iTunes 10

Δεν μου αρέσει κ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έβαλαν τα κουμπάκια του κλεισίματος, μεγιστοποίησης & ελαχιστοποίησης έτσι κάθετα...μοιάζει με φανάρι :

badapplefollowyourhig.jpg

Αμα όμως διαβάσεις το forum της apple πανικοβάλεται κανείς, εγώ πάντως λέω να περιμένω μερικές ημέρες....

Re: Απάντηση: iTunes 10

Σέρνεται ως συνήθως.

Που ακριβως αναφερεσαι ?
Σε τι μηχανημα ?
Ποσα τραγουδια εχει, ειναι σε τοπικο δισκο ?
Μου κανει εντυπωση, γιατι εχω 50.000 τραγουδια και πηγαινει σφαιρα, η αναζητηση ειναι ακαριαια ....

Tελικα κι εγω εχω προβλημα... μολις ανοιγωτο tab Apps στο itunes κρασαρει.... δοκιμασα καποιες λυσεις αλλα ακομη τιποτα.

Δηλαδή δοκιμασες να βαλεις το component του quicktime στο desktop και συνεχιζει να κρασαρει?Προσωπικα δεν καιρό (τον καιρό) κανω ακομα upgrade

Απάντηση: Re: Απάντηση: iTunes 10

Που ακριβως αναφερεσαι ?
Σε τι μηχανημα ?
Ποσα τραγουδια εχει, ειναι σε τοπικο δισκο ?
Μου κανει εντυπωση, γιατι εχω 50.000 τραγουδια και πηγαινει σφαιρα, η αναζητηση ειναι ακαριαια ....

4tb, Mac Pro, 10.000 album σε flac! 150.000 songs

Αμα όμως διαβάσεις το forum της apple πανικοβάλεται κανείς, εγώ πάντως λέω να περιμένω μερικές ημέρες....

Tελικα κι εγω εχω προβλημα... μολις ανοιγωτο tab Apps στο itunes κρασαρει.... δοκιμασα καποιες λυσεις αλλα ακομη τιποτα.

Δηλαδή δοκιμασες να βαλεις το component του quicktime στο desktop και συνεχιζει να κρασαρει?Προσωπικα δεν καιρό (τον καιρό) κανω ακομα upgrade

αυτα που λενε στο φορουμ της αππλε ειναι οντως σοβαρα ... δλδ αμα ειναι να κολλησει το itunes και να μην ανοιγει καν τοτε το iphone δε θα μπορει κανεις να το χειριστει στην ουσια ..

και αυτο με τη μετακινηση του φακελου ειναι απαραδεκτο για αππλε ...

δεν βαζω το 10 ...

αν βγαλουν update ισως ...

Aπ οτι ακουγεται, για τα crashes μπορει να ευθυνεται το jailbreaking και καποιες εφαρμογες απο cydia, οπως infinifolder - infinidock klp.

το 9.2.1 δεν ειχε τετοια θεματα ...

με jb κ.λ.π.

στο forum της αππλε λενε οτι ευθυνονται καποια προσθετα του quicktime ...

Aπ οτι ακουγεται, για τα crashes μπορει να ευθυνεται το jailbreaking και καποιες εφαρμογες απο cydia, οπως infinifolder - infinidock klp.

Πάντως εγώ σε SL και με jb iPhone, δεν έχω κανένα πρόβλημα. Βέβαια, δεν έχω εγκαταστήσει τις συγκεκριμένες cydia εφαρμογές...