Ηθικολογικοί φασισμοί και νεολογισμοί.

Re: Απάντηση: Ηθικολογικοί φασισμοί και νεολογισμοί.

Οποιος έχεις κατοικίδιο ζώο ξέρει οτι είναι φυσικο τα ζώα να θέλουν να ζευγαρώσουν. Η συνέχιση του είδους είναι γραμμένη στο DNA.
Το ίδιο ισχυει για τον άνθρωπο. Υπάρχουν δεκάδες μελέτες που δείχνουν οτι ακόμα και ο τρόπος που κοιμόμαστε έχει να κάνει με την τεκνοποίηση. Για αυτό είμαστε προγραμματισμένοι. Ολος μας ο χαρακτήρας κατα βάθος σε αυτό αποσκοπεί.
Ο σύγχρονος τρόπος ζωής έχει διαταράξει στις ανεπτυγμένες χώρες αυτό τον κύκλο.
Είχα βρει ενα άρθρο που υποστήριζε οτι 9 μήνες μετα απο ενα blackout που κράτησε μέρες (ΗΠΑ ή Ιταλία δεν θυμάμαι) για ενα μήνα οι γεννήσεις εκτοξεύθηκαν. Γιατί τα ζευγάρια δεν είδαν τηλεοραση το βράδυ αλλά το γύρισαν στο home entertainment.
Ουτε θρησκείες ούτε τίποτε. Η διακοπή ρεύματος τα έκανε αυτά.
Σε μερικά χρόνια, σε λιγότερα απο όσα νομίζουμε, όλες οι δουλειές θα γίνονται απο robots. Η παραγωγη τροφής θα φτάνει και θα περισσεύει. Και η φύση όταν την παραζορίσουμε θα βγάλει μια καινούργια ασθένεια και θα μας καθαρίσει εκτός και την προλάβει κάποιος πόλεμος απο αυτούς που οι ορμόνες μας βάζουν να κάνουμε. Ο άνθρωπος είναι ενα τίποτα που νομίζει οτι είναι κάτι.
Δυο σπουργίτια είναι λιγότερο εγωιστικά και δύο δελφίνια περισσότερο έξυπνα.
Η Ευρώπη έπαθε μεγάλη καταστροφή όταν αρρώστησαν οι πατάτες οι οποίες όταν ήρθαν απο την Αμερική χόρτασαν τη δυτική Ευρώπη και διπλασίασαν το πληθυσμό της σε μερικές δεκαετίες.

Ο άνθρωπος διαφέρει απο τον άνθρωπο γιατι εχει τον λόγο, μέσω αυτου την ελευθερία πραξης, και κατα συνέπεια την υπευθηνότητα. Εκτος απο την λογική του φύση εχει και μέσα στην διαθεσή του. Αλλα όταν ο τύπος που έχει παρει εντολή να κανει το σπίτι μια σμαλά , και να φτιάξει καμμία δεκαρία παιδιά για να πολεμησουν κάποια απ'αυτα στον δρόμο του αλλάχ τότε το πράγμα αλλάζει.
Οπως έχει αλλάξει και η παιδική θνησιμότητα κλπ.
Στο συγκεκριμένο δεν μιλάμε για ζώα (οπου η φύση με τον ένα η τον άλλο τροπο ελέγχει την διαδικασία της αναπαραγωγής, εκτός και αν βάλει ο άνθρωπος το χεράκι του) αλλα για ανθρώπους που εχουν προγραμματίσει ένα ειδους κατάκτηση και ονομαζουν οι ίδιοι Δημογραφική Βόμβα.

Οποιος έχεις κατοικίδιο ζώο ξέρει οτι είναι φυσικο τα ζώα να θέλουν να ζευγαρώσουν. Η συνέχιση του είδους είναι γραμμένη στο DNA.

Ξέρει επίσης ότι όταν του ζώου του έρθει η ανάγκη του θα την κάνει εκεί που βρίσκεται. Εκτός αν το εκπαιδεύσει κανείς. Αλλά και πάλι...

Οπότε τελικά δεν σημαίνει τίποτα. Τα ζώα δεν έχουν ούτε λογική, ούτε θρησκεία, ούτε επιστήμη. Έχουν ανάγκες μόνο.

Απάντηση: Re: Ηθικολογικοί φασισμοί και νεολογισμοί.

Όσοι λαοί έχουν ένα συγκεκριμένο βιωτικό επίπεδο και πάνω παύουν να κάνουν πολλά παιδιά. Ανεξαρτήτως θρησκείας και εθνικότητας. Μετά βέβαια έχουν πρόβλημα υπογεννητικότητας...

μορφωτικό επίπεδο

idiocracy.jpg

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Στατιστικά οι καθολικοί στις ΗΠΑ κάνουν περισσότερα παιδιά απ' ότι οι διαμαρτυρόμενοι ή οι άθεοι. Αυτό είναι δεδομένο, δεν είναι υπόθεση.

Τι λέει το δεδομένο, αναφέρεται στην ίδια φυλετική ή άντε εισοδηματική ομάδα; Γιατί εάν η στατιστική είναι επί του συνόλου του πληθυσμού των ΗΠΑ, να σου πω εγώ τι είδους δεδομένο είναι...

Στεγανά είχε και ο Τιτανικός.

Ναι. Και βούλιαξε επειδή δεν έφταναν πιο ψηλά. ΆΡΑ????? :flipout:

Ο άνθρωπος έχει πάρει πολύ σοβαρά τον εαυτό του. Ενας σκύλος ή μια γάτα προτιμά να σκάσει παρα να κάνει την ανάγκη του εκεί που μένει.

Εγω παλι νομιζα οτι βουλιαξε επειδη πηγαν και στουκαρισαν στο παγοβουνο.
Ατιμε Καμερον, ολα τα διαστρεφεις. Μας εκανε να κοιταμε τα βυζα της Winslet και χαναμε το νοημα.
Αν μαλιστα υποψιαστω οτι ηταν κι αυτο συμβολικη ταινια και ελεγε για τα στεγανα που συζητουνται εδω μεσα, θα δικαιολογησω μεχρι και το Δανικα που του εβαλε 10!

Ο άνθρωπος έχει πάρει πολύ σοβαρά τον εαυτό του. Ενας σκύλος ή μια γάτα προτιμά να σκάσει παρα να κάνει την ανάγκη του εκεί που μένει.

Ο Έλλην, δύο δίκαια ασκεί πανελευθέρως:
ουρείν τε και συνέρχεσθαι εις όποιον θέλει μέρος.

(Σουρής)

Αν μαλιστα υποψιαστω οτι ηταν κι αυτο συμβολικη ταινια και ελεγε για τα στεγανα που συζητουνται εδω μεσα, θα δικαιολογησω μεχρι και το Δανικα που του εβαλε 10!

Μην τον αποπαίρνεις κι εσύ. Τι φταίει εκείνος που ακούει για συμβολισμούς του Ζ, πού να φανταστεί ότι αναφέρονται στον Γαβρά και όχι το WWZ.

(Σουρής).

το "συνέρχεσθαι" με την έννοια του απόπατου? :flipout:
Δηλαδή όταν λένε σε κάποιον "πάει πέρασε τώρα, μην κάνεις έτσι... κοίταξε να συνέρθεις"
τον προτρέπουν να πάει να χ3σει?

:flipout:

(Σουρής)

Μην τον αποπαίρνεις κι εσύ. Τι φταίει εκείνος που ακούει για συμβολισμούς του Ζ, πού να φανταστεί ότι αναφέρονται στον Γαβρά και όχι το WWZ.

Καμμια τετοια προθεση.
Το Δανικα ηθελα μονο να αποπαρω με τα προηγουμενα, που ανεκαθεν μου καθοταν στο λαιμο.
Ακου 10 στον Τιτανικο!:damnyou:

Πολύ ενδιαφέρον το νήμα, αλλά τελικά δεν κατάλαβα τι νόημα βγήκε....

Προσπαθησα να μας βαλω σε μια ρεγουλα. Για την ασυναρτησια του παιχνιδιου τυψεων που συχνα-πυκνα παιζει
ο Underdog με ολους μας. Να η αφγανη μανα να το παιδι της, ΕΣΕΙΣ κωλοανθρωπιστες αριστοτελικοι τι κανετε ?
Ομως, αμα καποιος ειναι αριστερος δεν μπαινει σε καμια ρεγουλα. Ειναι θεμα αρχης !!

Οπως βλεπεις .... three birds standing !

το "συνέρχεσθαι" με την έννοια του απόπατου? :flipout:
Δηλαδή όταν λένε σε κάποιον "πάει πέρασε τώρα, μην κάνεις έτσι... κοίταξε να συνέρθεις"
τον προτρέπουν να πάει να χ3σει?

:flipout:

μάλλον με την έννοια του 'πηδήματος'' .... 'συνέρχομαι' είναι να έρχομαι στον ίδιο χώρο με άλλους ... υποθέτω όχι για να χ3σουμε ...

Περί ζώων, δείτε τις φωτογραφίες και διαβάστε τι γράφει. 3 λεπτά υπόθεση.

http://m.imgur.com/gallery/xk48o

Το θηριο ηθελε απλως να παχυνει το φωτογραφο, και να τον ευχαριστηθει καλυτερα. Το κάναμε με χταποδια καποτε, τα εντοπιζαμε αρχες καλοκαιριου στα θαλάμια τους, και μεχρι τον Αύγουστο τα ειχαμε κανει θρεφτάρια. :p

Αναδημοσιευση αρθρου ηταν και υπηρχε και λινκ. Αν ενιωσες τυψεις να το εξετασεις.

Γνωριζω πολυ καλα ποιος ειμαι. Τι να εξετασω ? Οτι χειραγωγεις αριστα την σαστισμαρα των οποιων δεν ειναι επαρκως
προετοιμασμενοι σε τετοιου ειδους διλληματα ?

Ομως, βλεπω οτι παρολο που εγραψα εναν αεροδιαδρομο για το ΤΙ θα εκανα εγω (και οχι το κρατος) σε μια περιπτωση
"μισανθρωπικου" ελληνα που βρισκει προσφυγες .... εσυ τσιμουδια. Ασε λοιπον κατα μερος τις "ιατρικες" συμβουλες και
πες τι θα κανες εσυ. ΟΧΙ το κρατος .... ΕΣΥ.

Εγω λοιπον πιστευω τα εξης...

Ανασκολοπισμος και μετα κρεμασμα.

Αλλά πρωτα μια Κολομβιανη γραβατα.

Σιγα μην ανεχτω την καθε μια που σαν σκυλα σε "καψες" παει και γενοβολαει και γεμιζει τον τοπο μικρους σαταναδες. Και δεν φτανει αυτο, πρεπει εγω να πληρωσω και αν χρειαστει ποτε, ακουσον ακουσον, να νοσηλευτει κανενα απο αυτα τα μιερα πλασματα.

Κρεμαλα λοιπον και στα σατανακια τους. Οχι κρυφα, στι Συνταγμα δημοσια. Να περναει ο καλος ο κοσμος και να τα φτυνει.

Αν τους πετυχει δε κανεις μεσα σε καμια παλιοβαρκα, τορπιλη αμεσως ή εστω ας χρησιμοποιησει ενα 50αρι να κανει και αυτους και τη βαρκα σουρωτηρι. Και τα ψαρια κατι πρεπει να φανε, δεν ειμαι ακαρδος

Οχι τοιχο στον Εβρο, κροκοδειλους ναρκες και πολυβολα με motion sensor κατα μηκος του ποταμου, αντε πια με τους βρωμιαρηδες.

Να μεινουν στη χωρα τους ή να τους παρετε εσεις οι θολοκουλτουριαρηδες στα σπιτια σας.

Θεωρω δε, οτι με αυτον τον τροπο κανω χαρη στην ανθρωποτητα, γιατι μετα θα μεινουμε εμεις οι "καθαροι", οι αξιοι συνεχιστες του ειδους.

Αυτη ειναι η γνωμη μου.

Αλλωστε και το αγαπημενο μου sci-fi ειναι γεματο απο ανθρωπους σαν και εμενα... ποιον να πρωτο πιασω δεν ξερω...

Τον Philip K. Dick, τον William Gibson, τον Norman Spinrad, την Ursula Le Guin, τον Isaak Asimov,... ειναι μακρυα η λιστα των ακροδεξιων...

For your info, μια τορπιλη κοστιζει μερικα εκατομμυρια ευρω

Δεν εχει σημασια (εβαλα και το 50αρι βεβαια αν δεν περισευουν).

Σημασια εχει να γινει το cleansing.

μου χαλανε την αισθητικη οι κουρεληδες κλεφτες.

Σιγα μην ανεχτω την καθε μια που σαν σκυλα σε "καψες" παει και γενοβολαει και γεμιζει τον τοπο μικρους σαταναδες. Και δεν φτανει αυτο, πρεπει εγω να πληρωσω και αν χρειαστει ποτε, ακουσον ακουσον, να νοσηλευτει κανενα απο αυτα τα μιερα πλασματα.
Κρεμαλα λοιπον και στα σατανακια τους. Οχι κρυφα, στι Συνταγμα δημοσια. Να περναει ο καλος ο κοσμος και να τα φτυνει.
Αν τους πετυχει δε κανεις μεσα σε καμια παλιοβαρκα, τορπιλη αμεσως ή εστω ας χρησιμοποιησει ενα 50αρι να κανει και αυτους και τη βαρκα σουρωτηρι. Και τα ψαρια κατι πρεπει να φανε, δεν ειμαι ακαρδος
Οχι τοιχο στον Εβρο, κροκοδειλους ναρκες και πολυβολα με motion sensor κατα μηκος του ποταμου, αντε πια με τους βρωμιαρηδες.
Να μεινουν στη χωρα τους ή να τους παρετε εσεις οι θολοκουλτουριαρηδες στα σπιτια σας.
Θεωρω δε, οτι με αυτον τον τροπο κανω χαρη στην ανθρωποτητα, γιατι μετα θα μεινουμε εμεις οι "καθαροι", οι αξιοι συνεχιστες του ειδους.

Αυτη ειναι η γνωμη μου.

Αλλωστε και το αγαπημενο μου sci-fi ειναι γεματο απο ανθρωπους σαν και εμενα... ποιον να πρωτο πιασω δεν ξερω...
Τον Philip K. Dick, τον William Gibson, τον Norman Spinrad, την Ursula Le Guin, τον Isaak Asimov,... ειναι μακρυα η λιστα των ακροδεξιων...

Ολα αυτα συμπεραινονται απο την παγερη προωθηση προσφυγα στο Χαμογελο του Παιδιου η την Αστυνομια η .... αλλη χωρα ?

Ενδιαφερον ! :p

Quote Originally Posted by Στέλιος Π. View Post

Αυτη ειναι η γνωμη μου.

Ολα αυτα συμπεραινονται απο την παγερη προωθηση προσφυγα στο Χαμογελο του Παιδιου η την Αστυνομια η .... αλλη χωρα ?

Ενδιαφερον !

Ενδιαφερον ! :p
Δακρύβρεχτες προπαγάνδες...με συν πλην "ανθρωπισμούς" "μισανθρωπισμους" "φασισμους" "παστιτσια" "ναζισμόύς" και "ναζάκια", όλη η πανοπλία της ορολογίας και ξεπεσμένης αριστερίστικης χειραγώγησης. Αλλα όσο πάει, μόνοι τους τα λένε μόνοι τους τ'ακούνε για να χαίρονται μεταξύ τους. Ετσι εφυσυχάζονται ότι είναι στην καλη πλευρά για να μπορουν να μοιράζουν τους καλούς και κακούς βαμούς γύρω τους...Η κρέμα της κοινωνίας που λέμε LOOOOOLLLL