφού στην ουσία internet είναι κι αυτό (voip) .

Αναλογικά είναι ακριβό το σταθερό. Αφού στην ουσία internet είναι κι αυτό (voip) .
Λιγο οφτοπικ, αλλα μια και αναφερθηκε.... φιλος εχει 2 γραμμες με voip απο ασυρματη 4G κοσμοτε με ενα υποτυπωδες τηλ κεντρο δικο τους και εχει θεματα.... διακοπες, ασχημη ποιοτητα κλησεων κτλ και του λενε απο την κοσμοτε να του βαλουν χαλκο και νεο τηλεφωνικο κεντρο, ιντερνετ εως 50 κτλ κτλ

Η τηλεφωνια που θα του δωσουν παλι voip δεν θα ειναι ? Θα ειναι πιο.... πχιοτικη λογω χαλκου ?
Αυτη που εχει τωρα, λογω ασυρματου ιντερνετ εχει θεματα ?

@Tzimisce , μόλις γίνει η μεταφορά θα σε πάρουν από την Cosmote να σε ρωτήσουν γιατί έφυγες, και αφου τους πείς τα γνωστά θα σου πούν ότι η αναβάθμιση μπορούσε να γίνει, κακώς σου απέρριψαν την αίτηση και μάλιστα θα σου έκαναν και καλύτερη τιμή.
Συνέβη σε μένα όταν γύρισα από Cosmote σε Vodafone στο πατρικό μου στην Αθήνα...Τους απάντησα "Good Wines"και όταν με ρώτησαν τι σημαίνει τους είπα σκέτο Α.Κ (Άλογα Κλάνουν)

• Haha
Reactions: Tzimisce
Οff topic κι εγώ.
Μήπως γνωρίζει κάποιος ποιόν χάρτη χρησιμοποιεί η COSMOTE για τις αιτήσεις μας;

Μπορεί και το Google Maps.
Δίνω τη διεύθυνση του σπιτιού μου και με δρομολογεί στο απέναντι άδειο οικόπεδο και με είσοδο από τον κάθετο δρόμο.

• Like
Reactions: music_1896
Υπήρξε φυσικά και συνέχεια, όπου σήμανε και το τέλος.
Με παίρνει μία κοπελλλίτσα τηλέφωνο σήμερα.
"Ναι, καλησπέρα σας, έχουμε πρόβλημα με το voucher, είναι δηλωμένο στο 73 και οι χάρτες μας σας δείχνουν στο 71"
"Ναι, το γνωρίζω"
"Θα πρέπει να αλλάξετε το voucher και να δηλώσετε ότι είσαστε στο 71"
Μπαίνω μέσα να δω, αλλαγή δεν γίνεται, πρέπει να το ακυρώσω. Την ενημερώνω...
"Ναι, θα πρέπει να την ακυρώσετε."
"Αν το ακυρώσω θα μπορώ να κάνω άλλη αίτηση ή θα το χάσω;"
"Δεν το γνωρίζω"
"Εσείς θα το κάνατε στη θέση μου;"
"Σας εξηγώ ότι δεν γίνεται αλλιώς, πρέπει να το ακυρώσετε"
"Αν δεν γίνετε δεσμεύεστε να μου κάνετε εσείς την έκπτωση μετά;"
"Όχι, δεν μπορούμε"
"Και επειδή οι ΔΙΚΟΙ σας χάρτες είναι λάθος θα πρέπει εγώ να ρισκάρω να χάσω το voucher;"
"Δυστυχώς δεν γίνεται διαφορετικά"

Τελικά γίνεται, αφού ακυρώθηκε, την Τρίτη θα έρθει η Inalan να μου κάνει την εγκατάσταση σε 1Gb.
Κάπου 10€ πιο φτηνά από ότι τα 300 της Cosmote.
Καθε εμποδιο για καλο!

• Like
Reactions: Tzimisce
Μια μικρή ενημέρωση σχετικά με τις διευθύνσεις. Το πρόβλημα είναι πως δεν έχει υπάρξει κεντρικός συντονισμός εκ μέρους της Πολιτείας. Κάνει κουμάντο το Ταχυδρομείο και οι Δήμοι.

Εδώ που μένω είμαστε παλιά πόλη με αποτέλεσμα τα νούμερα να είναι σταθερά. Στη διπλανή πόλη η κατάσταση είναι ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚΗ. Αναπτύσσεται μέχρι τώρα με αποτέλεσμα να γίνεται της πτ@νας. Μου έχει πει υπάλληλος του Δήμου ότι έχει κάνει 3 φορές την ενημέρωση αλλά κάποιοι επιμένουν να έχουν τα αρχαία νούμερα. Πχ υπάρχει το ίδιο νούμερο 3 φορές. Έχουμε και λέμε 38-40-42 ΔΡΟΜΟΣ 40-42-44. Απέναντι και ένα τετράγωνο πιο πέρα έχουμε 65-67 ΔΡΟΜΟΣ 42-69-71 κτλ.

Όταν οι εταιρίες αντλούν επίσημα τα στοιχεία κατ' αυτό τον τρόπο μην περιμένετε να γίνει η αλλαγή. Και κάπου έχουν δίκιο. Σου λέει ότι το Ταχυδρομείο ξέρει. Ο άλλος γράφει ότι γουστάρει. Δεν θα βασιστούν στο λόγο κανενός Θανάση - Βαγγέλη - Γιώργου.

Έχει ακουστεί ότι κάποια στιγμή θα γίνουμε με οικοδομικά τετράγωνα αλλά δεν έχω ελπίδα ότι θα το δω όσο ζω.

Μπορεί και το Google Maps.
Δίνω τη διεύθυνση του σπιτιού μου και με δρομολογεί στο απέναντι άδειο οικόπεδο και με είσοδο από τον κάθετο δρόμο.

Εμένα τα Google maps με βλέπουν κανονικά.
Αλλά και εκεί που έκανα την αίτηση, το σύστημα τους με βλέπει κανονικά

Μπορεί και να στηρίζονται σ' αυτόν τον χάρτη. Εγκατέστησαν τον Σεπτέμβριο οπτική ίνα στο εξοχικό (Αττική). Εψαχνα λοιπόν στον Cosmote να βρω διαθεσιμότητα με κριτήριο την διεύθυνση διότι δεν έχω τηλέφωνο. Με τίποτα δεν την έβρισκα γιατί νόμιζα ότι στηρίζονταν στο google maps. Τελικά την βρήκα από αυτόν τον χάρτη και μόλις την έβαλα στο site του Cosmote αμέσως μου έδειξε διαθεσιμότητα.
Ηταν δηλωμένη με βάση το όνομα της περιοχής από παλιά και όχι την Οδο. Γενικά στα απομονωμένα μέρη , τα ξεχώριζαν με ονόματα ανα υποπεριοχή.

Αυτός ο χάρτης παίρνει δεδομένα απο τους χάρτες Openmaps που μπορεί ο καθένας να κάνει εγγραφή και να κάνει χαρτογράφηση.

https://www.openstreetmap.org/#map=11/38.0324/23.5533
Να βάλει όνομα και αριθμό σε οδό που δεν έχει. Να φτιάξει κτίρια και πολλά άλλα.

Τα τελευταία χρόνια υπάρχει πολλά site επειδή είναι ίσως φθηνότερη η χρήση του λόγω opensource.
Οποια αλλαγή κάνει ο χρήστης έχει τελειώσει το πολυ σε 5 μέρες σε αντίθεση με την Google που θέλει πολύ καιρό.

Και όπως είπα και στον Cosmote, είναι δικό τους θέμα να το διορθώσουν.
Δεν διορθώνεις ένα λάθος με απανωτά άλλα.
Που ξέρω αν μετά δεν πρέπει να αποδείξω ότι μένω σε άλλη διεύθυνση για να κάνω διακοπή, αλλαγή προγράμματος ή κάτι άλλο;
Οι ίδιοι μου ζήτησαν λογαριασμό ΔΕΚΟ σαν απόδειξη ότι μένω εκεί που μένω για να συμπληρώσω την αίτηση.

Εδώ στη Βούλα όταν ήταν να περάσει η οπτική , το κλασικό ήταν άλλος αριθμός του κτιρίου από το χάρτη του ΟΤΕ, καθυστέρησε πόσους μήνες και τελικά όταν ήταν να τραβήξουν τη γραμμή μέσα στο κτίριο αντί να πάρουν από έξω ακριβώς όπου υπήρχε έξοδος και αρίθμηση πήραν από διπλανό κτίριο και διπλή διαδρομή…

Αυτό. Προσπαθούν να διορθώσουν ένα λάθος κάνοντας άλλα.
Δεν σκέφτονται όμως που μπορεί να οδηγήσουν αυτά που κάνουν.
Ξέρω εγώ αν θα βρεθώ μπλεγμένος στην περίπτωση που κάνω αίτηση στο gov με άλλη διεύθυνση;
Υποτίθεται ότι δηλώνω υπεύθυνα πως τα στοιχεία είναι σωστά, ενώ ξέρω ότι η διεύθυνση είναι ψευδής.
Εγώ θα πρέπει μετά να αποδείξω ότι δεν είμαι γάιδαρος, όχι ο ΟΤΕ.

Και για να μην πει κανείς "έλα μωρέ και τι έγινε", το να θεωρήσω ότι στον gov δηλώνεις ότι γουστάρεις χωρίς καμία συνέπεια είναι χειρότερο.