billpeppas
Supreme Member
Όλοι είναι έτοιμοι να σε μηνύσουν... εκτός από την στιγμή που η κάμερα σου θα τους σώσει 

Μα δεν έχει κανείς λόγο να δει ποτέ τι έχει καταγράψει η κάμερα πριν γράψει από πάνω το επόμενο, εκτός κι αν έχει συμβεί κάτι σαν αυτό που έγραψα. Κατά τα άλλα, προφανώς όλες οι doorbell cameras βλέπουν και δρόμο, δε γίνεται αλλιώς, ειδικά αν η καλωδίωση είναι στον τοίχο της πόρτας και όχι τον πλαϊνό. Άρα επόμενη κίνηση θα είναι να απαγορευτούν από το εμπόριο.
Εμένα και οι δυο doorbell cams στο Αμέρικα προφανώς βλέπουν και δρόμο. Οι γείτονές μου ας μου κάνουν μήνυση, θα τους κάνω κι εγώ για τις δικές τους (αφού έχουν και τα 4 σπίτια γύρω μου)
Μα δεν έχει κανείς λόγο να δει ποτέ τι έχει καταγράψει η κάμερα πριν γράψει από πάνω το επόμενο,
Αν έχω καταλάβει καλά, το πρόβλημα είναι στην καταγραφή. Τα doorbells που δεν καταγράφουν κάτι και απλά μεταδίδουν σε πραγματικό χρόνο και μόνο δεν έχουν κάποιο θέμα.
Παράλογο είναι μόνο για εκείνους που δεν τους ενδιαφέρει να παραβιάζουν τα δικαιώματα των άλλων για να κάνουν τη δουλειά τους. Αυτοί είναι οι παράλογοι, όχι οι άλλοι.
Δηλαδή εσύ όταν περπατάς στο δρόμο κλείνεις τα μάτια σου μήπως και κάποιος από τους 10 χιλιάδες ανθρώπους γύρω σου "δεν θέλει να τον βλέπουν";
Έλα ρε συ τώρα, παραλογισμός είναι φυσικά, και κάποια στιγμή όταν φτάσει στο αμήν θα δώσει χώρο σε πραγματικά δυστοπικά πράγματα, όπως γίνεται συνήθως.
Δηλαδη οοοοοολος ο υπολοιπος δυτικος κοσμος κανει λαθος, κ εμεις στην Ελλαδα ειμαστε οι σωστοι κ λογικοι? Οκ... αν και νομιζα πως αυτο επαψε αν ισχυει πριν απο 2-2,500 χρονια
Αυτό που γράφετε είναι ερώτηση whataboutism και αποτυγχάνει οικτρά ως αναγωγή σε αυτό που συζητάμε.
Τα μάτια δεν είναι κάμερες. Φαντάζομαι καταλαβαίνετε τη διαφορά, μην με βάζετε να εξηγώ τα αυτονόητα και τα θεμελιώδη επειδή εσείς θέλετε σώνει και καλά να παραβιάζετε τις ελευθερίες του άλλου χωρίς να σας νοιάζει ο άλλος.
Ποιος σας είπε ότι ισχύουν στον υπόλοιπο κόσμο αυτά και μόνο εδώ είναι εξαίρεση;
Κάθε φορά που κάποιος βγάζει φωτογραφία σε τουριστικό μέρος, έχει πάνω της ίσα με 200 άτομα που δεν του έχουν δώσει άδεια γι'αυτό. Είναι ακριβώς το ίδιο αυτό που συμβαίνει με τις κάμερες. Οπότε ναι, το βρίσκω υστερικό το να μας ενοχλεί τόσο, εκτός φυσικά αν υπάρχει λόγος να πιστεύουμε ότι γίνεται με δόλο (όπου γι'αυτό υπάρχουν κατάλληλες οδοί για να απευθυνθεί κάποιος, όπως restraining order κλπ).
Μα... η εκβιαση ειναι αδικημα απο μονη της, δε χρειαζεται το βιντεο ή μια φωτο για αυτο. Ασε που το τελευταιο που θα σκεφτει ο εκβιαστης στη διαρκεια της ενβιασης, ειναι η παρανομη καταγραφη...
Ελπιζω να θυμαστε πως ξεκινησε η ιστορια με τις παρανομες καταγραφες, και ποιος πολιτικος (καταστροφεας) ηταν πισω απο το πρωτο νομοσχεδιο. Αν θυμαστε αυτο, σκεφτειτε κ ποιοι ευνοουνται απο το νομο
Το Λονδίνο είναι τίγκα στις κάμερες. Κρατικές κυρίως.
Έπεσε αρκετά το έγκλημα με αυτές.
Να τις βγάλουνε γιατί παραβιάζουνε την ιδιωτικότητα των βιαστών και των ληστών
Hail the europenis union![]()
Ελπίζω φίλε μου να μην κάνει κάποιος κακό στην περιουσία σου ή ακόμη χειρότερα σε κάποιουν οικείο σου (γυναίκα-παιδιά που συνήθως δεν μπορούν να τα βγάλουν εύκολα πέρα μόνα τους) και η μόνη απόδειξη γιαυτό να βρίσκεται σε μια τέτοια "παράλογη-παράνομη" συσκευή. Γιατί φαντάζομαι δεν θα πας στο γείτονα που έχει σε βίντεο την όλη πράξη να το ζητήσεις και θα απαγορεύσεις και στην αστυνομία να το ζητήσει γιατί καταπατά τα δικαιώματα κάποιου.
Same Sh1t... Different Day...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.