Ιστορίες τρέλας από την Ψωροκώσταινα...

μακαρι να ειχα κιεγω τη δυνατοτητα... αλλα η ιναλαν εδω και χρονια εχει σταματησει 2 στενα πιο κατω απο μενα, και δεν απανταει σε καμια προσπαθεια επικοινωνιας που εχω κανει.

Και γιατί δεν βάζεις inalan,;;;

Γιατί πήρα όλο το πακέτο, internet, σταθερή + 3 κινητά τηλέφωνα.
Αν συνεχίσουν έτσι, θα κρατήσω μόνο τα κινητά και θα πάω Inalan το internet και το σταθερό.

Τhe Greek way:

Κρίμα. Δεν πρόλαβε σήμερα το φορτηγό να πατήσει το καπάκι 😁😁😁😁

Τhe Greek way:

Τι ριβιέρα, τι σκατιέρα... . Πόσο είπαμε ότι πάει το τετραγωνικό εκεί; 😁

Του χρόνου τέτοια εποχή εγώ θα έχω κλείσει 10 χρόνια στην Inalan.. Υπέροχα χρόνια...
Τα καλύτερα σου χρόνια σου έφαγαν :LOL:

Εμας προχθες πέρασε οπτική η Cosmote στο δρόμο μας (η ΔΕΗ το έχει κάνει από πέρυσι).

Ακόμη όμως δεν είναι συνδεδεμένη στο κεντρικό δίκτυο η περιοχή.

Τhe Greek way:

Ωραίος ο δήμαρχος. "Η ΕΥΔΑΠ αμολάει λύματα". O Δήμος ας κάτσει να τα μυρίζει.

Ρε, δεν έχουμε ελπίδα ρε. https://www.sdna.gr/politiko-deltio...dimoy-agioanni-renti-nikaias-gia-kleisimo-toy

Ο δήμος έκλεισε την επιχείρηση, γιατί υπάρχουν παράνομα κτίσματα, τα οποία είναι ιδιοκτησίας του δήμου και τα νοικιάζει στην επιχείρηση. Και το έκανε όταν περιμένανε να βγάλουν το μεγαλύτερο κέρδος λόγω εορτών. Τι να πω, πραγματικά.

Σε άλλα νέα, σήμερα με ενημέρωσαν ότι μένω στο δίπλα σπίτι.
Δεν μένω λέει στο 73 που δηλώνω αλλά στο 71.
Θα διορθώσουν λέει τα στοιχεία και θα επανέλθουν με αίτηση για το 71.
Μου ήρθε και μήνυμα ότι αποδέσμευσαν το voucher.
Καλά θα πάει αυτό...
Φτιάχνω βαλίτσες να πάω δίπλα.

Είναι απίθανοι, ενώ αυτοί έχουν λάθος χάρτες λένε πως εσύ είσαι λάθος. Το ίδιο είχε γίνει και σε μένα, νομίζω το ανέφερα σε αυτό το νήμα μερικές σελίδες πιο πάνω.

• Like
Reactions: Tzimisce
Δεν μένω λέει στο 73 που δηλώνω αλλά στο 71.
Ψεύδεστε κύριε! Στο 1 μένετε.
1738851512670.png

Σε άλλα νέα, σε κάποια φάση μετακόμισαν τα γραμματοκιβώτια της πολυκατοικίας στην μεριά που είναι και τα υπόλοιπα και στην θέση τους μπήκε μια ξύλινη ντουλάπα. Κανείς δεν ήξερε γιατί και ποιός το έκανε.
Μετά από 2 μέρες, χαρτί της ΔΕΔΔΗΕ λέει πως ένας μπάρμπας (δεν ξέρουμε ποιός) ζήτησε να μπει μετρητής στην είσοδό μας (btw, ανεβαίνοντας λίγα σκαλιά έχουμε χώρο με όλους του μετρητές). Επειδή λένε πως δεν έχουμε επιτροπή πολυκατοικίας, βρήκαν αυτοί 5 άτομα (από τα 42 διαμερίσματα) και κάνανε δική τους επιτροπή και πήραν το "οκ".
Καλά πάμε, ο καθένας κάνει ό,τι θέλει.

• Haha
Reactions: Tzimisce
...βρήκαν αυτοί 5 άτομα (από τα 42 διαμερίσματα) και κάνανε δική τους επιτροπή και πήραν το "οκ".
Καλά πάμε, ο καθένας κάνει ό,τι θέλει.
Τουλάχιστον, είναι τριμελής η επιτροπή που έφτιαξαν τα 5 άτομα; 😁

Υπήρξε φυσικά και συνέχεια, όπου σήμανε και το τέλος.
Με παίρνει μία κοπελλλίτσα τηλέφωνο σήμερα.
"Ναι, καλησπέρα σας, έχουμε πρόβλημα με το voucher, είναι δηλωμένο στο 73 και οι χάρτες μας σας δείχνουν στο 71"
"Ναι, το γνωρίζω"
"Θα πρέπει να αλλάξετε το voucher και να δηλώσετε ότι είσαστε στο 71"
Μπαίνω μέσα να δω, αλλαγή δεν γίνεται, πρέπει να το ακυρώσω. Την ενημερώνω...
"Ναι, θα πρέπει να την ακυρώσετε."
"Αν το ακυρώσω θα μπορώ να κάνω άλλη αίτηση ή θα το χάσω;"
"Δεν το γνωρίζω"
"Εσείς θα το κάνατε στη θέση μου;"
"Σας εξηγώ ότι δεν γίνεται αλλιώς, πρέπει να το ακυρώσετε"
"Αν δεν γίνετε δεσμεύεστε να μου κάνετε εσείς την έκπτωση μετά;"
"Όχι, δεν μπορούμε"
"Και επειδή οι ΔΙΚΟΙ σας χάρτες είναι λάθος θα πρέπει εγώ να ρισκάρω να χάσω το voucher;"
"Δυστυχώς δεν γίνεται διαφορετικά"

Τελικά γίνεται, αφού ακυρώθηκε, την Τρίτη θα έρθει η Inalan να μου κάνει την εγκατάσταση σε 1Gb.
Κάπου 10€ πιο φτηνά από ότι τα 300 της Cosmote.

Με 17€ τον μήνα συμμετρική 1GBPS + 8€ για απεριόριστη τηλεφωνία;
Άσε τις άλλες εταιρίες να γλύφουν το δάχτυλό τους.
Κακώς το είδα σαν πακέτο από την αρχή.

Μου είπε η κοπελλλίτσα ότι για κάθε πελάτη που θα φέρω θα έχω ένα πάγιο δώρο, αλλά εγώ τέτοια πράγματα δεν κάνω και ας έρχεται στο χώρο σου σε δύο εργάσιμες να κάνει την εγκατάσταση σε τιμή ΣΟΚ! Μόλις 17€ συμμετρική 1Gbit με την έκπτωση του voucher και το 50% αν είσαι ο πρώτος της πολυκατοικίας σου.