Re: Απάντηση: Ηθικολογικοί φασισμοί και νεολογισμοί.
Το βιωτικό επίπεδο που επέτρεψε στη μάνα σου και τον πατέρα σου να κάνουν δύο παιδιά ήταν επίπλαστο. Γιαβόλ; Γιατί στηρίζονταν σε δανεικά που έπαιρνε το κράτος για να μπορεί να διατηρεί το Χ βιωτικό επίπεδο. Άρα ένας γερμανός θα μπορούσε να σου πει, μα καλά, δεν έβλεπαν κι αυτές οι ελληνίδες σε τι κόσμο έφερναν τα παιδιά τους και πήγαιναν και γεννοβολούσαν σαν κουνέλες;
Σου θυμίζει κάτι;
Καταρχην, το κρατος αρχισε να δανειζεται για μισθους και συνταξεις απο το 1993 και μετα.
Υπηρχαν δουλειες, κοσμος και οικονομια ΚΑΙ ΠΡΙΝ απο το 1993. Και μαλιστα πολλα χρονια πριν.
Δεν καταλαβαινω τι ηταν επιπλαστο ? Οι γονεις μου δεν εκλεβαν, ΔΟΥΛΕΥΑΝ και μαλιστα σαν σκυλια.
Ο πατερας μου πολυ πανω απο 8ωρα και η μανα μου εκει ακριβως. Τις εισφορες τους τις ΕΔΩΣΑΝ (που
δεν μπορω να το πω για ολους) και απο επιδοματα, πριμ, μπονους και λοιπες μαλακιες .... ΓΙΟΚ.
Το βιοτικο τους (μας) επιπεδο ηταν εντελως αναλογικο του μοχθου που πατουσαν καθε μερα.
Συγκεκριμενα, ο πατερας μου δεν προλαβε ουτε την συνταξη του να χαρει ..... και ερχεσαι εσυ, ο Pleo,
με υφος δεκαπεντε καρδιναλλιων να ζητησεις ρεστα γιατι γεννησε η μανα μου ? Με ποιο δικαιωμα γεννησε ?
Αν τα λεφτα της ηταν προϊον ληστρικων δοσοληψιων ?
ΑΣ ΠΤΩΧΕΥΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ 93 .... να εξορθολογιζονταν ολα.
Οποιος μπορει να δουλεψει μια φορα .... μπορει και δευτερη .... και τριτη.
Θα ξανασηκωθει και μαλιστα μεσα στην ΙΔΙΑ του την χωρα.
Pleo, εχεις παραφρονησει εντελως αγορι μου ?
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Γιατί μπρε? Τι κακό έχουν να μπουν λίγα γερμανικά στο νήμα, λίγο φάχτεν-φούχτεν?
Η γλώσσα του Γκαίτε, του Μπρέχτ και του Στέφαν Ράαμπ;
Μόνο γαλλικά και πιάνο πια?
Εγω ομως δεν αστειευτηκα.
Μου ριξες μια σκια ....
Θες να μιλησεις γιαυτο ?