Γιαννης Σπυρου
AVClub Fanatic
μακαρι να ειχα κιεγω τη δυνατοτητα... αλλα η ιναλαν εδω και χρονια εχει σταματησει 2 στενα πιο κατω απο μενα, και δεν απανταει σε καμια προσπαθεια επικοινωνιας που εχω κανει.
Και γιατί δεν βάζεις inalan,;;;
Του χρόνου τέτοια εποχή εγώ θα έχω κλείσει 10 χρόνια στην Inalan.. Υπέροχα χρόνια...
Τhe Greek way:
Κρίμα. Δεν πρόλαβε σήμερα το φορτηγό να πατήσει το καπάκι
![]()
Ξανά λύματα στην Ποσειδώνος - Τινάχτηκε καπάκι λόγω βροχής, δείτε βίντεο
«Πάλι η ΕΥΔΑΠ αμολάει βοθρολύματα πάνω στην Ποσειδώνος» έγραψε ο δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης - Λίγη ώρα αργότερα, η εκροή λυμάτων είχε σταματήσει - Γιατί δεν χρησιμοποιήθηκε εκ νέου όχημα της ΕΥΔΑΠ πάνω από το καπάκιwww.protothema.gr
Τα καλύτερα σου χρόνια σου έφαγανΤου χρόνου τέτοια εποχή εγώ θα έχω κλείσει 10 χρόνια στην Inalan.. Υπέροχα χρόνια...
Τhe Greek way:
Κρίμα. Δεν πρόλαβε σήμερα το φορτηγό να πατήσει το καπάκι
![]()
Ξανά λύματα στην Ποσειδώνος - Τινάχτηκε καπάκι λόγω βροχής, δείτε βίντεο
«Πάλι η ΕΥΔΑΠ αμολάει βοθρολύματα πάνω στην Ποσειδώνος» έγραψε ο δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης - Λίγη ώρα αργότερα, η εκροή λυμάτων είχε σταματήσει - Γιατί δεν χρησιμοποιήθηκε εκ νέου όχημα της ΕΥΔΑΠ πάνω από το καπάκιwww.protothema.gr
Ψεύδεστε κύριε! Στο 1 μένετε.Δεν μένω λέει στο 73 που δηλώνω αλλά στο 71.
Τουλάχιστον, είναι τριμελής η επιτροπή που έφτιαξαν τα 5 άτομα;...βρήκαν αυτοί 5 άτομα (από τα 42 διαμερίσματα) και κάνανε δική τους επιτροπή και πήραν το "οκ".
Καλά πάμε, ο καθένας κάνει ό,τι θέλει.
Ναι, με το εξής ένα μέλος, Βαγγέλης.Τουλάχιστον, είναι τριμελής η επιτροπή που έφτιαξαν τα 5 άτομα;![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.