Δεν μου αρέσει κ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έβαλαν τα κουμπάκια του κλεισίματος, μεγιστοποίησης & ελαχιστοποίησης έτσι κάθετα...μοιάζει με φανάρι :

Όχι......:a0210:
![]()
θα δημιουργησει καποιο προβλημα σε jb device το itunes 10 ?
ν' αφησω το 9.2.1 ?
Σέρνεται ως συνήθως.
Tελικα κι εγω εχω προβλημα... μολις ανοιγωτο tab Apps στο itunes κρασαρει.... δοκιμασα καποιες λυσεις αλλα ακομη τιποτα.
Που ακριβως αναφερεσαι ?
Σε τι μηχανημα ?
Ποσα τραγουδια εχει, ειναι σε τοπικο δισκο ?
Μου κανει εντυπωση, γιατι εχω 50.000 τραγουδια και πηγαινει σφαιρα, η αναζητηση ειναι ακαριαια ....
Αμα όμως διαβάσεις το forum της apple πανικοβάλεται κανείς, εγώ πάντως λέω να περιμένω μερικές ημέρες....
Tελικα κι εγω εχω προβλημα... μολις ανοιγωτο tab Apps στο itunes κρασαρει.... δοκιμασα καποιες λυσεις αλλα ακομη τιποτα.
Δηλαδή δοκιμασες να βαλεις το component του quicktime στο desktop και συνεχιζει να κρασαρει?Προσωπικα δεν καιρό (τον καιρό) κανω ακομα upgrade
Aπ οτι ακουγεται, για τα crashes μπορει να ευθυνεται το jailbreaking και καποιες εφαρμογες απο cydia, οπως infinifolder - infinidock klp.
Aπ οτι ακουγεται, για τα crashes μπορει να ευθυνεται το jailbreaking και καποιες εφαρμογες απο cydia, οπως infinifolder - infinidock klp.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.