iTunes 11

kai κατι ΠΟΛΥ σημαντικο….

Για να εχετε καλυτερα αποτελεσματα στο matching, το CD Ripping πρεπει να γινεται απο το ιδιο το itunes (τελευταια εκδοση) , και οχι απο αλλους ripper .
Aυτο ανεβαζει τα ποσοστα επιτυχιας στο 90% !!!

το τι ειναι παραδεκτο ειναι θεμα προσωπικο του καθενος.
Εγω ετσι δουλευα παντα (με τον δευτερο τροπο ) .

List view ειναι αυτο… με ταξινομηση ανα αλμπουμ .

Screen Shot 2013-02-28 at 12.16.01 μ.μ..jpg

Δυστηχως αν μιλαμε για 1η photo ειναι απαραδεκτο να κανεις εκει editing. Χθες παιδευομουνα ετσι. Να μην το κουρασουμε αλλα δεν συγκρινεται με το List View
Οσο για την 2η photo νταξ μπαχαλο

Παρολα αυτα σκεφτηκα λυση. Με μια τελιτσα (.) στο τελος του artist γινεται να ξεχωρισεις 1 cd απο τα υπολοιπα. Μπακαλιστικη λυση αλλα θα μου κανει την δουλεια μου.

Last edited:
Κι εγω με τον 2ο τροπο δουλευεα παντα αλλα μπορουσα πριν να απομονωσω ενα album απο τα υπολοιπα και να κανω διαφορα. Τωρα αυτο δεν γινεται. Πχ να στο πω απλα απλα

Εχω ενα album με artist "various artists"

Εχω ομως κι αλλα albums με artist "various artists"

Και πες οτι αυτο το album εχει 100 τραγουδια

Θελω να το δουλεψω να κανω διαφορα. Κανω κλικ μου βγαζει σε list view αυτο το album αλλα και ολα τα υπολοιπα

Δεν βολευει πως να το κανουμε. Με την (.) ομως το κανεις "various artists." και τελειωσε

Πριν το 11 ολα καλα.

Και η απορια μου ειναι ευλογη

Οταν βλεπω ενα album σε εικονιδιο και το αλλαζω view (list view) γιατι θα πρεπει να βλεπω και αλλα album μαζι με αυτο???

συγνωμη που θα στο πω…. αλλα κανεις σαν τη χηρα στο κρεβατι !-bye-

Σαν την χηρα λες οτι κανω αλλα το θεμα μου δεν ειναι η εμφανιση ή οτι αλλαξε το ταδε κουμπι κ.ο.κ. Οπως ειπα και πριν εχω προβλημα με το editing. Και οταν το editing γινεται κουραστικο και μου παιρνει περισσοτερο χρονο ε τοτε σπαζομαι.

Περα απο τη πλακα (προφανως) …. παλι δεν καταλαβαινω γιατι κολλας!

Θες πχ να απομονωσεις ενα αλπμουμ, τι πιο απλο , πηγαινε στο search , γραψε το τιτλο του αλμπουμ και αμμεσως θα εχεις μονο αυτο το αλμπουμ προς διορθωση .

Επισης, στην λιστα (που προφανως εχεις σβησει) Recently added , μπορεις να διορθωσεις μονο τα τελευταια τραγουδια που εβαλες στη βιβλιοθηκη σου.

Γενικα, υπαχουν πολλοι τροποι, απλα εσυ κολλησες με κατι που επειδη δουλευε πριν, με ενα συγκεκριμενο τροπο, και οχι πια.

αυτο δε σημαινει οτι το itunes εγινε χειροτερο , γιατι απλως δεν ισχυει.

Εγινε ΠΟΛΥ πιο γρηγορο και πρακτικο.
Και πολυ πιο ομορφο, ειδικα στις ios συσκευες.

μη ξεχνας οτι μιλαμε για icloud library ,αρα αν εννοεις οτι ειναι πιο αργο απο πριν που ειχες μονο τοπικη βιβλιοθηκη , αυτο ειναι ευλογο.

αλλα αν συγκρινεις itunes cloud library , itunes 10 vs 11, τετοε σιγουρα το 11 ειναι πολυ πιο γρηγορο.

Δες ενα μικρο speed test που μολις εκανα….. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ σε FAST FORWARD !

Me icloud library (οχι local) … kai αρκετες χιλιαδες τραγουδια (δες το μεχρι τελους που εχει και search ολο το icloud llibrary )

αν αυτο δεν ειναι γρηγορο :2thumb22sup:

http://www.youtube.com/watch?v=WIpa6b2w9FQ

Last edited:
Oχι μιλαω για πριν βαλω το 11. Στο pc ειχα παντα cloud. Στο σπιτι που εχω και το library ειναι ακομα ποιο αργο.

Χτες μου ήρθε να το σπάσω το macmini. ήθελα να συντομεύσω ένα τραγούδι που κατέβασα από το itunes. Καταρχήν η εφαρμογή κρασάρει κάθε φορά που κάνω fast forward, οπότε δε μπορώ να πάω τον κέρσορα στο σημείο του τραγουδιού που θέλω, πρέπει να το βάλω να παίξει πρώτα και να περιμένω υπομονετικά να πάει στο επιθυμητό σημείο. Ύστερα, η apple φαίνεται να αφαίρεσε τη δυνατότητα trim, δε μπορώ να τη βρω πουθενά. Ούτε εξαγωγή σε άλλο φορμά, π.χ. mp3. Τελικά έκανα τη δουλειά μου με το αρχαίο audacity.

Ξέρει κανείς πως μπορώ να το γυρίσω σε itunes 10;