Αχ φίλε Μάνο. Πόσοι φίλοι μου τα λέγανε αυτά και σε δυο χρόνια βρέθηκαν παντρεμένοι με παιδιά.Aνευθυνη την λεμε ΠΡΙΝ κανει τα παιδια. Μετα ......... καπως αλλιως την λεμε !
Να μου την πεσουν, διοτι δεν εμεινε και κανενας που να μην αστραψε το ματι του
οταν το γραψα (ως λεξη, κουνελα) στο νημα της υφηλιου.
Προς μεγαλη μου εκπληξη, ημουν προσωποποιημενος ο διαβολος που μισει την γεννα.
Εκανα μια πολυ συγκεκριμενη ερωτηση .... στην οποια, εγω προσωπικα, δεν βλεπω τιποτα αστοχο.
Αχ φίλε Μάνο. Πόσοι φίλοι μου τα λέγανε αυτά και σε δυο χρόνια βρέθηκαν παντρεμένοι με παιδιά.
Πρόσφατο γεγονός, φίλος 50 χρονών από τυχαία εγκυμοσύνη.
Ξέρεις τι κανει ο Θεός όταν οι άνθρωποι κανουν σχέδια...
Το DNA είναι ανίκητο.
Πρωτον,πριν κανεις την ερωτηση εκανες εναν χαρακτηρισμο,αυτος ηταν αστοχος,μπορει οχι για σενα αλλα απο οτι ειδες σιγουρα για ολους τους αλλους πλην ενος.....Δευτερον,εγω προσωπικα εκανα 3παιδια...οταν τα εκανα ΕΙΧΑ μια παρα πολυ καλη δουλεια και ΕΒΓΑΖΑ αρκετα χρηματα για μισθωτος στον ιδιωτικο τομεα...Τωρα ειμαι ανεργος και τρωω απο τα ετοιμα που καποια στιγμη θα τελειωσουν...εφοσον η ζωη μου και ολων μας εχει ανατραπει.Αν λοιπον τα πραγματα δεν πανε καλα και πεινασουμε κατα την δικη σου συλλογιστικη θα ειμαι ενας ανευθυνος κουνελος?
Οποτε ? Αφηνουμε την φυση να γεμισει κουνελακια .... και ..... "εχει ο παναγαθος" !
Στελιο, προφανως αναφερεσαι στην ελληνικη πραγματικοτητα.
Εγω ομως, στο αλλο το νημα, ΔΕΝ αναφερθηκα σ'άυτην αλλα σε αλλη, εξαιρετικα πιο σκληρη σε παιδια.
Μπορεις να μου πεις ΕΣΥ συγκεκριμενα αν θα πηγαινες να κανεις οικογενεια στο Αφγανισταν ?
Ας υποθεσουμε οτι δεν ειναι μουσουλμανικη χωρα και ΔΕΝ υπηρχαν Ταλιμπαν, και εισαι ενας
απλος χωρικος (οχι χαλιφης) που προσπαθει να τα βγαλει περα.
Γνωριζεις την μορφολογια (βουνα, χαραδρες, ερημους), γονιμοτητα εδαφους (εδω γελαμε !!!)
και ξηρασια που μαστιζει αυτη την χωρα ? Δεν χρειαζεται να σπουδασεις για να καταλαβεις
οτι πρεπει να ΜΗΝ πας καν σ'αυτη την χωρα. Πηγαν υπερδυναμεις, απο ρωμαικης εποχης,
και ΛΥΓΙΣΑΝ. Εφυγαν τρεχοντας και νικημενες απο τα στοιχεια της φυσης.
Και εσυ .... η η γυναικα σου .... θα παει να κανει παιδι εκει !!!!!
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
ΟΧΙ, φυσικα !!! Δεν θα εισαι ανευθυνος κουνελος γιατι κανεις δεν μπορει να γινει μαντης για χρονια μετα.
Μιλησα εγω καθολου για την ελληνικη πραγματικοτητα (χωρα που ΜΑΣΤΙΖΕΤΑΙ απο υπογεννητικοτητα) ???
Για αλλες περιοχες μιλησα ! Και οχι μονο αλλες περιοχες αλλα και αλλες θρησκευτικες δοξασιες (τραγικες).
Θα συννενοηθουμε εδω μεσα ?
Οχι φυσικα το λες εσυ και εγω..Αν ομως αναγκαστω και φυγω για αλλου ειναι σιγουρο οτι θα με αντιμετωπισουν καπως ετσι οπως περιγραφεις?
Μάνο, η φύση μας αφήνει να γεννάμε. Αν δεν θέλει θα μας καθαρίσει όπως ξεβράζει η θάλασσα τα σκουπίδια.
Αν ανέβει το επίπεδο ζωής εκεί πέρα, θα γίνουν κι αυτοί μαλθακοί και θα αφήσουν τις κουνέλες να γίνουν μάνες.
Θα ανεβάσω αύριο ενα ωραίο link για τα δέντρα ηλικιών. Θα δεις οτι το boom είναι στην Αφρική όχι στην Ασία.
Συμφωνώ μαζί σου πάντως οτι ο ευρωπαϊκός τροπος ζωής πρεπει να προστατευθεί απο το μεσσαιωνισμό που κουβαλάν οι "καμμένοι" μουλάδες.
Δεν απαντησες ομως στην ερωτηση μου....και φυσικα δεν μιλαω για αυτες τις χωρες αλλα τις πολιτισμενες....
Δηλαδή Μάνο αν εσένα η δική σου η δουλειά σε έστελνε στη Φινλανδία,στον Καναδά η στην Αυστραλία δε θα έσερνες τη δική σου τη φαμίλια εκει;;Γιατί ξέρω πως στα μάτια του φίλου μου του Μουσταφά και της δικής του της φαμίλιας απο το Κασμίρ,η Ελλάδα είναι Καναδάς..Και βασικά το φιλαράκι μου την οικογένεια την έχει εκεί,αλλά λέμε τώρα.
Στην Ελλάδα του μεσσοπολέμου.Και το γεγονός ότι η γιαγιά μου "κουνέλισε" κάνοντας επτά υπέροχα παιδιά (και ας μεγάλωσαν σε αχούρι) που και αυτά έκαναν με τη σειρά τους εμάς,έδωσε στη μαμά πατρίδα εξαίρετης ποιότητας έμψυχο δυναμικό,που μαζί με άλλα παιδιά και εγγόνια απο όλη την Ελλάδα μάχονται σήμερα εναντίον του Μεσαίωνα που έφεραν παιδιά και εγγόνια που μεγάλωσαν σε παλάτια και τζάκια.Εντάξει Μάνο;;Και με αυτό αποχαιρετώ το νήμα σου.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.